lucky5strike scrie:Javra care a saltat stupii sa dea socoteala, e singurul vinovat in afacerea asta.
lucky5strike scrie:Da de ce?
sorin_s scrie:In noaptea de 11 spre 12.09.2015 s-au furat zece stupi de pe un camp de la marginea Timisoarei.
Stupii sunt crotaliati la ACA timis si sunt in lazi noi,cuibul e facut din doua magazi dec1/2 si fundul este antivaroua detasabil.
Daca aflati ceva despre ei ma puteti contacta la telefon 0768708606 Sorin .
Adi Hodis scrie:sorin_s scrie:In noaptea de 11 spre 12.09.2015 s-au furat zece stupi de pe un camp de la marginea Timisoarei.
Stupii sunt crotaliati la ACA timis si sunt in lazi noi,cuibul e facut din doua magazi dec1/2 si fundul este antivaroua detasabil.
Daca aflati ceva despre ei ma puteti contacta la telefon 0768708606 Sorin .
Da' un simplu ,,va rog" nu se putea ?.
O intrebare imi sta in gand. Zici ca nu ai mai putut intra la stupi deoarece erau noroaie mari. Atunci cum au putut hotii sa intre ?.
Presupun ca stupii sint amplasati aproape de un drum utilizabil, chiar daca a plouat mult ... si au carat stupii.
Eu as cauta pe la cei din valul de beneficiarii de fonduri ( din care cred ca faci parte ). I-a murit cuiva 10 colonii si n-a avut bani sa cumpere altele. Asa ca e mai ieftin furtul.
gica.mosu scrie: si....sa faci cum a facut pilotul Iovan(un cartus in fund fie....si cu sare)=disperarea te poate determina si la gesturi extreme
Dragos2006 scrie:Ceva este putred in ”Danemarca ” ?
S-a depus plangere la politie ?
mellis scrie:...
Ați auzit vreun caz de hot de stupi acuzat?eu nu..
Vai de noi..
Sanatate
paul scrie:lucky5strike scrie:Javra care a saltat stupii sa dea socoteala, e singurul vinovat in afacerea asta.
Impuscati-l !!! ... asa cum sugera cineva !
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori