Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: exista printre noi cineva "realizat" din apicultura?

Mesajde Adi Hodis » 10 Aug 2015, 08:38

MIHAI BALS scrie:asta e atac .
cred ca e si din sistem(ala de stat).
eu nu stiu!, ce paziti?

Ia NU mai provoca ... chiar si pe altii ... si apoi nu o sa mai fii asa " deranja(n)t. :idea:
Daca nu, vine banarea ...
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2015, 21:41

Adi Hodis scrie:
eu nu stiu!, ce paziti?

Ia NU mai provoca ... chiar si pe altii ... si apoi nu o sa mai fii asa " deranja(n)t. :idea:

pai...banatu-i fruncea!
sau:
fusai banat,acum sunt oltenia!
(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)
MIHAI BALS

Mesajde gica.mosu » 10 Aug 2015, 21:57

Mihai,statiar berea in halba :lol: ....uni draq ai gasit chiloti di aia cu BURTA=vreau si io...P.S daca ti mai ei di Prietinu meu =A.I :idea: ...ai grija mareeee "te calc" vin =plec spre b herculane si...Cat dispri topic =vb data vitoare ...Sa fii iumbit di ta'ti inclusiv di d-na lu matali :lol:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2015, 22:38

gica.mosu scrie:Mihai,statiar berea in halba :lol: ....uni draq ai gasit chiloti di aia cu BURTA=vreau si io...P.S daca ti mai ei di Prietinu meu =A.I :idea: ...ai grija mareeee "te calc" vin =plec spre b herculane si...Cat dispri topic =vb data vitoare ...Sa fii iumbit di ta'ti inclusiv di d-na lu matali :lol:

pai sarisi intr-un an de la olanesti la herculane?!
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (16.69 KiB) Vizualizat de 8537 ori
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2015, 23:07

Adi Hodis scrie:
eu nu stiu!, ce paziti?

interesa(n)t!
dar patentul este al meu!!!

ba fratilor,ce minte aveti voi de ma bagati in seama dupa o anumita ora?!
ma minunez si eu de mine(a doua zi)!!!
cer derogare de la regulament,vreau 3 conturi,ca eu sunt 3 in 1!
MIHAI BALS

Mesajde ignatov andrei » 14 Aug 2015, 00:18

MIHAI BALS scrie:(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)

Pentru modul deosebit de adresare, fac un efort si te trimit la o poza...
Poate ne vom intalni la Craiova... te rog sa nu te ascunzi pe undeva cand apare... "BOSOROGU"... :lol:

download/file.php?id=32019&mode=view

De la dreapta la stanga:
- balasbebe, genutzu, neforumist, amadeusmbi, TDI, neforumista, EU (bosorogu), neforumist, Cristi Ciocoiu, Livas.

Balasbebe m-a sunat si mi-a spus ca vine la Iasi. A dorit sa stea de vorba cu Ignatov, prietenul lui Kamy, adica... bosorogul de 55 de ani!!
Ne-am intalnit, a dat noroc cu mine, m-a privit... si s-a retras la discutii cu Livas!
Mai tarziu, cand janese a ajuns la balasbebe, acesta (balasbebe) ma intreaba: domnu' Ignatov, dumneata ai 35 de ani...?!?
Se astepta - ca si tine - sa intalneasca un bosorog, numai ca... tzeapa...!!! :lol:
ignatov andrei

Mesajde MIHAI BALS » 14 Aug 2015, 00:21

ignatov andrei scrie:
MIHAI BALS scrie:(jignatoave,fit-ar curu al dreaku de bosorog,misca-te incoace,bagi in seama toate prostiile?)

Poate ne vom intalni la Craiova... te rog sa nu te ascunzi pe undeva cand apare... "BOSOROGU"... :lol:

De la dreapta la stanga:
- balasbebe, genutzu, neforumist, amadeusmbi, TDI, neforumista, EU (bosorogu), neforumist, Cristi Ciocoiu, Livas.

Balasbebe m-a sunat si mi-a spus ca vine la Iasi. A dorit sa stea de vorba cu Ignatov, prietenul lui Kamy, adica... bosorogul de 55 de ani!!
Ne-am intalnit, a dat noroc cu mine, m-a privit... si s-a retras la discutii cu Livas!
Mai tarziu, cand janese a ajuns la balasbebe, acesta (balasbebe) ma intreaba: domnu' Ignatov, dumneata ai 35 de ani...?!?
Se astepta - ca si tine - sa intalneasca un bosorog, numai ca... tzeapa...!!! :lol:

pai ne-ai mai pacalit(dat sperante) ca vii la Craiova!
Ignatoave,daca vii la Craiova,fac 1 tranta cu tine!
(si mai bagam si 2 necunoscute!)
Ultima oară modificat de MIHAI BALS pe 14 Aug 2015, 00:34, modificat 1 dată în total.
MIHAI BALS

Mesajde ignatov andrei » 14 Aug 2015, 00:34

MIHAI BALS scrie:Ignatoave,daca vii la Craiova,fac 1 tranta cu tine!

40 de flotari... si dupa aia... "ne trantim"... :lol:
Te rog sa nu incerci varianta "datului dupa deget", ca eu - inca - nu pot!!! :lol:
In rest... sa fiti iubiti cu totii, voi oltenii, indeosebi TU!!!
ignatov andrei

Mesajde MIHAI BALS » 14 Aug 2015, 00:38

ignatov andrei scrie:
MIHAI BALS scrie:Ignatoave,daca vii la Craiova,fac 1 tranta cu tine!

40 de flotari... si dupa aia... "ne trantim"... :lol:
Te rog sa nu incerci varianta "datului dupa deget", ca eu - inca - nu pot!!! :lol:
In rest... sa fiti iubiti cu totii, voi oltenii, indeosebi TU!!!

eu sunt de 25 de ani!
(de aceeasi)!

acum pe bune,vii sa vezi ce n-ai vazut?
MIHAI BALS

Mesajde paul » 14 Aug 2015, 06:53

ignatov andrei scrie:

a)-Ne-am intalnit, a dat noroc cu mine, m-a privit... si s-a retras la discutii cu Livas!
b)-Mai tarziu, cand janese a ajuns la balasbebe, acesta (balasbebe) ma intreaba: domnu' Ignatov, dumneata ai 35 de ani...?!?
c)-Se astepta - ca si tine - sa intalneasca un bosorog, numai ca... tzeapa...!!! :lol:

a)-exista unii oameni care te citesc dintr-o privire . :lol:
b)- cred ca-l bulversase drumul lung pe care l-a facut sau poate si-o uitat acasa ochelarii de aproape. :lol:
c)- mosule ... ce tanar esti ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 14 Aug 2015, 08:13

Pana la Craiova avem mare intalnire la Sighisoara . In serile de 28 si mai ales 29 august se organizaza intalniri tematice.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde teinegru64 » 14 Aug 2015, 16:34

ignatov andrei scrie:

http://forum.stuparitul.com/download/fi ... &mode=view

De la dreapta la stanga:

O baba vrea sa-si cumpere peste de la un pescar:
-Auzi domn'e, dar e proaspat pestele asta?
-Da mamaie, nu vezi ca e viu? Normal ca e proaspat.
-Pai nu asa, ca si eu sunt vie...

:lol: :lol: :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 15 Aug 2015, 09:18

si pescaru cea respuns babei ?

:shock:
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde MIHAI BALS » 28 Aug 2015, 23:35

teinegru64 scrie:
ignatov andrei scrie:

De la dreapta la stanga:

O baba vrea sa-si cumpere peste de la un pescar:
-Auzi domn'e, dar e proaspat pestele asta?
-Da mamaie, nu vezi ca e viu? Normal ca e proaspat.
-Pai nu asa, ca si eu sunt vie...

:lol: :lol: :lol:

vasluiene,gresisi balta!
aici e cu pestisorii de aur!
e cu d*aia realizati!
MIHAI BALS

Mesajde a_costy » 01 Sep 2015, 21:44

MIHAI BALS scrie:astept povesti.

Cu siguranta exista oameni realizati din apicultura. Problema cu realizarea, fie ea din apicultura sau din alt job, este ca dureaza. Din apicultura te poti realiza, dar nu in 1,2 sau 10 ani de munca, ca Berila.
Probabil o sa ma intrebe cineva: bine bine, dar in cati ani te realizezi din apicultura. Raspunsul este simplu: la fel de "repede" ca si cum te-ai realiza daca esti judecator, avocat sau doctor de success. Ca sa ajungi (pe bune) sa practici o astfel de meserie, trebuie sa muncesti tot ca Berila, o viata intreaga, incepand de la clasa pregatitoare, si daca ai noroc, dupa 40 de ani de viata, esti un om realizat FINANCIAR, ca de asta se discuta. Asta din punct de vedere al unuia care castiga un salariu mediu. Din punct de vedere al unui milionar/miliardar si doctorul, avocatul sau judecatorul, sunt tot sarantoci.
Problema noastra a romanilor este ca raportam totul la bani. Suntem o tara de manelisti, muncim cu zecile de ani in strainatate, iar banii ii transformam in palate (vezi cazul Certeze Maramures si altele), sa vada satul ca avem si noi valoare. Romanul dupa ce construieste palatal si il mobileaza "corespunzator", incuie usile si se intoarce pe plantatiile din occident, cu speranta ca poate anul viitor mai ajunge 2 saptamani la palat. Sa nu ne intelegem gresit, exista si multe exceptii, oameni care nu si-au distrus banii munciti in strainatate.

Din pacate apicultura in Romania a devenit un indicator al saraciei. In ultimii ani, foarte multi oameni s-au apucat de apicultura, cei mai multi sa-si suplimenteze veniturile. Daca traiau bine, isi vedeau de concediile mult visate, nu de albine prin noroaiele patriei. Marile paduri de salcam sau tei sunt supraaglomerate, astfel incat apicultorii profesionisti, cei care traiesc numai din apicultura, cu greu mai gasesc loc in pastoral sa-si amplaseze sutele de colonii (daca vor sa mai faca si productie). Astept cu nerabdare sa scada drastic numarul apicultorilor in Romania, dar asta inseamna pensii si salarii la nivelul celor din vest. Nu cred ca apuc, desi sunt tanar.

P. S Exista cineva pe forum realizat, financiar vorbind, din alt domeniu de activitate. Daca da, de ce nu isi vede doar de activitatea lui??
a_costy

Mesajde nae » 01 Sep 2015, 22:04

a_costy scrie:P. S Exista cineva pe forum realizat, financiar vorbind, din alt domeniu de activitate. Daca da, de ce nu isi vede doar de activitatea lui??

Sanatate si dragoste in casa d-tale .
Mi-a placut postarea , respect .

Am cumparat primii 3 stupi pt venin (o problema in casa ) ; nu am folosit veninul (... )dar m-am indragostit de albina si mi-a dat si bani .
Cat de rau a fost anul nu am pierdut .
Am prins si ani fasti ,financiar peste pregatirea mea intelectuala sau sociala cu mult .
Gandesti sanatos , tine aproape !
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE