cristian bh scrie:Observ ca tot cu orizontalii te mandresti!!
ca in ei ai peste zece rame!
Am peste 10 rame in ei dar trebuie sa scot vreo 4-5 !
cristian bh scrie:Observ ca tot cu orizontalii te mandresti!!
ca in ei ai peste zece rame!
ignatov andrei scrie:Stie lumea forumista de **** vostru de subforum, intitulat...Prietenii Stuparitului?!?
modigliani scrie:Auzi mah , oricat de "suav" si de ingaduitor as incerca sa fiu cu tine , ....... imi ramane doar fraza asta : ESTI UN PROST , cu tot mormanul ala de kkt-uri de diplome despre care spui ca le ai ( dar care au devenit maculatura in preajma infectului tau fel de-a fi . PUNCT ! N-ai decat sa faci absolut ca toti dracii , insa cu toata pregatirea ta apicola (despre care , cel putin mie personal , mi se rupe ) ..... ca om esti un abject ! )
Si-am sa-ti mai scriu , dar sa te debaneze astia , sa poti combate ! Altfel am sa ma simt ca si cum as da picioare-n gura unui handicapat in gara ...........
socaciu scrie:Paul, frumoase poze...frumoasa gradina si frumoase familii...dupa parerea mea.
Arata bine si mi se par destul de puternice sa treaca iarna fara probleme. Daca zici ca unifici pe cea mai slabuta...Eu pentru ca am vrut sa inmultesc am trecut iarna si asa si in primavara nu s-a observat mare diferenta, au recuperat rapid pana la salcam.
mellis scrie:Salut Paul,
Ai acceptat folia de podisor?
Daca nu gresesc - erai adeptul sacului de rafie (impotriva foliei).
Frumosi stupi - te poti mandri cu ei.
Sanatate.
Florin Dobre scrie:Salut Paul!
Dpmdv familiile arata un pic cam amortite.
Era rece afara când ai facut pozele?
Florin Dobre scrie:Pai la el nu exista toamna...iarna direct...influente scandinave(sau cum era?).
paul scrie:MIHAI BALS scrie:marfa noua
Ai facut tu ce-ai facut si ... m-ai starnit !![]()
Maine trebuie sa ajung in jud. Vaslui intr-o localitate numita ... Suletea, n-am auzit in viata mea de existenta ei, de unde trebuie sa cumpar merlot si, sau, feteasca neagra ! Apropos, voi cunoscatorii, ce-mi recomandati sa iau dintre cele doua soiuri ? Merlot am mai facut si stiu cum imi iese. Feteasca neagra as incerca, dar, habar n-am cum iese, stiu ca aia de la magazin imi place !![]()
Si apropos vasluienilor ( Teiule, Joohny si care veti mai fi ), pe unde ajung eu in Suletea asta ?
MIHAI BALS scrie:
lui Paul n-am ce sa-i spun,a...e pe drumul cel bun!
(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)
teinegru64 scrie:Iarasi ai facut afaceri.Un vin de la mama lui cu trei lei iti statea in git?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori