glaliona scrie:D-le Gica ,cum anume faceti tratamentul cu scabatox in aceasta perioada ?
gica.mosu scrie:glaliona scrie:D-le Gica ,cum anume faceti tratamentul cu scabatox in aceasta perioada ?
am scris ca la inceput di aug dau 3 la 7 zile=21-ciclu ou-adult si apoi iau masuri -depinde de ci cadeeee..tr il fac cu FURETTO+sxabatox-tacticUltimul 1-2 cand puiet=0-cu VF(oct- nov)....
Tankard scrie:Daca am pune la punct o schema de tratament la nivel de tara sau macar de regiune,adica sa facem toti tratamentele la aceiasi data si aceiasi ora,cu siguranta ar fi mult mai bine si cu siguranta s-ar reduce substantial nr de tratamente facute intr-un an...
Tankard scrie:Daca am pune la punct o schema de tratament la nivel de tara sau macar de regiune,adica sa facem toti tratamentele la aceiasi data si aceiasi ora,cu siguranta ar fi mult mai bine si cu siguranta s-ar reduce substantial nr de tratamente facute intr-un an...
ghitacusman scrie:..........,cati dintre voi a-ti incercat inoirea cuibului (foite noi ............) pentru a face diferente ......cate nopti poti dormi in aceeasi pijama fara sa o speli ..................
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori