Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde pustu » 04 Aug 2015, 00:35

paul scrie:E-n regula ! ;)
4 morti, ...

Parca asa ti-ai dorit , Nastratin :lol: :lol:
Hai lasa prostiile , capul sus , mergem inainte . Daca ai iesit din iarna cu 20 si intri cu 50 tot e bine .
ps : cum merge cu varul ? vezi ca e oferta la parchet saptamana asta :lol: :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde cristian bh » 04 Aug 2015, 00:42

da unchiul nu face parchet,?
acuma se pune din ala triplu stratificat,
si io imi fac,.....de vreo doi ani am inceput! :lol:
nevasta cand ma ameninta cu ceva zice ca isi ia parchet laminat! :lol: ....
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde irina » 04 Aug 2015, 11:20

paul scrie:M-am cam lecuit eu ... cam de toti si toate ! :(

Nu spune asta,Paul.Traim tot felul de experiente,bune sau rele,suntem fericiti sau dezamagiti.Viata,loviturile,oamenii.....ne pot schimba.Intr-un om puternic,luptator sau intr-unul vulnerabil,resemnat.De cele mai multe ori nu stim nici unde vom ajunge nici felul in care ne vor schimba loviturile primite.Dar intotdeauna avem optiuni.Dupa fiecare infrangere,noi alegem cine vrem sa fim.Totul tine de alegere.
Iti doresc sa faci alegerea potrivita!
Constat ca n-am folosit niciun zambet......altadata nu-mi ajungeau;mi-e dor de vremurile alea;ce zici? ;)
irina

Mesajde Mircea_63 » 04 Aug 2015, 12:57

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" - Arta Razboiului (Sun Tzu)
"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu" Lapusneanul. (de atunci numele de Popescu a cunoscut o larga raspandire. :lol: )

Cam asta e Paul acum. :D Va pare voua ca fiind slab. A pierdut doar o mica batalie care la urma urmei il va ajuta sa castige razboiul.
Sa vezi ce de Popesti vor aparea.

Il invidiez pentru ce lectie tare a luat. Imi pare rau pentru mica paguba trecatoare, paguba ce se va transforma intr-un mare castig pe viitor.

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 04 Aug 2015, 22:26

pustu scrie:
paul scrie:E-n regula !
4 morti, ...

Parca asa ti-ai dorit , Nastratin
Hai lasa prostiile , capul sus , mergem inainte . Daca ai iesit din iarna cu 20 si intri cu 50 tot e bine .
ps : cum merge cu varul ? vezi ca e oferta la parchet saptamana asta

Stai putin ... ideea era, decat o regina cu un pumn de albine, mai bine NU ! ;)
Am iesit din iarna cu 24 si daca intru cu ... 25 ! Se cheama ca ... sunt pe plus ! :lol:
Varul merge ... incet si foarte prost ! :evil: Au dat astia c-o amorsa care nus ce-o avut in ea si-o facut reactie cu varul vechi !!! Bineinteles c-o trebuit razuit totul . Nu-ti poti imagina ce dezastru am in casa. :evil:
Parchetul l-am cumparat deja, dar mai are de asteptat. Dupa ce termina meseriasii cu peretii trebuie turnata o sapa de egalizare. Trebuie sa-mi prelungesc concediul si pe saptamana viitoare ! :evil:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 04 Aug 2015, 22:28

irina scrie:Constat ca n-am folosit niciun zambet......altadata nu-mi ajungeau;mi-e dor de vremurile alea;ce zici? ;)

Ai grija ce-ti doresti .... :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 04 Aug 2015, 23:13

Mircea_63 scrie:"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" - Arta Razboiului (Sun Tzu)
"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu" Lapusneanul. (de atunci numele de Popescu a cunoscut o larga raspandire. :lol: )

Cam asta e Paul acum. :D Va pare voua ca fiind slab. A pierdut doar o mica batalie care la urma urmei il va ajuta sa castige razboiul.
Sa vezi ce de Popesti vor aparea.

Il invidiez pentru ce lectie tare a luat. Imi pare rau pentru mica paguba trecatoare, paguba ce se va transforma intr-un mare castig pe viitor.

Sa fim bine intelesi ... problema nu-i paguba !
Problema sunt EU !!! Mai exact ... continui sa ma raportez in acelasi mod (pompieristic) sa fac echilibristica pe sarma si dezastrul sa-mi stea mereu la spate sau schimb modul de raportare ? Daca schimb modul de raportare pompieristic, de unde iau timp ??? De la serviciu n-am cum, de la familie l-am luat aproape tot, de la odihna e si asa prea putin ......................... ????????????????????????????? :oops:
Sau ... pun punct povestii! Pastrez 4-5 familii , sa prizez o data la 2 saptamani ( sunt ultra dependent),le duc intr-un fund gradina si ... aiaie ! Nu le chinui, nu ma chinui ......................... :oops: Daca la patruzeci si ceva am atatea probleme, cand o sa am o suta sau poate si mai mult, ce-o sa fac ??? Asta-i de fapt problema mea !!!
Mie-mi place sa ma raportez cinstit la situatii. N-are rost sa mint si mai ales ... sa ma mint ! :oops:
paul

Mesajde irina » 05 Aug 2015, 09:54

paul scrie:Ai grija ce-ti doresti .... :lol:

Zise zmeul :lol:
irina

Mesajde paul » 05 Aug 2015, 20:34

irina scrie:
paul scrie:Ai grija ce-ti doresti .... :lol:

Zise zmeul :lol:

Nu crezi ??? :lol:
paul

Mesajde paul » 05 Aug 2015, 21:27

socaciu scrie:a)-Pai Paul, daca sa zicem ca la transport totul arfi mers OK, nimic rau nu s-ar fi intamplat si acum te duceai la ei si descarcai caturile pline de miere, ce ai fi gandit?
b)-Ai mai fi spus ceea ce zici mai sus?
c)-Cred ca asa ar tebui sa iti pui problema pentru a afla ce crezi si ce iti doresti cu adevarat.
d)-E normal sa fii putin mai "filozof" dupa cele intamplate, dar timpul asterne uitarea si aduce intelepciunea. Cam asa cred ca functionam, altfel daca tot raul ar ramane in noi,cum am putea sa o luam mereu de la capat!!?? :|

a)- As fi gandit ... in sfarsit dupa eforturi de multe ori la limita au aparut si rezultatele pe care le astept de vreo 4 ani, as fi gandit ca nu m-am inselat in ceea ce priveste capacitatea mea de a transforma o pasiune intr-o chestie care sa mai aduca un venit in plus ! As fi gandit, scot bani de la saltea, investesc intr-un mijloc de transport sau macar o remorca si-mi mai schimb cutiile, as fi gandit ... multe . :(
b)- NU !!!
c)- daca as pune problema asa, in conditiile in care rezultatele ... urmeaza ( poate la anul,poate ... la multi ani), ar insemna sa ma mint pe mine insumi, pe ai mei, pe care i-am frustrat de foarte multe momente pe care le-am fi putut petrece impreuna si care de multe ori au trebuit sa se descurce singuri pentru ca ... tata are treaba la stupi,sa-i mint pe toti pentru ... o fanatica ambitie a mea ;) !!!
d)- eu is cam tot timpul filosof ( ghilimelele pune-le tu, nu-mi merg la tastatura) indiferent de evenimente, poate daca-s fi avut un caracter mai pragmatic altfel as fi manageriat lucrurile, dar ... asta-s ! Vorba nevesti-mii ... esti unic si irepetabil, in urmatoarea mie de ani slabe sanse sa se mai nasca unul ca tine ... bineinteles ca a zis-o in sens peiorativ. ;)
Tot din ciclul filosofie fara frontiere, imi permit sa trag o concluzie la ce-ai scris ... cam prea mult pragmatism intr-un suflet de artist !!! :(
paul

Mesajde mellis » 05 Aug 2015, 22:09

Salutari Paul,
Eu îți dau dreprate, se poate face treaba buna si cu putini stupi.
Am un cunoscut, este pe aici pe forum, care cu 5 familii bune a făcut cam 90/100 kg per cules. A prins cam 3 culesuri anul acesta.
Sa dau si un exemplu din ograda, un ME face cat toți din camp, la care pierd timp zilnic cu bibilitul.
Daca tot schimbi ceva, as folosi matca aleasa, câțiva stupi si locul face uneori cat multe familii plasate neinspirat.
Daca găsești un loc de stat, poate in oraș ca si mine ;), ai mai putina bătaie de cap, eficienta si mai mult timp ( sa ai grija de cei mai slabi).
Sănătate si nu te da bătut..schimba strategia daca tot vrei sa schimbi ceva..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde pustu » 05 Aug 2015, 22:32

mellis scrie:...Am un cunoscut, este pe aici pe forum, care cu 5 familii bune a făcut cam 90/100 kg per cules. A prins cam 3 culesuri anul acesta...

Cu 40 kg n-ai crezut . Cu 20 parca mai merge nu ?! Dar si acolo era vorba de 2 culesuri , aici de 3 . Parca se echilibreaza :lol: Eu is curios care e al doilea cules cu media de 20 kg :shock:
pustu

Mesajde mellis » 05 Aug 2015, 22:38

La colegul primul cules rapița, al doilea salcâm.
Eu in staționar am un ME cu 3 caturi de aproximativ 15 kg, deci se poate.
Sănătate.
mellis

Mesajde pustu » 05 Aug 2015, 22:50

mellis scrie:La colegul primul cules rapița, al doilea salcâm.

20 kg la rapita si 20 kg la salcam ? Probabil ca a mai facut niste roiuri :lol: :lol: 60 kg si 2 roiuri :lol: Cum suna Paul ? ;)
pustu

Mesajde paul » 05 Aug 2015, 22:56

pustu scrie: Cum suna Paul ? ;)

Super ... sexy ! ;)
Eu daca faceam 20 kg.media la toate 4 culesurile la care i-am plimbat imi luam remorca si-mi schimbam si cutiile ! :oops:
paul

Mesajde mellis » 05 Aug 2015, 23:04

Colegul are ajutor profesionist..
Poate este excepție intre începători.
Personal sunt mulțumit de progresul de anul acesta, roiuri destule (am dat si cadou), miere dulce, experiente, aventuri, este bine.
Sănătate si ambiție..
mellis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?