Daca astea sunt conditiile pt a fi un ,,Realizat,, incearca in alt domeniu!
Si ce conditii !!!!
Vrabia Mihai Viteazu' si flamandul codrii verzi!
comi scrie:Daca astea sunt conditiile pt a fi un ,,Realizat,, incearca in alt domeniu!
Si ce conditii !!!!
Vrabia Mihai Viteazu' si flamandul codrii verzi!
lucky5strike scrie:Unde pastoralist = producator de miere.
Dragos2006 scrie:Mihaie eu indeplinesc toate conditiile de mai sus , sa stii ca eu ma consider realizat . Culmea e ca am ajuns sa comandam acasa mancare de la restaurant in timp ce avem o lada frigorifica plina cu carne si o groaza de animale prin curte . Problema e ca ziua de 24 de ore e prea mica pentru noi.
MIHAI BALS scrie:realizat esti :
-cand te duci(saptamanal) la restaurant cu familia si nu te intereseaza nota de plata.
-cand nu te intereseaza valoarea facturilor lunare.
-cand ai castigat TIMP(adica esti independent financiar ceva ani).
a_costy scrie:Si eu stiu pe cineva cu 100 de familii... Daca anul asta a fost f bun la salcam, nu inseamna ca si-ar permite sa-i cheltuiasca pe toti in lipsa altui venit. Salcâmul de anul viitor poate sa fie asemanator cu cel de anul trecut, nu neaparata cu cel de anul asta.
Daca un apicultor cu familie, zdravan la cap, trage linie la sfarsit de sezon si ramane cu un profit (nu venit) de 5000- 6000 de lei/luna, nu traieste in huzur. Tine bine de bani, nu-i da la lautari, ca poate venitul de anul asta se imparte la 2 ani.
paul scrie:Dar ala cu un amarat de PFA n-o sa aiba si el nevoie la vremea vremii de-o amarata de pensie ???![]()
Copii (ca sa ma exprim ca Dragos),basistii au omorat peste un milion de firme cu forfetarul ! Daca ponta smulge fulgii de pe gaina (contributia la fondul de pensii), basistii (actualii penelisti) ... omoara gaina !![]()
paul scrie: ... chiar limitat fiind, imi permit luxul sa gandesc singur
paul scrie:Dragoshelu ... stiu ce inseamna si vorbesc in cunostinta de cauza ! Am avut un SRL pe care mi l-au ingropat basistii tai cu forfetarul ! Am platit impozite pe forta de munca cat habar n-ai tu ! Apropos de asta ... datorita lui ponta,angajatorul plateste acum mai putin cu 5% decat pe vremea piticului atomic !!!![]()
LE ... rog moderatorii sa mute postarile astea in poiana lui nea Iocan !
LE 2 ... am si eu limitele mele ! Diferenta dintre noi este urmatoarea ... chiar limitat fiind, imi permit luxul sa gandesc singur, in timp ce tu nu esti decat o trompeta ieftina a propagandei basiste !!!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori