paul scrie:E-n regula !![]()
4 morti, ...
Parca asa ti-ai dorit , Nastratin
Hai lasa prostiile , capul sus , mergem inainte . Daca ai iesit din iarna cu 20 si intri cu 50 tot e bine .
ps : cum merge cu varul ? vezi ca e oferta la parchet saptamana asta
paul scrie:E-n regula !![]()
4 morti, ...
paul scrie:M-am cam lecuit eu ... cam de toti si toate !
pustu scrie:paul scrie:E-n regula !
4 morti, ...
Parca asa ti-ai dorit , Nastratin
Hai lasa prostiile , capul sus , mergem inainte . Daca ai iesit din iarna cu 20 si intri cu 50 tot e bine .
ps : cum merge cu varul ? vezi ca e oferta la parchet saptamana asta
irina scrie:Constat ca n-am folosit niciun zambet......altadata nu-mi ajungeau;mi-e dor de vremurile alea;ce zici?
Mircea_63 scrie:"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" - Arta Razboiului (Sun Tzu)
"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu" Lapusneanul. (de atunci numele de Popescu a cunoscut o larga raspandire.)
Cam asta e Paul acum.Va pare voua ca fiind slab. A pierdut doar o mica batalie care la urma urmei il va ajuta sa castige razboiul.
Sa vezi ce de Popesti vor aparea.
Il invidiez pentru ce lectie tare a luat. Imi pare rau pentru mica paguba trecatoare, paguba ce se va transforma intr-un mare castig pe viitor.
socaciu scrie:a)-Pai Paul, daca sa zicem ca la transport totul arfi mers OK, nimic rau nu s-ar fi intamplat si acum te duceai la ei si descarcai caturile pline de miere, ce ai fi gandit?
b)-Ai mai fi spus ceea ce zici mai sus?
c)-Cred ca asa ar tebui sa iti pui problema pentru a afla ce crezi si ce iti doresti cu adevarat.
d)-E normal sa fii putin mai "filozof" dupa cele intamplate, dar timpul asterne uitarea si aduce intelepciunea. Cam asa cred ca functionam, altfel daca tot raul ar ramane in noi,cum am putea sa o luam mereu de la capat!!??
mellis scrie:...Am un cunoscut, este pe aici pe forum, care cu 5 familii bune a făcut cam 90/100 kg per cules. A prins cam 3 culesuri anul acesta...
pustu scrie: Cum suna Paul ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori