Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: MIHAI BALS

Mesajde BRUMITA » 23 Sep 2015, 00:13

paul scrie:
teinegru64 scrie:Iarasi ai facut afaceri. :lol: Un vin de la mama lui cu trei lei iti statea in git? :D

Deh Mitica, fac si eu ce pot ...
Da apropos, de unde disponibilitatea asta la tine sa faci afaceri cu ... o fantoma ? ;) Sa te mai intreb daca nu urla constiinta-n tine ca esti dispus sa-i vinzi vin ... unui baiat bun de-al lui Secu ??? ;)
Si mai apropos, vezi ca maine ma duc dupa struguri cu un fost sef din Militie (Politie) ! Daca trecem pe la tine pe la poarta in drum spre Suletea sa iesi si sa ne faci din mana ! ;)

Paul, daca tot mergi dupa struguri, stii macar care este cel mai bun si cel mai rau vin ?
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 00:27

BRUMITA scrie: Paul, daca tot mergi dupa struguri, stii macar care este cel mai bun si cel mai rau vin ?

Ce sa zic ?
Vinul e-o chestie de ... gusturi !
Unora le place borsul (zeama fermentata din struguri care cresc pe gard) pe care-l numesc vin, altora le place ... pinot noire ! ;)
In fine ... cred ca cel mai bun vin e acela pe care-l preferi. Eu prefer ... pinot noire ! Cel mai rau vin ... vinul de streasina, dupa ... gustul meu ! ;)
Dupa parerea ta, care-i cel mai bun si care-i cel mai rau ?
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BRUMITA » 23 Sep 2015, 00:37

paul scrie:
BRUMITA scrie: Paul, daca tot mergi dupa struguri, stii macar care este cel mai bun si cel mai rau vin ?

Ce sa zic ?
Vinul e-o chestie de ... gusturi !
Unora le place borsul (zeama fermentata din struguri care cresc pe gard) pe care-l numesc vin, altora le place ... pinot noire ! ;)
In fine ... cred ca cel mai bun vin e acela pe care-l preferi. Eu prefer ... pinot noire ! Cel mai rau vin ... vinul de streasina, dupa ... gustul meu ! ;)
Dupa parerea ta, care-i cel mai bun si care-i cel mai rau ?

Corect si cum spui tu, dar.....altii spun ca:
Cel mai bun VIN este : Vin la tine.
Cel mai rau VIN este : Vin degeaba. :lol:
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 00:41

BRUMITA scrie:, dar.....altii spun ca:

:lol: :lol:
Vaaai, ce mi-ai facut ! :lol:
LE ... m-a mai linistit sintagma ... altii spun. Daca foloseai ... altele spun , era naspa ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BRUMITA » 23 Sep 2015, 00:43

paul scrie:
BRUMITA scrie:, dar.....altii spun ca:

:lol:
Vaaai, ce mi-ai facut ! :lol:
LE ... m-a mai linistit sintagma ... altii spun. Daca foloseai ... altele spun , era naspa ! :lol:

Ai de grija de care cumperi . :D
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 00:47

BRUMITA scrie: Ai de grija de care cumperi . :D

De cel mai bun, fii convinsa ! :lol:
paul

Mesajde teinegru64 » 23 Sep 2015, 01:01

paul scrie:
teinegru64 scrie:Iarasi ai facut afaceri. :lol: Un vin de la mama lui cu trei lei iti statea in git? :D

Deh Mitica, fac si eu ce pot ...
Da apropos, de unde disponibilitatea asta la tine sa faci afaceri cu ... o fantoma ? ;) Sa te mai intreb daca nu urla constiinta-n tine ca esti dispus sa-i vinzi vin ... unui baiat bun de-al lui Secu ??? ;)
Si mai apropos, vezi ca maine ma duc dupa struguri cu un fost sef din Militie (Politie) ! Daca trecem pe la tine pe la poarta in drum spre Suletea sa iesi si sa ne faci din mana ! ;)

Prefer ca socrul sa ma salute din cavou.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 01:08

teinegru64 scrie:Prefer ca socrul sa ma salute din cavou.

Pe asta n-o mai pot procesa noaptea asta ! ;)
In orice caz ... esti incorigibil ! ;)
Ne vedem ... diseara ! Sau ... in dimineata asta ! :)
LE ... daca iesi la portita sa ne faci cu mana, sa iesi in izmene ca sa stim ca ... tu esti. Nu de alta, dar, mai sunt fel de fel de plecati cu zmeul care fac din mana la masini si ... sa nu te confundam ! :oops:
paul

Mesajde teinegru64 » 23 Sep 2015, 01:27

misto....doar la izmene iti sta gandul .Leit tactu' Modi.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde lucky5strike » 23 Sep 2015, 09:40

Era stau la poarta lui Mihai... si baietii ocolira prin batatura... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 22:26

DOAMNA, v-am ascultat sfatul ! :)
Am cumparat ce-a fost mai de calitate ! Merlot super copt (zaharuri 205mg./kg), putin Muscat D,ada, si putin Muscat Hamburg ! Cred ca va iesi ... cel mai bun vin ! :) De fapt, nu cred, SUNT SIGUR ! :)
LE ... Mihai, scuze ca ne desfasuram pe pagina ta, dar am considerat ca fiind vorba despre vin si doamne, n-o sa te superi ! Hai, stiu ca esti sensibil la aceste doua elemente ! ;)
paul

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 22:39

Apropos, bai vasluienilor ... RESPECTUL MEU ! :)
Niste oameni mai mult decat deosebiti, incepand cu fata care mi-a servit o super cafea dimineata, continuand cu omul meu de legatura din vie si sfarsind cu toti care nu m-au lasat sa ridic macar un bob de strugure ! :)
paul

Mesajde MIHAI BALS » 23 Sep 2015, 22:49

paul scrie:

Am cumparat ce-a fost mai de calitate ! Merlot super copt (zaharuri 205mg./kg), putin Muscat D,ada, si putin Muscat Hamburg ! Cred ca va iesi ... cel mai bun vin ! :) De fapt, nu cred, SUNT SIGUR ! :)
LE ... Mihai, scuze ca ne desfasuram pe pagina ta, dar am considerat ca fiind vorba despre vin si doamne, n-o sa te superi ! Hai, stiu ca esti sensibil la aceste doua elemente ! ;)

IA!
cum sa ma supar pe voi?!
puteti sa va desfasurati si infasurati in continuare la mine in casa!

paul,sa te cred ca va iesi un vin bun?
stii...eu sunt TOMA!
MIHAI BALS

Mesajde BRUMITA » 23 Sep 2015, 22:54

paul scrie:

Deci afacerea e incheiata . Stii cum se spune: Toata lumea multumita si cu lacrimi pe obraz.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 23:04

MIHAI BALS scrie:stii...eu sunt TOMA!

Mihaita, crede-ma, dar ... nu pot sa te ajut cu nimic ! Esti condamnat ... sa crezi ! :lol:
Sa faci trecerea brusca de la R1001 streasina la ... cupaj de Muscaturi cu merlot este ca si cum te-ai sui dintr-un trabant intr-un avion supersonic ! Te ia ameteala, greata ... :lol: Altfel, m-as fi riscat sa-ti trimit o mostra ! :lol:
paul

Mesajde MIHAI BALS » 23 Sep 2015, 23:31

paul scrie:
MIHAI BALS scrie:stii...eu sunt TOMA!

Mihaita, crede-ma, dar ... nu pot sa te ajut cu nimic ! Esti condamnat ... sa crezi ! :lol:
Sa faci trecerea brusca de la R1001 streasina la ... cupaj de Muscaturi cu merlot este ca si cum te-ai sui dintr-un trabant intr-un avion supersonic ! Te ia ameteala, greata ... :lol: Altfel, m-as fi riscat sa-ti trimit o mostra ! :lol:

de poante de 2 lei sunt satul!
intrebarea este:
-ai vin BUN(sau superbun,asa cum te lauzi),sau esti DOAR un laudaros?
-totul se plateste,nu asta e problema.
(sa nu vii cu faze de genul ca...vinul tau nu are pret!)
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?