Adi Hodis scrie:In sfarsit ai aparut ! ... sa traiesti !.
Da de ce ti-a trebuit asa mult ca sa te arati ? ... cu s-au fara barba.
paul
Servus Adi !
Tare barba asta a mea. O provocat discutii pe vreo 3 pagini ...
Intrebi de ce mi-a trebuit asa mult sa ma arat ? O sa-ti spun si ce anume m-a determinat sa ... ma arat !
In primul rand, nu prea am poze, am evitat pe cat posibil aparatul photo din considerentul ca deformeaza realitatea intr-o proportie foarte mare.Am ajuns la concluzia asta inca de copil si stii tu, piticii pe creier din copilarie te insotesc toata viata. Chiar si poza pe care am postat-o mi-a fost facuta fara stirea mea .
In al doilea rand,transpir de nu mai pot cand trebuie sa folosesc tehnica ... incarcare, salvare, micsorare, postare .
In al treilea si cel mai important rand ... fiecare ma percepea cum se pricepea. De acum inainte va interveni ... subiectivismul!
Barba o am de ... 8 ani, cand tatal meu a parasit aceasta lume. La noi in zona se poarta doliu 40 zile care presupune neraderea barbii la barbati. Dupa trecerea celor 40 zile am observat eu ca barba ... ma aranja.

Si de atunci, n-am mai dat-o jos (doar o tund la 2-3 saptamani, pastrand-o la un anumit nivel).Nu-ti spun ce schisma a provocat barba asta a mea ... o parte a familiei , nevasta-mea, mama, fratele meu ... total impotriva ,in timp ce eu, sora mea, fiu-meu suntem PRO .
In concluzie ... la data cand am devenit parte din marea famile Stuparitul, aveam barba !
LE ... am uitat sa-ti spun de ce m-am aratat acum ... mai zilele trecute a fost ziua mea de nastere. Stii cum e, mesaje, telefoane , bla, bla. La un moment dat primesc un tel. de la un coleg de pe forum, care dupa urarile de rigoare ma intreaba ... bai tu sigur n-ai postat la oha varsta pe forum ca din postari nu prea rezulta ???

Si atunci i-am promis ... poza !