Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: telefonul ... de la miezul noptii

Mesajde cristian bh » 26 Sep 2015, 09:49

CATALIN scrie:..in noaptea aceea in topicul cu MIAO...INCEPUSERA niste postari ce nu-si aveau rostul acolo....

Care-i topicul,...sa rumeg si io un pic! :lol:
Daca totusi e cu dichis,...mai am loc pe mp! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Florin Dobre » 26 Sep 2015, 09:54

Nu mai ai ce rumega...s-a cosit acolo.
Poate mai prinzi o ''otava'' cu ploile astea. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde lucky5strike » 26 Sep 2015, 10:11

Cum nimanui nu-i place sa lucreze peste program, un apel telefonic ar trebui sa se rezume la intervalul 8 am - 9 pm.

Ne facem rau procedand altfel... dincolo de amintitul interval, intram in rutina si armonia casei, deci mai bine nu.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 26 Sep 2015, 10:16

CATALIN scrie:
hmm...v-as fi recunoscator daca ati da drumul msg-ului(pt moderatori).....sa nu mai ramana un mister...in noaptea aceea in topicul cu MIAO...INCEPUSERA niste postari ce nu-si aveau rostul acolo...unul din cei ce sustineau bascalia era PAUL..am incercat sa le transmis sa se opreasca dar cum am postarile restrictionate.....atunci vazand cum a zis si DRAGOS ca Paul e treaz si doar ce postase am zis sa-l sun!!!....ne cam imprietenisem...nu mi-a raspuns dar nici n-a mai postat acolo.....am crezut CA NU POATE VB LA ORA AIA DAR A INTELES CE VOIAM SA-I TRANSMIT.....nicidecum ca am deranjat in halul asta
acum...daca am deranjat imi cer scuze mii de scuze nu se vam intampla ....

Uite care-i faza ... daca tot ai ales sa-ti faci mea culpa in public ... eu zic ca mai intai ar trebui sa incepi cu faptul ca citesti si nu intelegi nimic din ceea ce citesti. Dupa, poti sa abordezi si subiectul ... telefonul de la miezul noptii (lipsa crasa de educatie elementara) !!!
Sa te lamuresc (este ultima data) ... in topicul MIAO eram nedumerit de doua postari ale lui L5S. L-am interpelat sa le explice. Dupa ce mi-a dat o asa zisa explicatie m-a intrebat daca am de gand sa vin si eu la MIAO. I-am raspuns ca ... nici daca as vrea n-as putea (am explicat motivele).Atunci Dragoshelu si Balsul au inceput cu consideratii de santier la adresa mea. Le-am replicat (faceam hepatita daca n-o faceam) si ... asta a fost tot ! Capisci ?
LE ... eu nici pe mama dac-o vad treaza la miezul noptii n-o sun !
LE 2 ... faptul ca ne-am conversat de cateva ori (putine) nu inseamna ca ne imprietenisem (am sa-ti explic cu alta ocazie notiunea de ... prietenie), probabil n-ai remarcat dar nu ti-am mai raspuns la ultimele telefoane, chiar daca erau date la ore rezonabile (m-a deranjat atitudinea pe care ai avut-o intr-un hangouts la adresa mea) . Chiar insist sa-ti stergi din memoria telefonului numarul meu !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 26 Sep 2015, 11:15

Paul, la MIAO tre' venit si cu idei constructive. La "de ce bai LS asa... si nu asa.", am raspuns cum ma pricep eu, mai ermetic... nu pot fi Maica Tereza, deocamdata. :lol:
Reactia baietilor (care da, putea fi mai retinuta)... ei vor intalnire si veselie, si tu, pus pe sotii, dai cu cate o pietricica ("pietricica lui Paul")... cum vrei sa raspunda? Esti cumva asteptat pe acolo. Ai putea sa pui si tu de-o mistrie, ceva, la fundatie... Aci nu prea pot sa-ti dau dreptate.

Pe de alta parte, nici eu nu aprob apelurile iresponsabile. Disponibil oricand poti fi doar pt. ale casei. Dar nici n-as recomanda condamnarea memoriei. Oamenii mai gresesc, mai invata, se mai formeaza...

Hai, sa traim frumos.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde CATALIN » 26 Sep 2015, 12:18

Paul nu din asta traiesc (prietenia cu tine oarecum) nu inteleg de ce te-am suparat in live-uri doar pt ca odata in gluma dupa ce ziceai ca vrei sa renunti la albine te-am intrebat ce mai cauti intre noi...ma gandeam ca poate fi un dus rece si te trezesti...ca om mi-ai placut...si cat am putut am incercat sa te respec...ca 2-3 dusuri ti-am tras asta pt ca odata ce voiai sa renunti la albine nu-ti mai intelegeam anumite planuri
odata nu aveai cutii bune.....dar vb de masini si pavilioane....si multe alte lucruri fara rost care-s publice nu le descopar eu aici in alta ordine de idei stii prea bine la ce ma refeream...sper sa nu te folosesti de postarea mea sau ordinea in care am scris pt ca stii ce vreau sa spun!!
imi pare rau ca te-am suparat....dupa cum pozai nu parea sa fi un om asa de, deranjat.....
cat despre numar....nu-l sterg dar nici n-am sa te mai sun.....poate iti vei reveni candva....e meseria ta :D
te salut
CATALIN

Mesajde paul » 26 Sep 2015, 21:49

CATALIN scrie:imi pare rau ca te-am suparat....dupa cum pozai nu parea sa fi un om asa de, deranjat.....
cat despre numar....nu-l sterg dar nici n-am sa te mai sun.....poate iti vei reveni candva....e meseria ta :D
te salut

Aha !
Eu sunt de vina ca m-ai sunat deoarece paream ... frecventabil ! ;)
Nu conta prea tare pe ... meseria mea. ;) Chiar daca mai aman lucrurile uneori, finalitatea e aceea pe care am hotarat-o !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde gica.mosu » 27 Sep 2015, 09:17

L5S scrie:n-as condamna memoria....Un nr....il stergi din M-TEL ,dar daca-i in cap memorat cum facim :idea: ...Sa obtii un nr de tel e ff simplu...il poti folosi cand ai nevoie=il poti sterge cand poftesti....dar un prieten e mai greu de"castigat"si muuult mai greu de pastrat :P Eu si 4-5 apicultori,vb cand avem timp(avem si un cod=bip)uneori si la ore matinale s-au dupa ora 21 deci se poate :oops: LE-1-Paul pana amu am vazut ca aveai o anumita"cota"simpatie pe forum.....dupa ac topic...scadeee =ca, cotele apelor Dunarii cand e seceta(o pareri pers),,,, :shock: Le-2-Sa fii iumbit...Cu muuult respect-G.M :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 09:47

gica.mosu scrie: LE-1-Paul pana amu am vazut ca aveai o anumita"cota"simpatie pe forum.....dupa ac topic...scadeee =ca, cotele apelor Dunarii cand e seceta(o pareri pers),,,, :shock: Le-2-Sa fii iumbit...Cu muuult respect-G.M

Mosule ...imi pare rau pentru toti cei care n-au sesizat pana acum, eu functionez in parametri optimi in diatriba asta ! Ideea care-i ... cand faci o observatie unuia, toti ceilalti aplauda (pentru ca ei fiind duplicitari n-au avut curajul s-o faca)si atunci iti creste ... cota . ;) Cand indraznesti sa faci vreo observatie si aplaudacilor, atunci brusc scade ... cota ! ;)
Mie mi se fix rupe de cota de simpatie ! Prefer sa ma desfasor in perimetrul ... ce-i in gusa si-n capusa ! Nu zic ca n-o mai dau de gard cateodata, dar, per ansamblu ... e OK ! ;)
Sa inteleg sa mi-ai retras ... cota ? :lol: Sa fii sanatos si sa stii ca in ceea ce te priveste eu nu mi-am schimbat cu nimic parerea (aia pe care o aveam) !
Acelasi respect (adica... tot ala pe care-l aveam) !
paul

Mesajde gica.mosu » 27 Sep 2015, 19:43

....Paul,eu am scris in paranteza-o pareri personala :idea: deci cota fiecaruie de"piata :lol: " creste-scadi in functie de x factori.... :!: Scrieai intr-un MS despre moldoveni=vasluieni ca sunt nisti oameni mai mult decat DEOSEBITI...asa esta sunt oameni primitori=ospitalieri,calzi,ff di treaba,tot respectul!!!! Revenind la telefoane,in ultimi 5 ani am"calcat"peste 12 mii de km prin tara si am intalnit fel de fel de oameni(in ac an am trecut-trec prin 13 judete)si mai avand nevoie de o informatie -mai sun pe cate o cunostinta(si de pe forum)si nu toti sunt ca noi moldovenii,am primit injuraturi,telefon inchis in nas,fiind nr cunoscut nu mi s-a raspuns =oameni di doi bani :oops: dar am intalnit si oameni deosebiti :P si pacilea (gen Irina siClaudiu-muuultumesc domnilor)si nu numai=aveti tot respectul meu-sa fiiti iubiti cu totii..G.M....
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 19:57

Mosule, oamenii sunt oameni (cu bune sau rele) in orice zona, ca am ramas eu impresionat de vasluieni, nu face obiectul topicului ! ;)
Sa revenim totusi la ... telefonul de la miezul noptii, ti se pare in regula , in conditiile in care nu-i vorba de o urgenta majora ? Sau, in aceeasi logica, telefonul de la ora 23 ti se pare in regula ? :oops:
Dac o sa-mi spui ca DA, o sa te rog sa-ti recitesti primul mesaj din pagina de prezentare in care ai postat si orarul telverde-ului ! ;)
LE ... nu am contestat niciunde ca doamna Irina si sotul dumneaei n-ar fi persoane de treaba ! Ba din contra ! De ce mi-i tot dai ca exemplu ? Si daca tot ma zgandari ... pe ei i-ai intrebat ce parere au despre telefonul de la miezul noptii sau de la ora 23 fara sa fie vorba despre vreo urgenta gen 112 ? Oricat de treaba ar fi niste oameni iti garantez ca dezavueaza genul acesta de atitudine ! Sau, poate ma insel si sunt eu un neintelegator ?
LE 2 ... tot nu mi-ai raspuns, mi-ai retras ... cota ? :lol:
paul

Mesajde gica.mosu » 27 Sep 2015, 20:04

....Cu scuzele di rigoare ;) I-ti raspund dupa ora...23 :D amu sunt chemat de sotie la o" brasoveanca"-la restaurant :idea: =Sa fii iumbit-G.M111e-1 nu ...cota de simpatie a crescut muuuult=am nr tau de tel in memorie-cap :lol:.....SEZI fff bland nu te mai sun -newar- pt ca dai din casa :oops:
Ultima oară modificat de gica.mosu pe 27 Sep 2015, 20:12, modificat de 2 ori în total.
gica.mosu

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 20:06

gica.mosu scrie: I-ti raspund dupa ora...23 :D

Sa-mi iau telefonul langa mine, nu de alta dar iar imi trezeste nevasta ? :oops:
paul

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 20:35

gica.mosu scrie:.SEZI fff bland nu te mai sun -newar- pt ca dai din casa :oops:

Nu stiu la ce te referi ? :shock:
Eu doar am intrebat daca-i in regula sa primesti telefoane la orele 23-24 ? ;)
Nu-i nici o problema daca n-o sa ma mai suni !
paul

Mesajde modigliani » 27 Sep 2015, 20:44

Mai nene Gica , hai sa-ti spun parerea mea : D-ta afirmi absolut razna ca lui Paul i-ar fii scazut nu stiu ce cota pe-aici . Alti babuini de prin zona afirma ca lor le-ar fii crescut .....

Problema sta cam asa , si asculta-ma bine ! Depinde extraordinar de mult atentia si aprecierile carora o cauti si o castigi ! Fiecare om evolueaza pe lumea asta intr-o anumita ''zona'' de interese , in anumite cercuri de oameni . Pentru ca de fel apartine unnui asemenea cerc , pentru doreste si aspira la un alt calibru , pentru ca VREA !!! De cele mai multe ori un asemenea om , odata ce realizeaza ca aspira la o anumita pozitie sociala , peste cea in care se afla pe moment , are ca principal merit faptul ca realizeaza . Si , la fel , de cele mai multe ori un asemenea om reuseste .

Carnatari manelisti ( stii bine ca este formula mea preferata de-ai numi pe cei de la extrema cealalta ) au umplut pamantul si , evident , se cauta , isi gasesc limitate scopuri comune , bucurii fade , umor de kkt , si - mult mai interesant ce urmeaza - isi trag unii altora limgi in kur si se aliaza patetic impotriva primei categorii despre scriu aici ( vezi bine ''alianta'' agramatilor acestui forum impotriva mea )

Concret , un om care suna la 23 00 ( si iti pot da cateva exemple bune in sensul asta ) pentru o discutie banala , indiferent ca-ti este cunostiinta , prieten , foarte bun prieten , sau chiar FRATE ! ) din punctul meu de vedere este o persoana pe care in mod categoric n-o s-o plac vreodata , nu vreau sa-i castig simpatia sau invers , samd .

In mod absolut evident exista si exceptii , iar acestea tin de urgente . Insist , lucruri care nu suporta amanare . Sau - iar asta s-a intamplat si intre mine si membrii ai acestui forum - probleme serioase .....
- Un drum urgent a unui bun prieten care tranziteaza Bucurestiul si are o serioasa problema la motor . Ma solicita sa-i gasesc la 1 noaptea un mecanic , altfel ramane cu masina pe drum . S-a rezolvat .
- Altuia ii lucram crotali si indicatoarea de stupina la care aveam termen de executie o saptamana , cand urma sa primesca un control . Afla ca acest control s-a devansat cu ..... 5 zile ! M-a suna la 22 45 sa ma anunte . Am sarit din pat si-am plecat la atelier sa termin lucrarea omului .

Si sa inchei , totusi ! Exact cu spune Paul , desi sunt pe forum familia-mi doarme ! Pentru toana unui asemenea abramburit sa mi se scoale toata casa ?????

p.s. Paul este unul dintre cei ce , ca OM , a castigat neconditionat respectul meu . Pentru ce fel de OM este si pentru sanatoasele valori pe care le are-n viata .
modigliani

Mesajde teinegru64 » 27 Sep 2015, 20:49

Zona ta de interese e apusa.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE