Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: exista printre noi cineva "realizat" din apicultura?

Mesajde Adi Hodis » 05 Iul 2015, 01:42

Deja o dati in ... nasoale. :(

Pina una alta, sa va zic ceva, ce a zis sotia mea referitor la "caramida" ( ca a vazut ce citesc si era nedumrita, care-i povestea realizarii si a "caramizii" ... ).
- Da-o incolo de caramida de bani, hai in pat ... ;)

Deci, sint un om realizat !. :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Donbazil » 05 Iul 2015, 01:57

Sal'tare!
Citind ultimele pagini, bag de seama ca unii incearca sa faca filozofie de doi bani din acest subiect.
Este absolut SIGUR ca sunt multi cei care s-au "realizat" din apicultura dar este tot atat de sigur ca sunt si cativa care tot timpul incearca sa bace batul prin gard.....
Ce-i la mine-n camara sau in cont, e al meu si ce-i la tine, e al tau si asta ar trebui sa fie clar pentru toti. Nu-i loc aici pentru invidie sau comentarii caustice.....Ca eu cateva luni pe an dorm prin paduri ori pe campiile patriei, iar tu dormi cu muierea-n pat, e optiunea fiecaruia...Ca eu "exploatez" albinele ( ca asa scria pe prima mea autorizatie " cresterea si exploatarea albinelor", iar tu esti hobbist, le bibilesti, esti "ecologist" etc, etc, etc,....E problema fiecaruia....De ce sa ne fitilim?....De ce sa-mi fie mie ciuda pe tine sau tie pe mine?....Banii tai, multi-putini cati or fi ei, sunt la tine in cont, iar ai mei....La nevasta-mea!..... :lol:
Haideti sa fim mai intelegatori, sa-i felicitam pe cei care scot bani frumosi din apicultura - cu sudoarea fruntii - si totodata sa-i incurajam pe cei care inca n-au ajuns la rezultate multumitoare pentru ei.....Sfatul meu: primii 30 de ani sunt mai grei, apoi te obisnuiesti!..... ;) :idea:
Sal'tare! :)

Donbazil
Donbazil

Mesajde tuturicius » 05 Iul 2015, 02:28

Sal'tare Donbazile! Mi-a placut!
tuturicius

Mesajde Adi Hodis » 05 Iul 2015, 08:54

Donbazil scrie:Sal'tare!
...
Haideti sa fim mai intelegatori, sa-i felicitam pe cei care scot bani frumosi din apicultura - cu sudoarea fruntii - si totodata sa-i incurajam pe cei care inca n-au ajuns la rezultate multumitoare pentru ei.....Sfatul meu: primii 30 de ani sunt mai grei, apoi te obisnuiesti!..... ;) :idea:
Sal'tare!

Donbazil

Sa traiesti nea Vasile,

Sintem intelegatori, cel putin eu unul ! :) ... felicitari tuturor palmasilor apiculturii, din partea mea.
Fireste ca ... fiecare cu ale lui. Numai ca pe topicul asta, colegu' Mihai B. vroia sa afle cine s-a realizat din apicultura. Asta pe vremea cand era suparat pe albine ca ... l-a pacalit si n-a iesit banii asa cum ar fi auzit, presupus, dorit, etc.
Subiectul disputat avea un secret ... realizarea era finalmente, iubirea nevestei, conditionata de "caramida" de bani pusa pe masa. Deci fara "caramida" ... vara nu-i ca iarna !. :lol:

ps
Zice unu',
- Mah ! ... cel mai greu e sa faci primul milion de dolari, din apicultura.
Asa ca io, o sa incep driect cu al doilea. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:18

tocmai ce-am sosit dintr-un miniconcediu de 6 zile.
o sa va iau pe rand.
fara suparare!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:21

lucky5strike scrie:Sunt impatimit de apicultura, iar nevasta-mea ma intampina la fel seara. Problema caramizii nu prea s-a pus vreodata... mai groasa, mai subtire, intotdeauna a fost bine...

Sunt al dracului de fericit.

deci ...mai subtire,mai groasa...dar a fost(caramida)!
la tine nu se punea problema,tu te-ai nascut cu...caramida!!!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:23

lucky5strike scrie:Problema e alta, cu viata de stupar. Esti in priza toata primavara si vara, pentru "caramida" aia. Adica, exact cand se traieste mai frumos.

Si daca nevasta vrea sa iei o pauza, ai incurcat-o.

:lol:

parca-ti mai revii!
(e bine macar ca vrei sa faci 1 pauza,desi stiu ca e greu sa faci pauza de la facut de caramizi!)
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:37

Mircea_63 scrie:
MIHAI BALS scrie:
lucky5strike scrie:Ce inseamna "realizat", mai concret?

sa te ia nevasta seara in brate si sa te dezmierde cum stie ea,asta dupa ce tu ai pus caramida(de bani,din albine) pe masa!!!

Mihaita, uite d`asta suntem noi pe doua lungimi de unda diferite. Chestia aia cu "La bine si la rau, pana cand moarte va va desparti...", in unele cazuri fericite, este valabila. N-avem nevoie de "caramizi" pentru a ne lua seara sau in orice moment al zilei, in brate. Sotia stupareste cot la cot cu mine, fiecare dupa puterea si priceperea lui, iar rezultatul nu ne influenteaza relatia.
Daca asta este criteriul de a ma numi "realizat" din apicultura, atunci pot spune ca sunt "foarte realizat din apicultura". Iar in privinta a ceea ce se numeste profit... pana acum suntem multumiti.

Cand reusesti sa treci peste manele: "banii si dusmanii", descoperi ca viata e frumoasa. Singurul ei defect este ca se sfarseste tragic.

ce ciudat e faptul ca si stuparii cu carte raman vesnic visatori!
-de ce te-ai apucat de apicultura Mirceo,sa stai cu nevasta la stupi?
-sigur sotiile noastre ar prefera sa avem alte preocupari,mai...CARAMIDOASE!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:39

Florin Dobre scrie:Daca nevasta ma lua in brate in functie de caramida de bani pusa pe masa, sigur nu era ce-mi trebuia mie. Intr-o casnicie cu fundatia solida este nevoie de mai multe tipuri de caramizi. :idea:

ce frumos e sa vorbesti din carti!
la tine nici nu mai studiez problema,caramida(din apicultura) lipseste cu desavarsire!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:45

Cristian IONITA scrie:
MIHAI BALS scrie:
lucky5strike scrie:Ce inseamna "realizat", mai concret?

sa te ia nevasta seara in brate si sa te dezmierde cum stie ea,asta dupa ce tu ai pus caramida(de bani,din albine) pe masa!!!

@bio,
tati,tocmai asta am spus,ca esti singur acolo,faci niscavai bani si ca esti ca uscatura in padure(adica exceptie)!

Mihai .... daca e vorba de dezmierdari pe "caramizi" ... vezi ca e mai ieftin cam oriunde altundeva decat "acasa" :)

eu tot incerc de ceva timp sa va aduc cu picioarele pe pamant.
unii baga ceva la cap,unii mai analizeaza...caramizile(lipsa),unii...chiar se trezesc la realitate!

-daca pe unu-l trezesc la realitate,eu ma simt multumit!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:49

Adi Hodis scrie:Deci asa ! ... acolo bate realizarea din apicultura ? ... :lol:
Pai daca ai bani si o duci bine, toata lumea-i neam cu tine. Cand n-ai bani si o duci rau, nu-i mai neam nici neamul tau ... Adica nici nevasta ?.
Pai atunci cum e cu promisiunile de la cununie ?. Acelea ... "La bine si la rau, pana cand moartea va va desparti ..."

Problema, adica realizarea din apicultura ... are loc pe parcursul muncii, ca aia sta in cale pana la obtinerea banilor.
Mult mai important este ,,buna intelegere intre cei doi, in situatiile grele si la rau". Atunci se vede ... ca altfel, odata ce ai bani, toate-s bune si frumoase.

dragoste...pe burta goala faceam cu nevasta acum 24 de ani.
de atunci...am incercat sa fiu...CARAMIDOS!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:52

lucky5strike scrie:Stai mai linistit, ca la mine in casa eu dau tonul, da'... asta nu ma exclude din categoria ta favorita.

profesore,tu ar trebuii sa fii aliatul meu AICI!!!
(vorbim aceeasi limba)!!!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:54

alt stupar scrie:Carevasăzică masura "realizarii" in apicultura este data de cat te iubeste femeia :shock:
Interesant...

e cel mai bun...CARAMIDOMETRU!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:57

CRISTI M scrie:Unde s-a ajuns si cu dragostea asta :) , pana acum era suficient o atingere ... si acum vad ca este nevoie de maraton sau entran forte :)) ... si pe caramizi :))
Dragos , sa-ti traiasca asistentele :)

pt un MARATON ca-n tinerete,va recomand polen cu lubenita!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 16:58

eduard.rotaru scrie:Implicare la maxim, seriozitate, management riguros si in maxim 4 ani totul merge de la sine.

fara ursi,nu?
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 05 Iul 2015, 17:00

tuturicius scrie:Incepe sa-mi placa topicul asta cand vad ca mai apar si oameni realizati din apicultura.
Haideti, curaj, mai astept sa apara si altii :P
Pana acum era cam depresiv topicul acesta, ca unul mai la inceput iti venea sa-ti vinzi albinele :lol:
Pe langa munca placuta, in natura, liniste samd .... majoritatea visam sa facem si un ban cu albinele, chiar daca multi nu au curaj sa o spuna direct :mrgreen:

vinde-le daca vrei sa faci bani.
daca nu ai ce sa faci cu banii,fa-te nas sau apicultor!
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE