Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde joohny » 05 Aug 2015, 23:17

Paul,pina la urma cine este vinovat de cele pierdute:tu,ele ,natura sau altele?Deci sa luam pe rind:ELE sigur nu sint vinovate,NATURA nu poti sa te bati cu ea,ALTELE cred ca,cam depind de tine,ramine numai TU.Deci in final Tu esti cam singurul vinovat de pierdere.Deci analizeaza pasii cam pe unde ai gresit .O parere.
joohny

Mesajde paul » 05 Aug 2015, 23:33

joohny scrie:Tu esti cam singurul vinovat de pierdere.Deci analizeaza pasii cam pe unde ai gresit .O parere.

N-ai inteles ... nimic ! ;)
N-ar fi prima data ... ;)
Nu e vorba de pierderea suferita la transport !
E vorba de ... un complex de imprejurari in baza carora eu trebuie sa decid ce varianta aleg ! Merg mai departe cu targetul pe care mi l-am fixat (100-150) cu toate consecintele ce decurg din asta sau tin 4-5 intr-o gradina ca sa am in ce sa-mi bag nasul ! Asta-i dilema mea ... to be or not to be ??? ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde joohny » 05 Aug 2015, 23:40

Paul,eu m-am referit la toate pierderile dintr-un an apicol.E drept ca sint mai greu de cap insa nu este vina nea ci a naturii asa cred.
joohny

Mesajde pustu » 05 Aug 2015, 23:45

paul scrie:... to be or not to be ??? ;)

To bee :lol: :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde paul » 05 Aug 2015, 23:46

socaciu scrie:
Paul, sper ca nu te-am suparat, intentiile mele erau onorabile...Poate doar esti prea afectat de situatie si din aceasta cauza m-ai inteles gresit...
Cat priveste artistii, majoritatea oamenilor au impresia ca acestia sunt foarte plini de emotii si mai visatori din fire. In realitate crede-ma nu e deloc asa. Cei mai multi sunt pragmatici!

Ruxandra ... stai linistita !
Te-am inteles exact, numai ca logica in care-ai pus problema avea oaresce defectiuni, pe care am tinut sa le ... devoalez .Ideea este urmatoarea ... incidentul de la transport l-am perceput ca fiind bomboana pe coliva apiculturii practicate de mine ! Cu alte cuvinte ... nu prea mai am incredere in capacitatea mea de a gestiona un numar mediu sau mare de familii si in consecinta ... nu stiu cum sa procedez. Daca-i dau inainte trebuie sa fac oaresce investitii care nu-s tocmai ieftine, trebuie sa schimb managementul, trebuie sa mai aloc timp suplimentar . In conditiile in care rezultatele se lasa lung asteptate, imi cam da cu virgula ! O afacere trebuie macar sa se sustina singura daca nu vrem sa vorbim si despre ceva profit. Deocamdata ... nimic din toate astea ! Daca-i dau inapoi ( un nr. mic de familii) as avea macar ... liniste . N-ai idee cum e sa-ti sara toti in cap pentru ca tu te ocupi de albine si treci in plan secund alte activitati legate de familie sau chiar serviciu (n-am participat la 2 excursii afara organizate de institutia la care prestez pentru ca ... trebuia sa fac rame, trebuia sa mut .................... trebuia ). E a naibii de frustrant ! :oops:
Pragmatico ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 05 Aug 2015, 23:58

pustu scrie:

To bee :lol: :lol:

or not to bee . ;)
paul

Mesajde Augustin78 » 06 Aug 2015, 00:01

Salut Paul.
red ca trebuie s ate reorganizezi putin si sa pui in balanta ce vrei...in viata mai si pierzi..pierderile au fost pina acum..de aici inainte mergi pe profit :D
Succes in tot ce-ti propui Paul...Doamne ajuta.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde paul » 06 Aug 2015, 00:11

Augustine, problema-i ... cum continui ??? In ce formula ???
Am prezentat situatia ... nud ! Pe baza acestei situatii trebuie sa ma decid !
Multumesc pentru ... incurajare ! :P
paul

Mesajde paul » 06 Aug 2015, 00:16

socaciu scrie:
Grele decizii ai de luat si doar tu stii mai bine...
Succes!

Acum, stai tu ... putin. Sper eu ca ... nu te-am suparat ! :)
Apreciez faptul ca ai incercat sa-mi arati si cealalta fata a monedei, sau cum se spune in fotbal, ca ... balonul e rotund! Partea proasta-i la mine ca eu vad mai intai partea goala a paharului ! ;) A fost o vreme cand vedeam partea plina, dar ... s-a dus ! ;)
Prieteni, da ??? :P
paul

Mesajde pustu » 06 Aug 2015, 00:20

paul scrie:
pustu scrie:

To bee :lol:

or not to bee .

Eu nu te-am intrebat . Doar ti-am raspuns . To bee ;)
paul scrie: A fost o vreme cand vedeam partea plina, dar ... s-a dus ! Prieteni, da ??? :P

Gandeste-te numai cati prieteni ai castigat anul asta ;)
Ultima oară modificat de pustu pe 06 Aug 2015, 00:24, modificat 1 dată în total.
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde Augustin78 » 06 Aug 2015, 00:20

paul scrie:Augustine, problema-i ... cum continui ??? In ce formula ???
Am prezentat situatia ... nud ! Pe baza acestei situatii trebuie sa ma decid !
Multumesc pentru ... incurajare ! :P

Paul,mergi inante, pierderile astea au fost....fii putin mai atent la detalii.....si mai mult curaj...decat ai :D .....si Dumnezeu stie ce/cat poti duce ;)
Succes!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde paul » 06 Aug 2015, 00:32

irina scrie:.Dupa fiecare infrangere,noi alegem cine vrem sa fim.Totul tine de alegere.
Iti doresc sa faci alegerea potrivita!

Vedeti voi ( toti) ... asta-i chintesenta atator pagini !!! :idea:
De asta mi-e drag de fata asta ! In putine cuvinte rezuma un roman ! :idea:
paul

Mesajde irina » 06 Aug 2015, 15:59

paul scrie:De asta mi-e drag de fata asta ! :idea:

A (te) crede sau nu.....Alegerea imi apartine ;) . Ai grija! :lol:
irina

Mesajde paul » 06 Aug 2015, 16:26

irina scrie:A (te) crede sau nu.....Alegerea imi apartine ;) . Ai grija! :lol:

Ideea e ... sa faci alegerea potrivita ! :lol:
paul

Mesajde paul » 06 Aug 2015, 16:29

paul scrie:Prieteni, da ??? :P

Nu, nu, in nici un caz!

Asta era raspunsul la intrebarea mea ??? :shock:
Sincer, mi-ar parea tare rau ! :(
paul

Mesajde paul » 06 Aug 2015, 16:40

socaciu scrie:Asta ai inteles!!? :o
Sigur ca prieteni, iti explicam doar ca nu m-a- suparat! ;)

:lol: :lol: :lol:
Am inteles exact ce-ai vrut sa spui, numai ca ... am speculat putin !
Spui ca ai tot citit forumul, trebuia sa observi ca am obiceiul sa mai necajesc putin doamnele de pe aici !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?