Rectific, Catalin a pus linkul pe pagina mea la pagina 29, l-am citit și imediat am făcut conexiuni cu ce am tot văzut în Canada și SUA ca fac aia, pana la pagina 29 e plin de linkuri cu frenchbeefarm și altele la fel care țin de hrănire etc.
Deci știam eu ceva ca l-am citit demult dar nu mai știam exact .
La mine la pagina 29-30 discutam acolo cu Catalin și alții printre care și Nae despre hraniri proteice, importanta lor, dimensiune celule...etc, Nae sa nu-mi spui ca nu ai învățat încă engleza sau ca ai rămas cu aceleași întrebări din 2012, nu vreau sa fiu acid, dar nu mă pot abține

...baza nu am fost niciodată.
Ai tu o problemă Nae cu roitul și polenul...Noi incercam sa aflam cum e mai bine pt albină, tu vrei sa afli cum oprești roitul cu colectorul de polen sau dacă populatia e prea mare cum o ții în frâu....în primul rand când vezi o familie peste normal...nu te panica

e un lucru bun...Fă-l e pe toate la fel ...producții serioase faci doar cu mastodont.
Roitul se rezolva altfel, sunt 1000 de tehnici..
Uite..Îți promit eu ca o sa vezi la mine familii cel puțin la fel de mari cum le-am avut în 2011 dar fără unificări, cu o singura matca care vor sari mult de tot peste pragul de 50-60000 natural
Tehnica lui Malaiu e buna dar implica multe unificări spargeri, baza materiala dubla fata de cata carne ai în vara la cules.
Cu Delon modificat situația se va schimba foarte mult...