mausica scrie:După o rapita reușită, salcam reușit,poliflora reușită pam-pam ........floarea de anul ăsta e dezamagire mare...... secreția e f proasta.......a inceput promițator și s-a tăiat..... zilele următoare mut la un alt lan poate o fi mai bine.
cristi_vidican scrie:Ăsta-i semn că nu trebuia să te muți![]()
Îmi pare rău pt tine. Sper că ai ajuns cu bine
popik50 scrie:Nu am avut parte de asa surprize...sper ca ai ajuns cu bine la destinatie
popik50 scrie:Cam subtirel cricul pentru asa greutate sau stupii sunt goi
mausica scrie:La mine e undeva la 1200-1300
dorindafi scrie:la 1700m
mausica scrie:
PS : si ca sa fie treaba si mai frumoasa,cand sa dau rezerva jos......SURPRIZA......PANA si la eaam crezut ca ma lovesc de pamant...
Era dimineata...lume pe strada canci,nu aveai pe cine intreba de o vulcanizare.Pana la urma am aflat de ea insa erau cativa km buni pana acolo si se deschidea abia la 8.30 !!!!!Ce era sa fac,am stat si asteptat dar nu vreau sa va zic cu ce emotii,au crescut morcovii de faceam o vanzare buna cu ei...pfffff mama mea,ce ganduri imi trecea atunci prin cap insa bine ca s-a terminat totul ok.Noroc ca si vremea a tinut cu mine si era noros ca altfel....
Totusi tin sa mentionez ca asa cum este el criticat sau nu,bun sau rau FAV si-a facut treaba..........Deci traiasca FAV !!!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 70 vizitatori