ignatov andrei scrie:
Uraaaaa! Uraaaa! Aplauze prelungite!
Se scandeaza:
Vidican si tot poporul
Construieste viitorul!!!!
Stima noastra si mandria,
Vidican in Romania!!!!
Da, da, da ... spirit ieftin ! De sofer la IRTA!
ignatov andrei scrie:
Uraaaaa! Uraaaa! Aplauze prelungite!
Se scandeaza:
Vidican si tot poporul
Construieste viitorul!!!!
Stima noastra si mandria,
Vidican in Romania!!!!
andrei_calinescu scrie:Multa bascalie, putina esenta spre deloc. Tipic.
Dar selectia adevarata, nu doar cea masala este cu totul altceva.
Din pacate pe pielea noastra banalizam totul, intr-o autosuficienta tipica.
A existat un Dan Margarit, l-am luat la p..a si gata, a disparut. Si multi altii, oameni care aveau ce arata si spune.
cristi_vidican scrie:Cercul crescătorilor (adevărați) de BK e unul destul de exclusivist.
Adevărații crescători de BK nu îi veți găsi vânzând în stil hypermarket...
Bambucha scrie:Din experienta proprie afirm in continuare acest lucru! Peste 80 % din masa de stupari romani nu stiu cu ce se mananca cresterea matcilor.
Respectele mele!
tuturicius scrie:Ce inseamna selectie "masiva" si cum afecteaza ea?
Bambucha scrie: Peste 80 % din masa de stupari romani nu stiu cu ce se mananca cresterea matcilor.
Dragos2006 scrie: Astept sa treaca testul iernii sa-mi fac o impresie completa.
nae scrie:In urma cu 3-5 ani un nene avea TOATA stupina din roire si acum ... face BK la LIBER si-mi da si in cap cu genetica = e cuser?
Bambucha scrie:Respecta-ti aproapele! Fiecare om are dreptul la opinii si alegeri!
Dragos2006 scrie:Hai sa va spun una dreapta si corecta . 1. Am ani de apicultura cat nu au altii de viata de pe acest forum . Am mers mereu pe regina noastra ca doar sunt roman . Pana anul acesta cand am simtit nevoia sa mai schimb putin ”sangele” in prisaca . Am apelat ca un tanar de 22 de ani de la care am cumparat 30 de regine trase dintr-o BK .2. La inceput nu prea am dat importanta la acest fapt dar dupa o vizita facuta zilele trecute prin stupina chiar imi plac respectivele curve, Astept sa treaca testul iernii sa-mi fac o impresie completa.
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori