Ai PM .
Cristian , SCUZE .
nae scrie:mausica scrie:Hai ca daca pui/arunci niste pamant/radacini din astea de iulisca pe undeva sa vezi ce frumos creste.......fara sa faci tu nimic,dar NIMIC.Singura problema e ca impanzeste locul de nu mai scapi veci de ea![]()
Imi trimiti matale o cutie cu radacini ,mai spre toamna , si , ramburs in cutie, primesti vin de Dragasani , inca fierbe .
cristian bh scrie:nae scrie:mausica scrie:Hai ca daca pui/arunci niste pamant/radacini din astea de iulisca pe undeva sa vezi ce frumos creste.......fara sa faci tu nimic,dar NIMIC.Singura problema e ca impanzeste locul de nu mai scapi veci de ea
Imi trimiti matale o cutie cu radacini ,mai spre toamna , si , ramburs in cutie, primesti vin de Dragasani , inca fierbe .
Na, ca ratai o afacere buna!![]()
![]()
auzi nae,..da sigur nu vrei mai multa,..
NEGRU DE DRAGASANI,...febletea mea!
cristian bh scrie:
cristi_vidican scrie:Iulișca asta va schimba apicultura românească din rădăcini. La ce potențial invaziv are, va invada toată România.
Numa bine că prin septembrie ajung și stupii noștri la potențialul maxim de dezvoltare, numa buni de cules.
O întrebare ... pentru iulișcari ...
cum stați cu ponta la mătci, în contextul culesului bun pe urdiniș?
Eu unde n-am stimulat, am mătci ce au oprit ponta.
Altele pontează de zici că-i aprilie și vine rapița.
Nu-i bai că le rupem gâtu la anu.
cristi_vidican scrie:Iulișca asta va schimba apicultura românească din rădăcini. La ce potențial invaziv are, va invada toată România.
Numa bine că prin septembrie ajung și stupii noștri la potențialul maxim de dezvoltare, numa buni de cules.
O întrebare ... pentru iulișcari ...
cum stați cu ponta la mătci, în contextul culesului bun pe urdiniș?
Eu unde n-am stimulat, am mătci ce au oprit ponta.
Altele pontează de zici că-i aprilie și vine rapița.
Nu-i bai că le rupem gâtu la anu.
mausica scrie:ramele 5 si 6 de la dreapta spre stanga sunt cam golase de albina.......intelegi ce vroiam sa zic cu restransul ? de acolo tre sa zboare cateva rame bune ca sa mentii climatul bun pt vremea ce va veni.
Intradevar si murul se intinde cu repeziciune.
Pai la ce foame de nectar a fost dupa fs (la mine cel putin)eu din august le-am tinut intr-o stimulare continua pana acum![]()
Polen intra bine si acum....noroc cu zona asta ca de polen nu ducem lipsa(macar atat).Eu zic ca daca se va racorii sigur matcile vor opri ponta fara nici o problema.
mellis scrie:PS: Cum/cu cine ai transportat sicriele?
cristi_vidican scrie:Nici nu vreau să-mi imaginez ce va fi anul viitor la iulișcă.
Deja juma de țară și-a programat concediul în septembrie. Fără să punem la socoteală apicultorii profesioniști care au concet tot anul.
Probabil că această miere va fi la preț dublu față de salcâm![]()
Problema mare e că se întâlnește cu fumul de la VF. (Cică dacă consumi miere de iulișcă nu faci păduchi tot anul)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori