CATALIN scrie:..in noaptea aceea in topicul cu MIAO...INCEPUSERA niste postari ce nu-si aveau rostul acolo....
Care-i topicul,...sa rumeg si io un pic!
Daca totusi e cu dichis,...mai am loc pe mp!
CATALIN scrie:..in noaptea aceea in topicul cu MIAO...INCEPUSERA niste postari ce nu-si aveau rostul acolo....
CATALIN scrie:
hmm...v-as fi recunoscator daca ati da drumul msg-ului(pt moderatori).....sa nu mai ramana un mister...in noaptea aceea in topicul cu MIAO...INCEPUSERA niste postari ce nu-si aveau rostul acolo...unul din cei ce sustineau bascalia era PAUL..am incercat sa le transmis sa se opreasca dar cum am postarile restrictionate.....atunci vazand cum a zis si DRAGOS ca Paul e treaz si doar ce postase am zis sa-l sun!!!....ne cam imprietenisem...nu mi-a raspuns dar nici n-a mai postat acolo.....am crezut CA NU POATE VB LA ORA AIA DAR A INTELES CE VOIAM SA-I TRANSMIT.....nicidecum ca am deranjat in halul asta
acum...daca am deranjat imi cer scuze mii de scuze nu se vam intampla ....
CATALIN scrie:imi pare rau ca te-am suparat....dupa cum pozai nu parea sa fi un om asa de, deranjat.....
cat despre numar....nu-l sterg dar nici n-am sa te mai sun.....poate iti vei reveni candva....e meseria ta![]()
te salut
gica.mosu scrie: LE-1-Paul pana amu am vazut ca aveai o anumita"cota"simpatie pe forum.....dupa ac topic...scadeee =ca, cotele apelor Dunarii cand e seceta(o pareri pers),,,,Le-2-Sa fii iumbit...Cu muuult respect-G.M
gica.mosu scrie: I-ti raspund dupa ora...23
gica.mosu scrie:.SEZI fff bland nu te mai sun -newar- pt ca dai din casa
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 54 vizitatori