pustu scrie:Sa nu ai surprize
Acu am vazut si eu : viewtopic.php?f=15&t=6108&start=80#p259544
Mai zi ceva
pustu scrie:Sa nu ai surprize
socaciu scrie:Chiar am o parere buna, Paul!
Altfel nu as fi iesit din anonimat
paul scrie:Daca iesire din anonimat inseamna poze cu un solar, cativa stupi , doi cozonaci si mai nou o oala cu sarmale la pachet cu o gaura-n zid ... asa o fi !
paul scrie:Daca iesire din anonimat inseamna poze cu un solar, cativa stupi , doi cozonaci si mai nou o oala cu sarmale la pachet cu o gaura-n zid ... asa o fi !
pustu scrie:Ia pune si tu o poza cu trafaletul in mana![]()
socaciu scrie:paul scrie:Daca iesire din anonimat inseamna poze cu un solar, cativa stupi , doi cozonaci si mai nou o oala cu sarmale la pachet cu o gaura-n zid ... asa o fi !
Nu Paul, iesire din anonimat inseamna ca am spus ca sunt femeie si mi-am dat numele.
Eu daca as vrea sa stiu mai multe despre o persoana nu as avea nevoie de altceva, doar azi telegramele sunt istorie si internetu' e la putere
socaciu scrie:Paul, oare nu am inteles bine!?
Ai gasit stupii aproape goi dupa ce au roit!?![]()
Acum in august! Credeam ca asa ceva nu este posibil...
Nici nu stiu ce sa mai zic...dupa patania trecuta...acum asta...
Ziceam ca iau vina asupra mea si fas face-o ...Dar din pacate nu cred ca te ajuta cu nimic...
mellis scrie:Daca si Puștu' a dat zaharul albinelor la cozonac e nasol.
Paul, si la alții au roit stupii, am găsit si eu lazi goale, mi-am dat cu capul de zid si m-am ambiționat sa fiu mai calculat.
Vorba din popor...Ce nu te omoară...te schilodește..
Sănătate..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 68 vizitatori