Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: exista printre noi cineva "realizat" din apicultura?

Mesajde lucky5strike » 02 Iul 2015, 22:43

Aham, deci lui Paul ii place sa fie ca zmeul... buna si asta. :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde stroe » 03 Iul 2015, 06:47

Si ce te faci cand femeia iubeste cu adevarat muuult timp? :lol:;ca sa nu zic tot timpul ;)
Dai vina pe stupi si pe oboseala. :lol:
stroe

Mesajde paul » 03 Iul 2015, 07:55

Ce-am zis eu si ... ce-ati inteles voi ??? I-am replicat lui Hodisanu ca ... nevasta oricum nu-i neam cu tine si am argumentat !
Eu ii dau dreptate lui Mihai (Bals), chiar daca nu in totalitate. Adevaru-i ca de obicei ... la mijloc, insa inclina mult balanta in favoarea teoriei lui !
Dinspre partea cu ... femeia iubeste cu adevarat muuult timp, insa Doamne sa ne ierti. Iubeste pana la primul afront serios pe care i-l aduci, pana la primele mofturi si fite pe care nu i le satisfaci, pana la ... prima criza ! Dupa, apare obisnuinta si fiecare cu ... idealurile lui, chiar daca ea va incerca sa te convinga ca ... da pe spate de dragul tau ! ;)
Postarea asta ar trebui mutata la topicul despre ... neveste ! ;)
LE ... Irinuco, in materia asta sunt novice ! 8-)
LE 2 ... lucky5 strike, in ce carte ai citit treaba cu femeia care atunci cand iubeste cu adevarat este muuult peste barbat ??? :oops:
Ultima oară modificat de paul pe 03 Iul 2015, 07:58, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 03 Iul 2015, 07:56

Am uitat ... nu mai citesc demult romane de dragoste ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 03 Iul 2015, 10:11

Carevasăzică masura "realizarii" in apicultura este data de cat te iubeste femeia :shock:
Interesant...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Cristian IONITA » 03 Iul 2015, 10:16

mai interesant este sa nu te opresti la doar una .... sa fii permanet obosit de cat esti de "realizat" :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 03 Iul 2015, 10:28

paul scrie:LE 2 ... lucky5 strike, in ce carte ai citit treaba cu femeia care atunci cand iubeste cu adevarat este muuult peste barbat ??? :oops:

Cartea vietii, bre... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Dragos2006 » 03 Iul 2015, 10:32

Eu anul acesta m-am simtit realizat din apicultura deoarece e primul an in care nu am avut nici un stres cu albinele . Inainte eram cu inima la gura , cantare , mutari , noroi , stres , probleme . In schimb anul acesta am mers in pastoral ca in vacanta , am stat si am admirat albina . Si uite ca si fara stres am facut si roi si miere.
Așa consider eu ca esti realizat in apicultura , cand stupina functioneaza de la sine iar tu te bucuri de viata printre albine.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde CRISTI M » 03 Iul 2015, 14:04

Unde s-a ajuns si cu dragostea asta :) , pana acum era suficient o atingere ... si acum vad ca este nevoie de maraton sau entran forte :)) ... si pe caramizi :))
Dragos , sa-ti traiasca asistentele :)
Doi oameni privesc acelas lucru dar vad doua lucruri diferite
CRISTI M

Mesajde Molluc » 03 Iul 2015, 15:03

Dragos2006 scrie:Eu anul acesta m-am simtit r;ealizat din apicultura deoarece e primul an in care nu am avut nici un stres cu albinele . Inainte eram cu inima la gura , cantare , mutari , noroi , stres , probleme . In schimb anul acesta am mers in pastoral ca in vacanta , am stat si am admirat albina . Si uite ca si fara stres am facut si roi si miere.
Așa consider eu ca esti realizat in apicultura , cand stupina functioneaza de la sine iar tu te bucuri de viata printre albine.

Intrebare foarte simpla, dupa cati ani de munca si de eforturi domnule Dragos, chear sunt curios ati realizat asta? Cu stima.
Molluc

Mesajde eduard.rotaru » 03 Iul 2015, 15:25

Implicare la maxim, seriozitate, management riguros si in maxim 4 ani totul merge de la sine.
eduard.rotaru

Mesajde Mircea_63 » 03 Iul 2015, 18:01

eduard.rotaru scrie:Implicare la maxim, seriozitate, management riguros si in maxim 4 ani totul merge de la sine.

O fi, dar suna inselator! Cand spui ca merge de la sine, poti trai cu impresia ca te poti trage la umbra, la o cafea, ca totul merge de la sine. De fapt o buna parte devine rutina si obisnuinta, dar de efort, transpiratie, rupere de oase si griji tot nu scapi.
Transpiratie deoarece asa cum stim- lucram pe caldura si macar cu masca.
Rupere de oase... deoarece dupa patru ani se aduna ceva stupi.
Griji, stress... sunt inevitabile, mai ales in pastorale. Ca ninge, ca ploua, ca nu secreta, ca nu faci fata la stors si trebuie sa muti tocmai atunci, ca nu ai butoaie destule :lol: . Faci o pana cand esti cu albina in masina, impotmoliri, pica un utilaj, din nou ploua si ai matci la imperecheat si.... multe altele.

Oricata rutina ai aduna, cand socoti ca nu mai ai nimic nou de aflat, nimic de schimbat, nimic de invatat... esti pierdut, chiar daca nu stii inca.

In viata cotidiana se vehiculeaza un astfel de concept in privinta vietii de familie: nu te mai duci cu o floare, n-o mai pupi, nicio atentie, complimente etc nimic din anii de inceput, pe motiv ca acuma nu mai conteaza. Merge de la sine si eventual numai "caramida" mai functioneaza.
Gresit!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 03 Iul 2015, 18:02

Molluc scrie:Intrebare foarte simpla, dupa cati ani de munca si de eforturi domnule Dragos, chear sunt curios ati realizat asta? Cu stima.

In aceasta vara am implinit 30 de ani de cand sunt langa albine , restul nu mai conteaza.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde tuturicius » 03 Iul 2015, 18:40

Incepe sa-mi placa topicul asta cand vad ca mai apar si oameni realizati din apicultura.
Haideti, curaj, mai astept sa apara si altii :P
Pana acum era cam depresiv topicul acesta, ca unul mai la inceput iti venea sa-ti vinzi albinele :lol:
Pe langa munca placuta, in natura, liniste samd .... majoritatea visam sa facem si un ban cu albinele, chiar daca multi nu au curaj sa o spuna direct :mrgreen:
tuturicius

Mesajde paul » 03 Iul 2015, 22:23

Mircea_63 scrie:
In viata cotidiana se vehiculeaza un astfel de concept in privinta vietii de familie: nu te mai duci cu o floare, n-o mai pupi, nicio atentie, complimente etc nimic din anii de inceput, pe motiv ca acuma nu mai conteaza. Merge de la sine si eventual numai "caramida" mai functioneaza.
Gresit!

Si atunci ... corect cum e ???
Daca-i duc o floare e doar surprinsa pentru ca stie ca nu ma indeletnicesc cu ... sporturi extreme si ma banuie de interese ascunse ! :o Dac-o pup zice ca o intep cu barba si ... nu-i place. ;) Daca-i fac vreun compliment ma intreaba ... ai facut ceva naspa sau ,zice ... lasa vrajeala si zi-i ce doresti . :(
N-am incercat ... la caramida ! 8-)
Pana la urma ... cum e corect ??? :idea:
paul

Mesajde lucky5strike » 03 Iul 2015, 22:32

Corect e... sa vezi ce urmeaza dupa aia... dupa reactia initiala... :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE