No acum chiar sunt curios:
Ai 100 de stupi si vrei sa stimulezi. Bagi in hranitoare la fiecare 3 zile? Faceti treaba asta?
Dar cei cu mai multi?
tudorascu scrie:De acord elfio. Acest forum a ajuns un loc unde se contrazic intre ei si sa arate care e mai istet. Daca pui o intrebare iti raspund cu alta intrebare.
asd scrie:No acum chiar sunt curios:
Ai 100 de stupi si vrei sa stimulezi. Bagi in hranitoare la fiecare 3 zile? Faceti treaba asta?
Dar cei cu mai multi?
elflo scrie:dar cum? Va invartiti in jurul cozii fara sa spuneti nimic concret.
proapis13 scrie:Si app,asta cu circulatia hranei in stupi ... este un proces normal in stup
Cristi Ciocoiu scrie:Ideea a fost preluata de aici - viewtopic.php?f=4&t=6100&p=258492#p258492
Personal ma intereseaza ideea.
proapis13 scrie:...titlul topicului este scris de cineva care nici macar nu a retinut cand a citit macar o carte despre apicultura ca este un proces normal in stup ce duce atata la maturarea mierii cat si la deblocarea/blocarea cuiburilor in functie de cules...
Am o intrebare pentru initiatorul topicului,la 8 rame cu puiet,asta insemnand o fam de albine medie,
de cate rame goale este nevoie pentru depozitarea si maturarea mierii...???...s-a mai scris..
asd scrie:No acum chiar sunt curios:
Dar cei cu mai multi?
asd scrie:Daca as mai aloca timp si acestor stimulari cred ca mi-ar da foc nevasta la toti stupii.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori