paul scrie:Pana la urma ... cum e corect ???
Valsul, tangoul, e ...in doi. Rareori vina este egala, dar si mai rar e vinovat numai unul iar celalalt... Maica Precista. Cel mai pagubos e sa cauti vina celuilalt.
paul scrie:Pana la urma ... cum e corect ???
petru71 scrie:Albinele n-au nici o legatura cu femeia care viseaza caramizi.
lucky5strike scrie:petru71 scrie:Albinele n-au nici o legatura cu femeia care viseaza caramizi.
Trebuia sa vina om taman de la Targu Mures s-o deie asa de bine? Imi scot palaria.
petru71 scrie: Te-a vrut pe tine, ca om, asa cum erai. Si te iubeste si azi !
lucky5strike scrie:petru71 scrie:Albinele n-au nici o legatura cu femeia care viseaza caramizi.
Trebuia sa vina om taman de la Targu Mures s-o deie asa de bine? Imi scot palaria.
ignatov andrei scrie:
Sa nu uiti ... Darie !!!paul scrie:ignatov andrei scrie:
Adică...ce, numai in zona ta L5S-ule se pricepe lumea...?!? Geografie te halesc, nu te stiu dar ... te ginesc !![]()
Sau lumea se reduce - după tine - la OLTENI si ...altii??? Da! Olteni, moldoveni, banateni, ardeleni, turcmeni, azerbaidjeni ........etc., asta-i lumea (din pacate) !![]()
Daca postam eu, cum te exprimai:
- "trebuia sa vina unul tocmai de la Moscova (sau Iasi)"...???? Sau poate se exprima ... uite ca a postat si Ignatov ceva cu miez !![]()
Nu uita (ca si multi ALTII) ca esti, in primul rând, MODERATOR!!!!
paul scrie:Adi Hodis scrie: Cand n-ai bani si o duci rau, nu-i mai neam nici neamul tau ... Adica nici nevasta ?.
Paaai ... nevasta oricum nu-i neam cu tine !!! Daca-ar fi, am vorbi de ... relatie incestuoasa !![]()
Oricum, nevasta nici macar prietena nu-ti mai e atunci cand n-ai bani. Devine o simpla cunostinta ... dezinteresata (de tine) !
lucky5strike scrie:Marite Ignatov!
ignatov andrei scrie:L5S-ule, te pup, te iubesc si te respect!
După ce am dat " trimite", am văzut ca...
P.S. Da' eu stiu ca esti băiat intelegator...
ignatov andrei scrie:
Chiar mă întreb: la cate mizeriii poate rezista un pupincurist (scuze...PRIETEN al stuparitului)?????
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori