Facem ceva cu acest topic?
Am trimis petitia la cunoscuti sa o semneze - cam putine semnaturi.
V-a amortit frigul venit peste noapte?
Sus pe metereze...
Sanatate.
ghitacusman scrie:mellis scrie:Am trimis petitia la cunoscuti sa o semneze - cam putine semnaturi.
Sanatate.
.................n-are logica constatarea ?
emil_adrian scrie: Mi se pare inacceptabil faptul ca ICDA nu face demersuri concrete pentru informarea populatiei si pentru a face recomandari la guvern pentru stoparea fenomenullui.
emil_adrian scrie:Salutare, anul asta am avut depopulari la toate familiile de albine de productie in judetul Teleorman la florea soarelui. Mi se pare inacceptabil faptul ca ICDA nu face demersuri concrete pentru informarea populatiei si pentru a face recomandari la guvern pentru stoparea fenomenullui.
emil_adrian scrie:@Nae nu vand miere si nu fac pastoral, stupina este in curte. Stiam si eu ca neonicotinoidele vor fi in continuare folosite, insa astept explicatia stiintifica de oamenii platiti sa faca asta - si anume de ce anul asta a aparut mortalitatea asta. In rest nu gasesc nici o logica in comentariul tau pt ca mi-ai citat postarea.
@Ignatov Andrei, de asemenea, mi-ai citat postarea, care e legatura cu ce am afirmat eu? Trebuia sa deduc ceva prin faptul ca porumboiu isi trateaza semintele si acolo nu au fost mortalitati? Pe mine chiar nu ma intereseaza daca exista sau nu la plantatia lui porumboiu, pe mine ma intereseaza de ce au aparut mortalitatile la nivel national si ce este de fapt acum in pamantul romanesc pentru ca nimeni nu face analize, toti fac presupuneri iar pe pagina ICDA spun ca la nu stiu ce laborator nu le functioneaza instrumentele.
emil_adrian scrie:@Nae nu vand miere si nu fac pastoral, stupina este in curte. Stiam si eu ca neonicotinoidele vor fi in continuare folosite, insa astept explicatia stiintifica de oamenii platiti sa faca asta - si anume de ce anul asta a aparut mortalitatea asta. In rest nu gasesc nici o logica in comentariul tau pt ca mi-ai citat postarea.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori