Pina una alta, sa va zic ceva, ce a zis sotia mea referitor la "caramida" ( ca a vazut ce citesc si era nedumrita, care-i povestea realizarii si a "caramizii" ... ).
- Da-o incolo de caramida de bani, hai in pat ...
Deci, sint un om realizat !.
Donbazil scrie:Sal'tare!
...
Haideti sa fim mai intelegatori, sa-i felicitam pe cei care scot bani frumosi din apicultura - cu sudoarea fruntii - si totodata sa-i incurajam pe cei care inca n-au ajuns la rezultate multumitoare pentru ei.....Sfatul meu: primii 30 de ani sunt mai grei, apoi te obisnuiesti!.....![]()
![]()
Sal'tare!
Donbazil
lucky5strike scrie:Sunt impatimit de apicultura, iar nevasta-mea ma intampina la fel seara. Problema caramizii nu prea s-a pus vreodata... mai groasa, mai subtire, intotdeauna a fost bine...
Sunt al dracului de fericit.
lucky5strike scrie:Problema e alta, cu viata de stupar. Esti in priza toata primavara si vara, pentru "caramida" aia. Adica, exact cand se traieste mai frumos.
Si daca nevasta vrea sa iei o pauza, ai incurcat-o.
Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Ce inseamna "realizat", mai concret?
sa te ia nevasta seara in brate si sa te dezmierde cum stie ea,asta dupa ce tu ai pus caramida(de bani,din albine) pe masa!!!
Mihaita, uite d`asta suntem noi pe doua lungimi de unda diferite. Chestia aia cu "La bine si la rau, pana cand moarte va va desparti...", in unele cazuri fericite, este valabila. N-avem nevoie de "caramizi" pentru a ne lua seara sau in orice moment al zilei, in brate. Sotia stupareste cot la cot cu mine, fiecare dupa puterea si priceperea lui, iar rezultatul nu ne influenteaza relatia.
Daca asta este criteriul de a ma numi "realizat" din apicultura, atunci pot spune ca sunt "foarte realizat din apicultura". Iar in privinta a ceea ce se numeste profit... pana acum suntem multumiti.
Cand reusesti sa treci peste manele: "banii si dusmanii", descoperi ca viata e frumoasa. Singurul ei defect este ca se sfarseste tragic.
Florin Dobre scrie:Daca nevasta ma lua in brate in functie de caramida de bani pusa pe masa, sigur nu era ce-mi trebuia mie. Intr-o casnicie cu fundatia solida este nevoie de mai multe tipuri de caramizi.
Cristian IONITA scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Ce inseamna "realizat", mai concret?
sa te ia nevasta seara in brate si sa te dezmierde cum stie ea,asta dupa ce tu ai pus caramida(de bani,din albine) pe masa!!!
@bio,
tati,tocmai asta am spus,ca esti singur acolo,faci niscavai bani si ca esti ca uscatura in padure(adica exceptie)!
Mihai .... daca e vorba de dezmierdari pe "caramizi" ... vezi ca e mai ieftin cam oriunde altundeva decat "acasa"
Adi Hodis scrie:Deci asa ! ... acolo bate realizarea din apicultura ? ...![]()
Pai daca ai bani si o duci bine, toata lumea-i neam cu tine. Cand n-ai bani si o duci rau, nu-i mai neam nici neamul tau ... Adica nici nevasta ?.
Pai atunci cum e cu promisiunile de la cununie ?. Acelea ... "La bine si la rau, pana cand moartea va va desparti ..."
Problema, adica realizarea din apicultura ... are loc pe parcursul muncii, ca aia sta in cale pana la obtinerea banilor.
Mult mai important este ,,buna intelegere intre cei doi, in situatiile grele si la rau". Atunci se vede ... ca altfel, odata ce ai bani, toate-s bune si frumoase.
lucky5strike scrie:Stai mai linistit, ca la mine in casa eu dau tonul, da'... asta nu ma exclude din categoria ta favorita.
alt stupar scrie:Carevasăzică masura "realizarii" in apicultura este data de cat te iubeste femeia![]()
Interesant...
CRISTI M scrie:Unde s-a ajuns si cu dragostea asta, pana acum era suficient o atingere ... si acum vad ca este nevoie de maraton sau entran forte
) ... si pe caramizi
)
Dragos , sa-ti traiasca asistentele
eduard.rotaru scrie:Implicare la maxim, seriozitate, management riguros si in maxim 4 ani totul merge de la sine.
tuturicius scrie:Incepe sa-mi placa topicul asta cand vad ca mai apar si oameni realizati din apicultura.
Haideti, curaj, mai astept sa apara si altii![]()
Pana acum era cam depresiv topicul acesta, ca unul mai la inceput iti venea sa-ti vinzi albinele![]()
Pe langa munca placuta, in natura, liniste samd .... majoritatea visam sa facem si un ban cu albinele, chiar daca multi nu au curaj sa o spuna direct
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 95 vizitatori