MIHAI BALS scrie:asta e atac .
cred ca e si din sistem(ala de stat).
eu nu stiu!, ce paziti?
Ia NU mai provoca ... chiar si pe altii ... si apoi nu o sa mai fii asa " deranja(n)t.
Daca nu, vine banarea ...
MIHAI BALS scrie:asta e atac .
eu nu stiu!, ce paziti?
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:asta e atac .
eu nu stiu!, ce paziti?
Ia NU mai provoca ... chiar si pe altii ... si apoi nu o sa mai fii asa " deranja(n)t.![]()
gica.mosu scrie:Mihai,statiar berea in halba....uni draq ai gasit chiloti di aia cu BURTA=vreau si io...P.S daca ti mai ei di Prietinu meu =A.I
...ai grija mareeee "te calc" vin =plec spre b herculane si...Cat dispri topic =vb data vitoare ...Sa fii iumbit di ta'ti inclusiv di d-na lu matali
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:asta e atac .
eu nu stiu!, ce paziti?
Ia NU mai provoca ... chiar si pe altii ... si apoi nu o sa mai fii asa " deranja(n)t.![]()
MIHAI BALS scrie:(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)
ignatov andrei scrie:MIHAI BALS scrie:(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)
Pentru modul deosebit de adresare, fac un efort si te trimit la o poza...
Poate ne vom intalni la Craiova... te rog sa nu te ascunzi pe undeva cand apare... "BOSOROGU"...![]()
download/file.php?id=32019&mode=view
De la dreapta la stanga:
- balasbebe, genutzu, neforumist, amadeusmbi, TDI, neforumista, EU (bosorogu), neforumist, Cristi Ciocoiu, Livas.
Balasbebe m-a sunat si mi-a spus ca vine la Iasi. A dorit sa stea de vorba cu Ignatov, prietenul lui Kamy, adica... bosorogul de 55 de ani!!
Ne-am intalnit, a dat noroc cu mine, m-a privit... si s-a retras la discutii cu Livas!
Mai tarziu, cand janese a ajuns la balasbebe, acesta (balasbebe) ma intreaba: domnu' Ignatov, dumneata ai 35 de ani...?!?
Se astepta - ca si tine - sa intalneasca un bosorog, numai ca... tzeapa...!!!
MIHAI BALS scrie:Ignatoave,daca vii la Craiova,fac 1 tranta cu tine!
ignatov andrei scrie:MIHAI BALS scrie:Ignatoave,daca vii la Craiova,fac 1 tranta cu tine!
40 de flotari... si dupa aia... "ne trantim"...![]()
Te rog sa nu incerci varianta "datului dupa deget", ca eu - inca - nu pot!!!![]()
In rest... sa fiti iubiti cu totii, voi oltenii, indeosebi TU!!!
ignatov andrei scrie:
a)-Ne-am intalnit, a dat noroc cu mine, m-a privit... si s-a retras la discutii cu Livas!
b)-Mai tarziu, cand janese a ajuns la balasbebe, acesta (balasbebe) ma intreaba: domnu' Ignatov, dumneata ai 35 de ani...?!?
c)-Se astepta - ca si tine - sa intalneasca un bosorog, numai ca... tzeapa...!!!
ignatov andrei scrie:MIHAI BALS scrie:(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)
Poate ne vom intalni la Craiova... te rog sa nu te ascunzi pe undeva cand apare... "BOSOROGU"...![]()
http://forum.stuparitul.com/download/fi ... &mode=view
De la dreapta la stanga:
- balasbebe, genutzu, neforumist, amadeusmbi, TDI, neforumista, EU (bosorogu), neforumist, Cristi Ciocoiu, Livas.
Balasbebe m-a sunat si mi-a spus ca vine la Iasi. A dorit sa stea de vorba cu Ignatov, prietenul lui Kamy, adica... bosorogul de 55 de ani!!
Ne-am intalnit, a dat noroc cu mine, m-a privit... si s-a retras la discutii cu Livas!
Mai tarziu, cand janese a ajuns la balasbebe, acesta (balasbebe) ma intreaba: domnu' Ignatov, dumneata ai 35 de ani...?!?
teinegru64 scrie:ignatov andrei scrie:MIHAI BALS scrie:(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)
download/file.php?id=32019&mode=view
De la dreapta la stanga:
O baba vrea sa-si cumpere peste de la un pescar:
-Auzi domn'e, dar e proaspat pestele asta?
-Da mamaie, nu vezi ca e viu? Normal ca e proaspat.
-Pai nu asa, ca si eu sunt vie...
![]()
![]()
MIHAI BALS scrie:astept povesti.
a_costy scrie:P. S Exista cineva pe forum realizat, financiar vorbind, din alt domeniu de activitate. Daca da, de ce nu isi vede doar de activitatea lui??
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori