alt stupar scrie:sovian scrie:Multumesc. Din ce am mai citit am ajuns la concluzia ca 2-3 tratamente cu varachet sunt eficiente. O. Sa pumn cate o banda de Mavrirol seara dupa tratament si o las o saptamana
Mama lor de prospecte, ca parca-n ruso-chineza ar fi scrise ori poate cu cerneala simpatica, sa le citeasca numai doctorii![]()
Ce-i asa de greu sa dai de 3 ori Varachet in august si abia apoi ( inceput de septembrie) sa bagi fitilele de Mavrirol ? N-are calendarul suficiente zile sa se faca 45 pana la final de octombrie, cand se face ultima fumigatie in lipsa puietului ?
Trebuie cu tot dinadinsul sa fim mai cu mot si sa bagam concomitent depasind astfel doza maxima de toxicitate ???
aurel popescu scrie:
dă-mi te rog un sfat; la ME să pun benzile de mavrirol între caturi sau peste catul de sus. Mulţumesc!
arnautu valentin scrie:....noroc cu tine ca am cetit prospectul.m am convins o sa l folosesc
aurel popescu scrie:dă-mi te rog un sfat; la ME să pun benzile de mavrirol între caturi sau peste catul de sus. Mulţumesc!
proapis13 scrie:arnautu valentin scrie:....noroc cu tine ca am cetit prospectul.m am convins o sa l folosesc
Am facut inca o fapta buna astazi...pot merge linistit la culcare...
csaa scrie:Daca iernez doua familii (roiuei, etc.) intr-un stup, despartite cu diafragma, cum va migra peste iarna gheml de iernare? Spre urdinis sau spre diafragma?
proapis13 scrie:Indiferent de ce diafragma o sa ai tot spre mijlocul stupului or sa se deplaseze
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori