Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde cristi_vidican » 23 Iul 2015, 14:33

paul scrie:Cineva trebuie sa ramana ... serios ! :lol:

Întotdeauna m-am întrebat (chiar dacă nu foarte des) cum arată nea Paul?
O fi „ciufulit”, sau nu? :lol:

Odată dezvăluit misterul, forumul a pierdut ceva ...
Paul va fi mult mai atent la ce scrie.

Aveți o familie foarte frumoasă! Să o păstoriți cu drag! Sunt darul lui Dumnezeu de care trebuie să avem mare grijă.

P.S. Cel mai frumos compliment care l-am primit despre familia mea, l-am primit de la dumneata
P.S.S. Barba mă face să virez spre pronumele de politețe
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde paul » 23 Iul 2015, 14:49

cristi_vidican scrie:
Odată dezvăluit misterul, forumul a pierdut ceva ...
Paul va fi mult mai atent la ce scrie.

Aveți o familie foarte frumoasă! Să o păstoriți cu drag! Sunt darul lui Dumnezeu de care trebuie să avem mare grijă.

P.S. Cel mai frumos compliment care l-am primit despre familia mea, l-am primit de la dumneata
P.S.S. Barba mă face să virez spre pronumele de politețe

Vezi ... de asta imi era frica (inserarea cu rosu) !
Oamenii ma vor percepe ... altfel ! :oops:
Nu neaparat ca voi scrie eu mai atent ci ca ceilalti ma vor citi ... altfel ! :oops:
Cristi ... MULTUMIM FRUMOS !
Oricum ... tot echipa ta (familia) ramane ... THE BEST ! :P
LE ... mie-mi place ... barba mea ! :lol: Nu ma sili sa renunt la ea ca sa revii la forma de adresare pe nume! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 23 Iul 2015, 14:52

teinegru64 scrie:....De unde razbate miros de apicultor. :lol:

Mitica, tu ori ti-ai tras barba ori ai probleme ORL ??? :lol:
Eu n-am sa miros a apicultor ... NEVER ! :oops:
Apicultorii fac miere, eu ... cresc albine ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde irina » 23 Iul 2015, 14:54

paul scrie:Ma asteptam sa remarci faptul ca am fost mai mult decat receptiv la o anumita ... sugestie ! ;)

Poate ma ajuti cu o....sugestie? Altfel ma vad nevoita sa recunosc ca nu ma pot ridica la nivelul.....asteptarilor :)
irina

Mesajde paul » 23 Iul 2015, 15:31

irina scrie:
paul scrie: Altfel ma vad nevoita sa recunosc ca nu ma pot ridica la nivelul.....asteptarilor :)

Recunoaste !!! :lol:
paul

Mesajde irina » 23 Iul 2015, 18:20

paul scrie:
irina scrie:
paul scrie: Altfel ma vad nevoita sa recunosc ca nu ma pot ridica la nivelul.....asteptarilor :)

Recunoaste !!! :lol:

Rectific:nu ma mai vad nevoita sa recunosc :lol:
irina

Mesajde State » 24 Iul 2015, 23:47

Am trait sa-l vad pe Paulica! Pe nea Paulica!
Cum ma asteptam: OM frumos! Familia de asemenea!
Sufletul mult mai tanar decat ambalajul. Vrei sa compensezi cu barba, este?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Adi Hodis » 25 Iul 2015, 00:01

paul scrie:Cineva trebuie sa ramana ... serios ! :lol:

In sfarsit ai aparut ! ... sa traiesti !.

Da de ce ti-a trebuit asa mult ca sa te arati ? ... cu s-au fara barba. :)
paul

Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 25 Iul 2015, 08:54

State scrie:Am trait sa-l vad pe Paulica! Pe nea Paulica!
Cum ma asteptam: OM frumos! Familia de asemenea!
Sufletul mult mai tanar decat ambalajul. Vrei sa compensezi cu barba, este?

Fabiane, exagerezi putin la capitolul calitati si la folosirea majusculelor ! :P
Vezi tu, de asta-mi placea anonimatul ... unii cu Paulica, altii cu domnul paul, in timp ce eu recomandam forma simpla de adresare ... paul ,forma care exprima foarte corect dualismul personalitatii mele ! Adica, fiecare mi se adresa dupa cum ma percepea ... :)
Cred ca realizezi ca dupa postarea photo n-o sa mai am parte in veci de formula de adresare ... Paulica, poate doar intr-o forma ironica ! :(
LE ... povestea barbii in raspunsul pe care i-l dau lui Adi Hodis !
LE 2 ... MULTUMIM FRUMOS pentru consideratii !!! :P
paul

Mesajde mausica » 25 Iul 2015, 08:59

Hahaha lasa ca te tinem in ,,domnul Paul,, sa se simta bine si sufletelul tau ;)
A mai cazut si mitul ,, pitbull,, :lol:
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde paul » 25 Iul 2015, 09:24

Adi Hodis scrie:In sfarsit ai aparut ! ... sa traiesti !.

Da de ce ti-a trebuit asa mult ca sa te arati ? ... cu s-au fara barba.
paul

Servus Adi !
Tare barba asta a mea. O provocat discutii pe vreo 3 pagini ... :lol:
Intrebi de ce mi-a trebuit asa mult sa ma arat ? O sa-ti spun si ce anume m-a determinat sa ... ma arat !
In primul rand, nu prea am poze, am evitat pe cat posibil aparatul photo din considerentul ca deformeaza realitatea intr-o proportie foarte mare.Am ajuns la concluzia asta inca de copil si stii tu, piticii pe creier din copilarie te insotesc toata viata. Chiar si poza pe care am postat-o mi-a fost facuta fara stirea mea .
In al doilea rand,transpir de nu mai pot cand trebuie sa folosesc tehnica ... incarcare, salvare, micsorare, postare . :o
In al treilea si cel mai important rand ... fiecare ma percepea cum se pricepea. De acum inainte va interveni ... subiectivismul!
Barba o am de ... 8 ani, cand tatal meu a parasit aceasta lume. La noi in zona se poarta doliu 40 zile care presupune neraderea barbii la barbati. Dupa trecerea celor 40 zile am observat eu ca barba ... ma aranja. :P Si de atunci, n-am mai dat-o jos (doar o tund la 2-3 saptamani, pastrand-o la un anumit nivel).Nu-ti spun ce schisma a provocat barba asta a mea ... o parte a familiei , nevasta-mea, mama, fratele meu ... total impotriva ,in timp ce eu, sora mea, fiu-meu suntem PRO . :lol:
In concluzie ... la data cand am devenit parte din marea famile Stuparitul, aveam barba !
LE ... am uitat sa-ti spun de ce m-am aratat acum ... mai zilele trecute a fost ziua mea de nastere. Stii cum e, mesaje, telefoane , bla, bla. La un moment dat primesc un tel. de la un coleg de pe forum, care dupa urarile de rigoare ma intreaba ... bai tu sigur n-ai postat la oha varsta pe forum ca din postari nu prea rezulta ??? :lol: Si atunci i-am promis ... poza !
paul

Mesajde paul » 25 Iul 2015, 09:40

mausica scrie:Hahaha lasa ca te tinem in ,,domnul Paul,, sa se simta bine si sufletelul tau ;)

Atat va trebuie !!!
Care vrea sa nu mai vorbesc cu el never, sa mi se adreseze cu ... domnu ! :o Nimic nu ma enerveaza mai tare decat aceasta formula de adresare !
Sa nu spuneti ca ... nu v-am zis :!:
LE ... mai ia tu initiative dintr-astea si ce-ti vor auzi urechile ! :)
paul

Mesajde paul » 25 Iul 2015, 09:46

mausica scrie:A mai cazut si mitul ,, pitbull,, :lol:

Eeeei, vedeti voi ... pe asta sa nu contati prea tare ! 8-)
paul

Mesajde CATALIN » 25 Iul 2015, 10:58

La un moment dat primesc un tel. de la un coleg de pe forum, care dupa urarile de rigoare ma intreaba ... bai tu sigur n-ai postat la oha varsta pe forum ca din postari nu prea rezulta ??? :lol: Si atunci i-am promis ... poza !

BA PAULE imi tai creaca cumva...??
pai pana in postarea de mai sus eram si eu mandru si convins de mine ca am reusit sa te identific pt tot forumul...si acum sa constat ca am mai avut concurenta??? :evil:
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde paul » 25 Iul 2015, 11:19

Bai, tu nu mai tii minte ce-ai vorbit cu mine la telefon ??? :o
Nu m-ai intrebat tu daca am ...45 de ani, ca nu prea par din discutii si postari ??? :o Si nu ti-am promis ca o sa pun o poza ca sa te convingi ?
Intr-adevar, CATALIN este autorul moral al ... faptei !!! Numai ca, alaturi de el ( a fost cel mai insistent), si alti colegi dragi mie de pe acest forum mi-au sugerat mai mult sau mai putin direct sa risipesc ... misterul !
LE ... ma suna CATALIN de ziua mea, de fapt un nr pe care nu-l aveam in agenda ... bla, bla-ul de rigoare (mi-am dat seama dupa accent ca nu-i cineva din zona mea insa vorbea o limba literara), eu am multumit si l-am rugat sa se prezinte ca sa stiu cui sa multumesc punctual si el imi zice ceva de genul ... sunt cineva pe care l-ai tavalit pe forum de nenumarate ori ! :o Am inghetat instant ! :lol: Nu va puteti imagina o postura ma naspa, cred ca am dat-o usor in balbaiala ( nu-mi gaseam cuvintele, pe care de regula le am la mine) mintea-mi lucra febril, cine poate fi si ... a zis ceva (nu-mi amintesc ce) in care in care l-a tradat vocea si accentul pe care i le stiam de pe hangouts-ul lui pustu si ... mi-am revenit !!! :lol:
Tinand cont de ridicolul trait in momentul ala, mi-am jurat (in barba, bineinteles) ca o sa fiu mult mai atent cu ... stersul pe jos prin forum !!!
paul

Mesajde lucky5strike » 25 Iul 2015, 11:25

Noi te placem asa cum esti, zmeule! Abia astept sa apara campania urmatoare, sa dezgropam securea politicii... vanjosenia convingerilor ma facut sa-mi scot palaria... 8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?