Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde Dila Daniel » 23 Sep 2015, 20:53

modigliani scrie:Concret - si mai categoric ca niciodata - solicit ( si va rog mult ) eliminarea contului Modigliani din acest forum .

m-am prins!
altii cand ajung la "disperare",injura,ameninta sau jignesc prin limbajul folosit...tu insa ,ceri stergerea contului!
e si asta o descarcare,de preferat celei descrise in prima varianta...dar amandoua de neacceptat :D
deci nu se poate... ;)
te tzuc... manca-l tata de sensibil!
modigliani scrie:Nu merita sa-mi consum energia cu atat de multi ******* .

DA' cine te pune sa o faci ?
Si daca totusi o faci ca nu te poti abtine,cine te pune sa o faci cu toti odata(intradevar mult consum de energie)?...pe rand tati! :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Mircea_63 » 23 Sep 2015, 21:00

Mihai, n-am fost la ora aceea pe forum, asa ca nu stiu. Cine te-a invins?
Teiul cumva?

Nu ma asteptam sa reuseasca cineva. :shock:

Te tzuc si eu de ramas bun. :( Daca revii, te mai tzuc o data de bun venit. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde peterneamt » 23 Sep 2015, 21:12

Mihai să cedeze uşor ? E, pe asta n-o mai cred ! Stai puţin să se încheie sezonul de pescuit şi revine în forţă !
:D
peterneamt

Mesajde nae » 23 Sep 2015, 21:15

cristi_vidican scrie:Deși habar n-am despre ce este vorba, doar cine pune pasiune în acest forum cere ștergerea contului (mulți au plecat fără să-și dea cineva seama (din când în când mă uit la data ultimei accesări și văd la unii foarte activi cândva că sunt multe luni/ani de când n-au mai dat pe aici)).

Este și un fel de a spune: sunt foarte supărat! Nu vreau de fapt să plec, vreau doar să vă atrag atenția că ceva mă doare.
P.S. Mihai, pleci tocmai când am descifrat și eu însemnătatea prezenței tale p-aci? Mi-au trebuit câțiva ani

Subscriu . ;)

Problema nu-i Modi ca ''vaneaza '' greseli sau slabiciuni , PREFERATI user-ii care rad pe la colturi , care isi dau ''soalda'' .
La rand , in fata mea , o d-na cu slitul deschis la fusta ... , am cedat locul unei d-ne din spate cu rugamintea sa-i atraga atentia ''victimei'' ...
Cand scriu ''miau'' ca pisica nu-i vinovat Modi ci EU ; daca el imi face observatie = e prietenul meu , cel care nu-mi spune si rade in spate , NU.
Cand ai DACIA nu te intreci cu BMW ... ;)
In scoala imi zice un prieten Buzoian : '' pe Nae nu l-am vazut razan niciodata , doar se stramba '' - salut Vasile ; recunosc , nu sunt hatru / haios ...
Fara oameni ca Pictorul Forumul ar fi rece ca o carte ,oameni ca el dau imagine si sunet scrisului .
nae

Mesajde peterneamt » 23 Sep 2015, 21:22

dril
:D

Eu cred că n-a prins şi e nervos..... ;)
peterneamt

Mesajde peterneamt » 23 Sep 2015, 22:13

MIHAI !
;)
peterneamt

Mesajde lucky5strike » 23 Sep 2015, 22:32

Uuuu, heavy rotation for Modi...!

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cristian bh » 23 Sep 2015, 22:40

Mircea_63 scrie:Mihai, n-am fost la ora aceea pe forum, asa ca nu stiu. Cine te-a invins?
Teiul cumva?

Mopul!
............................................................
E usor a scrie,versuri,...cand nimic nu ai a spune,,,,,
darmite a ,,,sterge,.. ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 22:50

cristian bh scrie:
Mircea_63 scrie:Mihai, n-am fost la ora aceea pe forum, asa ca nu stiu. Cine te-a invins?
Teiul cumva?

Mopul!
............................................................
E usor a scrie,versuri,...cand nimic nu ai a spune,,,,,
darmite a ,,,sterge,.. ;)

Bai ... tu ma omori cu mopul asta ! Mopul asta nu sterge singur. De coada lui sta agatat(a)... cineva ! ;) Daca s-a descoperit mopul care sterge singur fara lucru manual adaugat,imi cumpar o duzina. Am oroare cand vine ziua (1 din 3) in care trebuie sa dau cu mopul la birou la sfarsitul programului in amuzamentul total al colegelor mele ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde cristian bh » 23 Sep 2015, 23:05

Aici ,colegul cu mopul nu are colege :D ,...are co/lege/legi!!! : ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mellis » 24 Sep 2015, 00:30

După ultima postare pe VRS nu părea ca se va sinucide cu adevărat[
quote="modigliani"

..... si-s pus pe sotii ! Ca vorb'-aia, doar ce m-am odihnit neuronu' fo doua saptamani ![/quote)
Eu pariez ca se bucura de concediu si revine...
Forumul este un drog...
Sanatate
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde modigliani » 28 Sep 2015, 08:32

Europa este invadata de musulmani . Media vuieste in sensul asta , scena politica europeana este coplesita .
Lucrurile nici n-ar avea cum sa stea altfel . Acesti ''refugiati'' demonstreaza in mod categoric ca-s veniti aici sa destabilizeze , sa distruga , sa ..... etc .
Cu toate astea spun in deplina cunostiinta de cauza ca nu toti musulmanii sunt rau intentionati . O lunga perioada de timp am colaborat cu musulmani stabiliti in Romania . Suflete calde , primitori , buni prieteni , samd . Ba chiar cu un colosal simt al umorului . Vorbesc despre oameni ca Raffid , Said , Ekrem , Samad , Jamal , Hassan , Ali , Erhan .......
Si am sa ma straduiesc sa evoc aici intamplari minunate adunate in preajma lor ......

................................................................

Hassan si boborul ghinez

.................................................................

Cu Hassan ma stiu de multi ani . Peste 17 ! Ne-am cunoscut prin '98 , perioada in care ma ocupam plin de avant de amenajarea standurilor din complexele comerciale ale Bucurestiului si de magazinele arabilor din Centrul Vechi . Puse cap-la-cap , cred ca in timp i-am amenajat numai lui vreo 10 - 12 magazine .
Desi nu ne mai vazusem de vreo doi ani , dintr-o data ma suna . Zambesc inainte sa raspund . Chiar imi era dor de el .
Desi este de atatia ani in Romania - peste 20 - , si desi cunoaste vocabularul la perfectie , nu a reusit niciodata sa se debaraseze de accentul arabesc . Ori asta m-a amuzat intotdeauna la el . Raspund :

- Hassan , salut fratioare !
- Ooooo , Mahai , fratele de mine , ge fagi ?
- Bai , sunt bine . Cum stii ! Tu ?
- Eu , muldzumesc la Dumnezeu , tot bine .
- Ma bucur mult . Ia zii acum , cu ce te ajut ?
- Mahai , eu luat magazin la Sir . Fageam agolo magazin de blug , de gamasa , de gurea si de gravat . Ajutam la mine gu mobil ? Ga vream fageam agolo geva frumos ! Gum lux la Istambul !
- Cum sa nu , frate ? Cand vrei vin sa iau masurile , facem proiectul , si ma apuc de treaba !
- Atungea putem venim la seara la Sir ?
- Sigur ca da. O sa ajung pe la 18 h . Te sun sa-mi spui unde ai standul .
- Muldzumesc . Asdeptam telefon de la tine .......

Cum am stabilit , seara la 6 ajung acolo . Luam legatura , sunt condus in stand , iau masuri , incropim o ciorna , o schita grosiera a mobilierului , urmand ca eu pana dimineata s-o pun la punct si sa exprim un pret ferm al acesteia .
In fine , astea sunt detalii . Cat sa ma apropii de ceea ce de fapt vreau sa povestesc .
In trei zile mobilierul este gata . Incep montajul dimineata , urmand ca in cursul dupa amiezii Hassan sa expuna marfa .

A treia zi , orele pranzului . Montajul este terminat iar eu ma ofer sa-l ajut la asezat marfa in rafturi .
Exact vis-a-vis de stadul lui Hassan isi manifesta ''afacerea'' o soioasa familie de chinezi . N-am reusit sa identific profilul comercial al standului lor intrucat astia au marfa claie-peste-gramada , marfa de toate soiurile . Clar , sunt veniti din Dragonul Rosu si ii depaseste categoric nivelul elegant de comert din Sir . Dracu stie care erau ma-sa , tac-su , fii-su , fi-sa , pentru ca sunt identici . Mici , urati , ''babuinistici'' . La asta adaugati faptul ca ragaie si se băs cand ii trece fara nicio retinere . Ne repugna .......

La un moment dat unul din ei apare cu un snop de casolete cu o mancare la culoare de ..... c*cat ! Se aseaza roata in mijlocul standului si , ''inarmati'' cu blestematele alea de betisoare ale lor se napustesc animalic asupra sarmanei haleli . Daca pana mai devreme ne repugnau , de data asta efectiv ni se face sila . Ala nu-i un hal de a manca . Mai ales in vazul lumii .

Privim , privim , asternem grimase sictirite , iar Hassan incepe :

- Mahai , asta ghinez nu bun !
- Ce , mah ?
- Asta ghinez , bobor de ei , ...... nu bun ! Asta bobor de animal !
- Adica ?
- Uitam la mangare de ei ! Gred ga ei mănângam ghindaci brajit agolo !

Evident , ma umfla rasul !

- Nu radeam ! Asta bobor de nebun mănângam tot-tot !
- Stai , mah , ca nu inteleg . Cum adica tot-tot ?
- Pai asta nebun de ghinez mult , si mănângam tot de be lume !
- Tot nu inteleg !
- Pai asta mănângam ghindaci , mănângam verme , mănângam gaine , mănângam pisic , mănângam jobolan , mănângam jarp , mănângam jobarl , mănângam maimut , mănângam gioara , mănângam borc , mănângam oaie , mănângam pe mama lui , mănângam pe tata lui , mănângam copii de ei , ..... mănângam ureghile la tot lume ! Si dupa ce mănângam ureghi la tot lume mai mănângam .... bula mea , aia mai mănângam !!!!
modigliani

Mesajde lucky5strike » 29 Sep 2015, 18:38

Hassan le stie! :lol: :lol: :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde modigliani » 30 Sep 2015, 21:41

lucky5strike scrie:Hassan le stie! :lol: :lol: :lol:

Pai io de ce crezi ca-l iubesc ?
modigliani

Mesajde mellis » 30 Sep 2015, 23:22

Am întâlnit un chinez prin Paris, coleg de lucru, mi-a povestit ca ei mănâncă orice...(ne era frica sa nu ne ronțăie urechile)..
Îmi povestește intr-o zi..
- nu înțeleg cum aici porumbeii stau ca prostii sa te apropii de ei, nu zboară..
- in China, daca te vede un porumbel la 20 metrii, zbârrr..

Apoi mi-a povestit cum au văzut un uliu mare intr-un pom in China, si unul mai viteaz a pus mana pe el să-l prindă, i-a sfâșiat mana de a ajuns la urgente..au reușit să-l prindă pana la urma... era bătrân...
Il întreb daca l-au mâncat...
-nu, era prea valoros, l-am vândut la un restaurant...
Mi-a arătat si poze cu " prada"..
Apoi alte povesti cum prindeau porumbei in camera de cămin..si ii găteau..

Cel mai sugestiv a fost in Thailanda unde la coltul străzii puteai cumpăra de la șerpi la gândaci, proteine...
Interesant...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde modigliani » 30 Sep 2015, 23:27

mellis scrie:Am întâlnit un chinez prin Paris, coleg de lucru, mi-a povestit ca ei mănâncă orice...(ne era frica sa nu ne ronțăie urechile)..
...

Si-atunci n-are dreptate Hassan al meu cand spune ca , citez , '' asta bobor nebun , mai ! Asta ghinez manangam ureghi de noi ! '' ?
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?