Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Hranirea de completare

Mesajde tudorascu » 10 Aug 2015, 17:13

Acum trebuie facute completari, pana pe max 15 august.
tudorascu

Mesajde paul » 10 Aug 2015, 20:47

tudorascu scrie:Acum trebuie facute completari, pana pe max 15 august.

Toderas, ia spune tu lu tata ... daca la mine baga mana, cantitati mici, sa ma apuc de completari , au ba ??? 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde gica.mosu » 10 Aug 2015, 21:42

Paul, completari :?: ...dar mai ai la ci????...amu fara gluma,peste ta't in ac an am auzit ca au varat=baga miere di mana inclusiv laFS(NASPA RAU=O MUNCA"N PLUUUS :mrgreen: )....o pareri=duci stupi acasa...dai caturili jos,s'apoi dai cu completarili..sa fii iumbit-mosu :!: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 10 Aug 2015, 21:49

Nea Gica, e doar stropit cu mana, se pare ca acum incepe !
Momentan, inca mai am la ci ... face completari ! ;)
Pai, nu mai bine-i las acolo, mai baga ceva mana si ... rezolv problema in iarna ? Cum care problema ? Problema ... la ci sa trebuiasca completari . O sa am scuza ... sinucidere in grup ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde gica.mosu » 10 Aug 2015, 22:07

.....Curat-murdar,coani Fanica :!: ...Dar amu io cu cini votez :?: :!: :?: ...Morala=tu centrez..tu dai cu capul, ce va fi =va ramane vom videa= urma alegi...sanatsi sa fim :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde pustu » 11 Aug 2015, 11:41

paul scrie:Toderas, ia spune tu lu tata ... daca la mine baga mana, cantitati mici, sa ma apuc de completari , au ba ??? 8-)

Pot sa spun eu lu' tata ? :lol:
Pai cand te duci in padure te astepti la mana si iei masuri . Ori iti opresti 2,3 placi , ori bagi masiv cate 10 kg odata , chiar daca mai amesteca e nesemnificativ . Si pe urma sa bage si 3 caturi ca daca nu stii ce sa-i faci ma chemi pe mine :lol: . Eu nu am mana dar am struguri . Am inteles ca si miere asta e cu probleme . Dar daca termin completarile pot sa bage ca oricum o consuma pana sa intre in ghem .

ps : Sa traiesti nea Gica . Am o mare rugaminte la matale : incearca sa scrii cu mai putine semne de punctuatie . Ca incepator , dupa ce ca sunt batut in cap nici nu inteleg nimic . Mai sunt si moldovean ...
Multa sanatate .
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde alin75 » 11 Aug 2015, 12:52

pustu scrie:... Eu nu am mana dar am struguri . Am inteles ca si miere asta e cu probleme . Dar daca termin completarile pot sa bage ca oricum o consuma pana sa intre in ghem .

Daca am avea langa noi statiuni viticole cu zeci de ha, aduci mana=mierea de struguri, dar asa....... In fiecare toamana am in rame hectar de struguri, ce ele sa nu sarbatoareasca de Sf. Dumitru? Oricum au antrenament de la proto... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde paul » 11 Aug 2015, 13:21

pustu scrie:Pot sa spun eu lu' tata ? :lol:
Pai cand te duci in padure te astepti la mana si iei masuri . Ori iti opresti 2,3 placi , ori bagi masiv cate 10 kg odata , chiar daca mai amesteca e nesemnificativ . Si pe urma sa bage si 3 caturi ca daca nu stii ce sa-i faci ma chemi pe mine .

Flacau :lol: , da nu-i mai bine sa astept sa termine de bagat mana, s-o extrag dac-o fi prea multa si abia apoi sa intervin in forta ? ;) Nu cred sa dureze mana asta mai mult de 2 saptamani !
LE ... mi-ar fi placut sa-mi raspunda Toderas ! :)
LE 2 ... ma lamuresc eu astazi cum sta treaba ! Sper sa nu lesin pe-acolo din cauza caniculei ! ;)
paul

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2015, 02:12

paul scrie: ...
LE ... mi-ar fi placut sa-mi raspunda Toderas ! :)
LE 2 ... ma lamuresc eu astazi cum sta treaba ! Sper sa nu lesin pe-acolo din cauza caniculei ! ;)

Hai ca-ti raspund eu, adica te antreb ... altceva. :)
Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde pustu » 12 Aug 2015, 02:27

paul scrie: ...LE 2 ... ma lamuresc eu astazi cum sta treaba ! Sper sa nu lesin pe-acolo din cauza caniculei ! ;)
Adi Hodis scrie:Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !. :)

Chiar ș-așa :lol: Sau ai leșinat ? :o
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde paul » 12 Aug 2015, 06:42

Adi Hodis scrie:Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !.

De data asta cred c-am scapat definitiv ! De ... albine ! :(
11 i-am gasit roiti. Probabil ca-s mai multi ! 6 n-am mai apucat sa-i verific ! :(
La cei roiti ... 2-3 rame cu albina (inclusiv trantori) si probabil cate-o regina neimperecheata !
Din familii cu cate 2-3 caturi full de albina am ajuns la ...2-3 rame, in mai putin de o luna ! :(
Incredibil, ce turnura pot lua lucrurile ! Naiba s-o gandit ca or sa roiasca la sfarsit de iulie, inceput de august !
Asta e .... statia terminus ! :(
paul

Mesajde paul » 12 Aug 2015, 06:48

pustu scrie: Sau ai leșinat ? :o

Ce ti-e si cu ... intuitia feminina.Inainte de a pleca nevasta-mea a insistat cum n-a facut-o de multe ori, sa-mi iau pastilele de tensiune si de reglare a pulsului .... :shock:
Cu toate astea, cand am vazut ce era in stupi m-a luat cu ameteala. Si nu era din cauza caldurii ! ;)
LE ... nu vreau sa mai dezbat subiectul ! Nu mai raspund niciunei intrebari ! Daca o sa insistati imi iau pauza si pe forum ! :idea:
LE 2 ... astea vi le-am spus ca sa luati aminte ! Daca nu aveti posibilitatea sa tineti aproape de albine, mai bine va lasati. Pana la dezastru nu-i decat un mic pas. Eu ... mi-am invatat lectia ! :oops:
paul

Mesajde stelica_33 » 12 Aug 2015, 08:25

paul scrie:
pustu scrie: Sau ai leșinat ? :o

Ce ti-e si cu ... intuitia feminina.Inainte de a pleca nevasta-mea a insistat cum n-a facut-o de multe ori, sa-mi iau pastilele de tensiune si de reglare a pulsului .... :shock:
Cu toate astea, cand am vazut ce era in stupi m-a luat cu ameteala. Si nu era din cauza caldurii ! ;)
LE ... nu vreau sa mai dezbat subiectul ! Nu mai raspund niciunei intrebari ! Daca o sa insistati imi iau pauza si pe forum ! :idea:
LE 2 ... astea vi le-am spus ca sa luati aminte ! Daca nu aveti posibilitatea sa tineti aproape de albine, mai bine va lasati. Pana la dezastru nu-i decat un mic pas. Eu ... mi-am invatat lectia ! :oops:

Te salut Paul.
Nu cred ca cineva isi imagineaza ce-i in capul si sufletul tau...
Imi pare rau de cele intimplate.

(Constantin Hangouts)
Daca vecinul are capra,eu nu ma iau dupa el,eu imi iau magar!!!
stelica_33

Mesajde paul » 12 Aug 2015, 08:40

stelica_33 scrie:Nu cred ca cineva isi imagineaza ce-i in capul si sufletul tau...
Imi pare rau de cele intimplate.

(Constantin Hangouts)

Am uitat sa fac precizarea ... FARA EFUZIUNI !!! :idea: De nici un fel !!! :idea:
Altfel ... :arrow: :arrow: :arrow:
paul

Mesajde cristian bh » 12 Aug 2015, 09:51

paul scrie:
Adi Hodis scrie:Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !.

De data asta cred c-am scapat definitiv ! De ... albine ! :(
11 i-am gasit roiti. Probabil ca-s mai multi ! 6 n-am mai apucat sa-i verific ! :(
La cei roiti ... 2-3 rame cu albina (inclusiv trantori) si probabil cate-o regina neimperecheata !
Din familii cu cate 2-3 caturi full de albina am ajuns la ...2-3 rame, in mai putin de o luna !
Incredibil, ce turnura pot lua lucrurile ! Naiba s-o gandit ca or sa roiasca la sfarsit de iulie, inceput de august !
Asta e .... statia terminus ! :(

Solutia e la tine,....da nu vrei s-o vezi,... ;)
niste orizontali,...o vetrisoara,...poate doua,,,,,, iar pastile .....mai ducase dracului catenele aste in faliment!
altfel,....profesionismul implica altele!
iar ecuatiile le stii f bine!
le1,,,,,,,ma faci sa umblu-n stupi sa pui o poza!
le 2,.....da pe costache cine-l mai citeste? :P
le3....io-ti trimet un sicriu 22r shtock!pui pariu cu tine ca nu roieste decat daca vrei!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2015, 16:59

paul scrie:Ce ti-e si cu ... intuitia feminina.Inainte de a pleca nevasta-mea a insistat cum n-a facut-o de multe ori, sa-mi iau pastilele de tensiune si de reglare a pulsului ....
Cu toate astea, cand am vazut ce era in stupi m-a luat cu ameteala. Si nu era din cauza caldurii !

Pffff ! :shock: Imi pare rau pentru ce s-a intamplat si pentru ce ai trait ... :(

Nu ,, insista" nimeni sa-ti iei pauza si pe forum. Poate ca asa iti vine tie acum ... sa nici nu mai auzi de albine.
Relax Paul, relax. Eu am trecut prin momente muuult mai greu de suportat. Dar nu am renuntat la albine.
Eu zic, sa tii aproape de noi p'acilea ca tot mai bine va fi.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA