Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde lucky5strike » 31 Aug 2015, 13:56

Zmeule, mi-a facut placere, dar fa-mi un hatar si intoarce-te mai degraba...
;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mellis » 31 Aug 2015, 14:21

Salut,
Forumul nu este la fel fara "vocea" lui...
Vin noptile lungi de iarna, nu rezista el mult fara noi ;), si noi fara el.
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde CATALIN » 31 Aug 2015, 20:39

PAUL...nu te-am mai sunat iti inteleg oarecum suparare...insa incaodata iti cer...stai si gandestete la cei care te apreciaza...foloseste forumul pt. cei care te considera prieten....mi-a fost greu sa-mi dau seama de asta si mie dar am reusit......mie imi plac prieteni mei de aici...oameni pe care sper ca odata si odata sa-i intalnesc pe toti....grupuri talente cei interesati de moderare corectitudine....altceva nu au ce face...si lucreaza si pe naspa :lol:
mai dai pe toti in dragostea mea....vezi.... de mult cand imi critica scrisul si si si mordigliani..ma agitam ca sifonul...acum am inteles cand vreau sa-i vad talentul care ma amuza fantastic iii arunc o bomba ca osul la catel si se agita bulanu 2-3 zile..ma mai misca ceva??NUUU parca il si vad imbibat de mahoarca cu muci pana-n barba razand cu lacrimi si amuzandu-se de ce reuseste sa scrie.....
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Augustin78 » 31 Aug 2015, 22:00

Paul te asteapta prieteni pe forum,live-uri....reorganizeaza-te si revino in forta.
Eu am incredere in tine.....si nu,numai eu.
Sanatate maxima.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde cristi_vidican » 01 Sep 2015, 06:28

Stați liniștiți, Paul stă pe forum până noaptea târziu. E semn bun de însănătoșire.
Asta spune că e cu noi.
Într-o zi, va reveni.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Dragos2006 » 01 Sep 2015, 15:46

Parca a plecat papa de la Roma de pe forum , asa va comportati . Traim intr-o tara liberă unde fiecare face ce doresti iar nimeni nu este de neinlocuit. Cimitirele sunt pline de oameni care la timpul lor se credeau de neinlocuit si ca lumea nu va supravietui fara ei.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde modigliani » 01 Sep 2015, 15:59

Dragos2006 scrie:Parca a plecat papa de la Roma de pe forum , asa va comportati .

Tu taci , mah !!!!! Taci , n-auzi ????? Taci ..... original !!!!!
Este absolut evident faptul ca esti categoric inferior nivelului de dialog ce se poarta in ultimele postari .........
Mergi fuguta la cabinet si prescrie-ti oaresce vitriol . Te vindeci de numa' ! Daca nu ..... te tratez eu iarasi de-ti ies bube pe inima ! Stii ca sunt dibaci ....... Sunt cel mai ciumec vraci-dibaci ! Te vindec de aiurelistica in zero-trei secunde !
modigliani

Mesajde nae » 01 Sep 2015, 16:35

Dragos2006 scrie:Parca a plecat papa de la Roma de pe forum , asa va comportati . Traim intr-o tara liberă unde fiecare face ce doresti iar nimeni nu este de neinlocuit. Cimitirele sunt pline de oameni care la timpul lor se credeau de neinlocuit si ca lumea nu va supravietui fara ei.

Tu /VLV-ul si dobitocul care m-a furajat in primii 16 ani sunteti de-o BARZA .
Cum va suportati nu stiu ; care e treaba mea ?
Puteti avea TOATA lumea la picioare si voi !?, ... pacat .
E peste puterea mea sa inteleg MICIMEA si noroiul in care respirati .
................................
.........................
...................
:oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde Mircea_63 » 01 Sep 2015, 20:22

Dragos2006 scrie:Parca a plecat papa de la Roma de pe forum , asa va comportati . Traim intr-o tara liberă unde fiecare face ce doresti iar nimeni nu este de neinlocuit. Cimitirele sunt pline de oameni care la timpul lor se credeau de neinlocuit si ca lumea nu va supravietui fara ei.

Confirm, Dragos! Cu Papa de la Roma n-am doua paie, Paul imi va lipsi.

Ai dreptate, tara libera, nimeni de neinlocuit... Cu toate astea, uite, eu plang si daca imi moare cainele, desi sunt caini pe toate drumurile.

Decizia lui. Intotdeauna a fost sincer. Si acum tot sincer. Asa este: se pricepe sa ia decizii proaste.
Ar putea face o faza desteapta. Stiind ca ia decizii proaste, acum ca a luat o decizie, sa faca exact invers. Adica sa vina inapoi. E intre prieteni, ce naiba.

Decizia lui, oricum cel mai greu e sa lupti cu tine insuti si cu orgoliul tau. E greu sa ierti, indiferent ca e sa te ierti pe tine sau pe altii.

Papa? :? Nu vreau Papa. Il vreau pe Paul. Dupa ce vine, l-as bana juma de ora, asa... de nervi pentru faza asta, numai ca nu e prevazut in Regulament. :cry:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 01 Sep 2015, 23:16

Bai, aici e mai rau ca-n ... Mafie ! Nu poti pleca decat ... cu picioarele inainte ! ;)
Nu mai poate omul sa se supere ... cu simt de raspundere ! ;)
Habar n-am ce-ati gasit la mine, dar ... asta-i problema voastra ! Va multumesc pentru incredere, dar, raman la parerea mea ... era mai bine sa iau o pauza mai lunga. Neputandu-se, voila, faca-se voia VOASTRA ! Da data asta n-am nicio vina, dac-o dau in ambrozii, va asumati responsabilitatea ! :lol:
M 63, esti servit ! Descarca-te ! :lol:
LE ... nu-i purtati pica lui Dragoshelu ! El a incercat prin stilul lui (provocator) acelasi lucru pe care l-ati vrut si voi ! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alin75 » 01 Sep 2015, 23:18

Bine ai revenit...
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde Dragos2006 » 01 Sep 2015, 23:20

Stai asa , ca Paul doar nu a murit ! Omul a luat o pauza , e treaba lui cat va dura .

primul rand e mesajul scris inainte ca Paul sa posteze ! ce brodeala !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde gica.mosu » 01 Sep 2015, 23:24

Baiiii,voi a-ti baut apa la cani sa mor io ;) sa fiti iumbiti in frunti cu d'om "PRIMARELE"= Paul... :!:
Ultima oară modificat de gica.mosu pe 01 Sep 2015, 23:27, modificat 1 dată în total.
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Mircea_63 » 01 Sep 2015, 23:26

Buuun, acuma sa cautam butoaneleee. :D

Nu pot sa te banez legal, dar juma de ora nu vorbesc cu tine.
Bine ai venit, Bro.
Mircea_63

Mesajde paul » 01 Sep 2015, 23:29

Mircea_63 scrie:
Nu pot sa te banez legal,

Vrei sa-ti dau o mana de ajutor ? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 01 Sep 2015, 23:31

Stai tu hodinit ca la stilul tau e imposibil sa nu o comiti. :lol: De parca ti-a lua cineva caii de la bicicleta cu asta. ;)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?