Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupi furati de langa Timisoara

Mesajde lucky5strike » 17 Sep 2015, 14:09

E careva fericit pe aci ca se fura stupi? Mai vedeti ce scrieti...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 17 Sep 2015, 14:09

Javra care a saltat stupii sa dea socoteala, e singurul vinovat in afacerea asta.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 17 Sep 2015, 14:18

lucky5strike scrie:Javra care a saltat stupii sa dea socoteala, e singurul vinovat in afacerea asta.

Impuscati-l !!! ... asa cum sugera cineva ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 17 Sep 2015, 14:22

Da de ce? Nu mai bine sa-i intoarca stupii cum i-a luat, si in plus, sa-i faca sluj o luna de munca in batatura?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 17 Sep 2015, 14:37

lucky5strike scrie:Da de ce?

Javrele se impusca sau sunt prinse si duse in ... adapost ! Dar, cum n-are cin' sa le prinda ... ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Adi Hodis » 17 Sep 2015, 14:57

sorin_s scrie:In noaptea de 11 spre 12.09.2015 s-au furat zece stupi de pe un camp de la marginea Timisoarei.
Stupii sunt crotaliati la ACA timis si sunt in lazi noi,cuibul e facut din doua magazi dec1/2 si fundul este antivaroua detasabil.
Daca aflati ceva despre ei ma puteti contacta la telefon 0768708606 Sorin .

FB_IMG_1442234262723.jpg

Da' un simplu ,,va rog" nu se putea ?.

O intrebare imi sta in gand. Zici ca nu ai mai putut intra la stupi deoarece erau noroaie mari. Atunci cum au putut hotii sa intre ?.
Presupun ca stupii sint amplasati aproape de un drum utilizabil, chiar daca a plouat mult ... si au carat stupii.

Eu as cauta pe la cei din valul de beneficiarii de fonduri ( din care cred ca faci parte ). I-a murit cuiva 10 colonii si n-a avut bani sa cumpere altele. Asa ca e mai ieftin furtul.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde sorin_s » 17 Sep 2015, 15:28

Adi Hodis scrie:
sorin_s scrie:In noaptea de 11 spre 12.09.2015 s-au furat zece stupi de pe un camp de la marginea Timisoarei.
Stupii sunt crotaliati la ACA timis si sunt in lazi noi,cuibul e facut din doua magazi dec1/2 si fundul este antivaroua detasabil.
Daca aflati ceva despre ei ma puteti contacta la telefon 0768708606 Sorin .

FB_IMG_1442234262723.jpg

Da' un simplu ,,va rog" nu se putea ?.

O intrebare imi sta in gand. Zici ca nu ai mai putut intra la stupi deoarece erau noroaie mari. Atunci cum au putut hotii sa intre ?.
Presupun ca stupii sint amplasati aproape de un drum utilizabil, chiar daca a plouat mult ... si au carat stupii.

Eu as cauta pe la cei din valul de beneficiarii de fonduri ( din care cred ca faci parte ). I-a murit cuiva 10 colonii si n-a avut bani sa cumpere altele. Asa ca e mai ieftin furtul.

Da ai dreptate sunt aproape de sosea la circa 2km in linie dreapta pe drum cam 2.4. Eu cu 4x4 deabia am intrat in dupamasa respectiva pamaintul e de ala lutos.
sorin_s

Mesajde alin75 » 17 Sep 2015, 17:50

Eu încarc singur stpii in platforma. Iar din grădina până în curte unde tin platforma parcata să fie 50m. Până termin de încărcat stupii, acestia mi se par tot mai grei si distanța tot mai mare, pământul tot mai moale... Dar sa-i car 2 km? Trebuie antrenament nu gluma...
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde Dragos2006 » 17 Sep 2015, 18:09

Ceva este putred in ”Danemarca ” ?
S-a depus plangere la politie ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde gica.mosu » 17 Sep 2015, 19:17

....Saracia=foamea'n gat...goana dupa cativa sute de lei ii inpinge pe unii sa incalce legea=sa FURE,dar daca n-ar fi si multi amatori de cilipir=stupi de cumparat la un pret de nimic...poate ac fenomen ar fi la scara mai mica asa... :mrgreen: Un exemplu: o cunostinta cumpara din zona Deva15 fam cu ta't cu lada-350 lei/buc,apoi ii mai dau eu 5 fam.....dupa 3 ani nu mai are nimic=D-zeu nu doarme :idea: Cum am zis am fost calcat de 2-3 ori=politia "doarmi"....uneori te face sa mai zici si....sa faci cum a facut pilotul Iovan(un cartus in fund fie....si cu sare)=disperarea te poate determina si la gesturi extreme ;) Urme de la hoti+gard stricat.....
Fişiere ataşate
stupi 10 047.JPG
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 17 Sep 2015, 21:35

gica.mosu scrie: si....sa faci cum a facut pilotul Iovan(un cartus in fund fie....si cu sare)=disperarea te poate determina si la gesturi extreme ;)

Eeeei, lasa mosule ca situatia nu-i aceeasi ! ;) Cativa stupi lipsa, poti considera ca ti-or roit sau ... CCD ! ;)
Iovan l-o prins pe ala la nevasta-sa si ... o gresit , asta apropos ca Dumnezeu nu doarme.Daca o impusca pe ea cum era normal, azi era bine mersi ... ;) Numai ca, a trebuit sa plateasca cu viata pentru ... viata nevinovata ! ;)
paul

Mesajde sorin_s » 17 Sep 2015, 22:20

Dragos2006 scrie:Ceva este putred in ”Danemarca ” ?
S-a depus plangere la politie ?

S-a depus nu de alta da nu am mai scris de mult pe foaie alba cu pixu. ;)

Nu ma astept de la ei sa faca ceva.
sorin_s

Mesajde mellis » 18 Sep 2015, 00:08

Unui coleg i-au furat bicicleta de vreo 3 ori (diferita) din casa scării, a pus si alarma si degeaba.
Intro zi a fost chemat la politie pentru plângere, i s-au arătat diverse poze cu posibili inculpați...
Polițistul a zis ca la pensie se face hot de biciclete - nu au ce sa le facă;.munca sociala - nu-i poate obliga, judecătorul le da o amenda ce nu o plătesc - si fura mai departe..
Ați auzit vreun caz de hot de stupi acuzat?eu nu..
Vai de noi..
Sanatate
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde alin75 » 18 Sep 2015, 06:42

mellis scrie:...
Ați auzit vreun caz de hot de stupi acuzat?eu nu..
Vai de noi..
Sanatate

Nu zic ca nu ai dreptate, dar asa nu facem decat sa incurajam furtul! Parerea mea!
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde akmm » 18 Sep 2015, 10:13

paul scrie:
lucky5strike scrie:Javra care a saltat stupii sa dea socoteala, e singurul vinovat in afacerea asta.

Impuscati-l !!! ... asa cum sugera cineva ! ;)

Nu ma, nici chiar asa, ca Dumnezeu asa si pe dincolo, ca e prima data si nici stupii nu erau paziti, si vroia si el sa aiba si poate daca faceam o cheta pe net, un soi de taxa de protectie, ne lasa pe toti in pace si ar fi fost binevenit printre noi, ca-l faceam stupar sau macar ii dadem sansa asta...dar asa uite in ce situatie jenanta am pus un individ ce comitand astfel se autoexclude din specia umana nefacand cinste chipului si asemanarii, asa ca merita trimis in califat...
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde gica.mosu » 19 Sep 2015, 19:33

...M-a sunat azi pagubitul celor 2 stupi furati din satul vecin=Oituz,a aflat HOTUL, un perdi vara=plin di bube'n cap-un tip care traieste doar din fuuuurat ;) ...A luat cei 2 stupi i-a inchis=bagat la umbra si urma sa-i dea la un tip in schimbul a o caruta di lemn de foc...Politia-i pe fir :idea: Pt Paul :in 1987 a intrat"ursul"in stupina mea(alta locatie)=a luat (din 2 stupi)5-6r cu miere(albina a scuturat-o in gard-zapada 40cm :mrgreen: )si.duuuus a fost ..Dupa 2 ani aflu de la verisoara hotului ce si cum...ac fiind deja arestat pt crima=lovise un consaten(doar un pumn in noaptea de anul nou la un tip,ac a cazut cu fata in parau cu namol si...paaa :mrgreen: ) deci D-zeu iarta dar nu uita=nici un pacat nu ramane nepedepsit !!!!!P.S a fooost politia la fata locului (am avut si cabana sparta)a luat amprente siiii paaaa=Cum ramani cu politia= doarmi :oops:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE