Dacă miere de iulișcă se face ca smoala, probabil e mai bună ca cea de FS, care se face ca piatra.
Nu știu cum e, că n-am văzut.
Spor la cântar!
cristi_vidican scrie:Lasă că tot e mai bine ca la mine, care a trebuit să completez la greu cu sirop.
Dacă miere de iulișcă se face ca smoala, probabil e mai bună ca cea de FS, care se face ca piatra.![]()
Nu știu cum e, că n-am văzut.
Spor la cântar!
gica.mosu scrie:...Boierule, baga te rog o poza cu ac planta ca....nu vreau sa mor prost...S a fii iumbit Marius-G,M
cristi_vidican scrie:Lasă să împânzească peste tot, poate ajunge și la mine.![]()
Mâine merg să le dau și eu iulișcă de la Agrana
E peste tot (prin magazine)
alin75 scrie:cristi_vidican scrie:Lasă să împânzească peste tot, poate ajunge și la mine.![]()
Mâine merg să le dau și eu iulișcă de la Agrana
E peste tot (prin magazine)
sigur in 20 de ani...
mausica scrie:si dupa cum vezi creste si impanzeste totul.Nu te mai scapi de ea.Uita-te cat e masina de mica in comparatie cu ea
andrei_calinescu scrie:mausica scrie:si dupa cum vezi creste si impanzeste totul.Nu te mai scapi de ea.Uita-te cat e masina de mica in comparatie cu ea
Ai idee cum se planteaza iulisca? Am niste teren teren disponibil si ma intereseaza.
andrei_calinescu scrie:mausica scrie:si dupa cum vezi creste si impanzeste totul.Nu te mai scapi de ea.Uita-te cat e masina de mica in comparatie cu ea
Ai idee cum se planteaza iulisca? Am niste teren teren disponibil si ma intereseaza.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori