tudorascu scrie:Acum trebuie facute completari, pana pe max 15 august.
paul scrie:Toderas, ia spune tu lu tata ... daca la mine baga mana, cantitati mici, sa ma apuc de completari , au ba ???
pustu scrie:... Eu nu am mana dar am struguri . Am inteles ca si miere asta e cu probleme . Dar daca termin completarile pot sa bage ca oricum o consuma pana sa intre in ghem .
pustu scrie:Pot sa spun eu lu' tata ?![]()
Pai cand te duci in padure te astepti la mana si iei masuri . Ori iti opresti 2,3 placi , ori bagi masiv cate 10 kg odata , chiar daca mai amesteca e nesemnificativ . Si pe urma sa bage si 3 caturi ca daca nu stii ce sa-i faci ma chemi pe mine .
paul scrie: ...
LE ... mi-ar fi placut sa-mi raspunda Toderas !
LE 2 ... ma lamuresc eu astazi cum sta treaba ! Sper sa nu lesin pe-acolo din cauza caniculei !
paul scrie: ...LE 2 ... ma lamuresc eu astazi cum sta treaba ! Sper sa nu lesin pe-acolo din cauza caniculei !
Adi Hodis scrie:Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !.
Adi Hodis scrie:Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !.
pustu scrie: Sau ai leșinat ?
paul scrie:pustu scrie: Sau ai leșinat ?
Ce ti-e si cu ... intuitia feminina.Inainte de a pleca nevasta-mea a insistat cum n-a facut-o de multe ori, sa-mi iau pastilele de tensiune si de reglare a pulsului ....![]()
Cu toate astea, cand am vazut ce era in stupi m-a luat cu ameteala. Si nu era din cauza caldurii !
LE ... nu vreau sa mai dezbat subiectul ! Nu mai raspund niciunei intrebari ! Daca o sa insistati imi iau pauza si pe forum !
LE 2 ... astea vi le-am spus ca sa luati aminte ! Daca nu aveti posibilitatea sa tineti aproape de albine, mai bine va lasati. Pana la dezastru nu-i decat un mic pas. Eu ... mi-am invatat lectia !
stelica_33 scrie:Nu cred ca cineva isi imagineaza ce-i in capul si sufletul tau...
Imi pare rau de cele intimplate.
(Constantin Hangouts)
paul scrie:Adi Hodis scrie:Ai scapat ? ... esti bine ? ... albina cara mana ? ... pregateste butoaiele !.
De data asta cred c-am scapat definitiv ! De ... albine !![]()
11 i-am gasit roiti. Probabil ca-s mai multi ! 6 n-am mai apucat sa-i verific !![]()
La cei roiti ... 2-3 rame cu albina (inclusiv trantori) si probabil cate-o regina neimperecheata !
Din familii cu cate 2-3 caturi full de albina am ajuns la ...2-3 rame, in mai putin de o luna !
Incredibil, ce turnura pot lua lucrurile ! Naiba s-o gandit ca or sa roiasca la sfarsit de iulie, inceput de august !
Asta e .... statia terminus !
paul scrie:Ce ti-e si cu ... intuitia feminina.Inainte de a pleca nevasta-mea a insistat cum n-a facut-o de multe ori, sa-mi iau pastilele de tensiune si de reglare a pulsului ....
Cu toate astea, cand am vazut ce era in stupi m-a luat cu ameteala. Si nu era din cauza caldurii !
LE ... nu vreau sa mai dezbat subiectul ! Nu mai raspund niciunei intrebari ! Daca o sa insistati imi iau pauza si pe forum !
LE 2 ... astea vi le-am spus ca sa luati aminte ! Daca nu aveti posibilitatea sa tineti aproape de albine, mai bine va lasati. Pana la dezastru nu-i decat un mic pas. Eu ... mi-am invatat lectia !
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 75 vizitatori