Mircea_63 scrie:gica.mosu scrie:.... moldoveni=vasluieni ca sunt nisti oameni mai mult decat DEOSEBITI...asa esta sunt oameni primitori=ospitalieri,calzi,ff di treaba,tot respectul!!!!
Scuze pentru off topic, la cerere va fi sters, dar... ca tot vorbirati de ospitalitate. Telefoanele la ore mici or fi cum or fi, dar niscaiva sirieni primiti?![]()
Ca nemtii aia reci si neprimitori primesc, desi nemtul nu te suna in veci la ore nepotrivite, nici nu-i calci pragul fara sa iti anunti vizita.
Nea Gica, dumneata esti deacord sa dai telefoane la ore d`alea, dar esti deacord sa si primesti?
Daaa Mircea _63=asa este eu G.M cand scriu ceva,nu mananc"ca capra".....2014...suna tel meu nu am raspuns(nu l-am auzit)...dau retur pi apel ratat.."alo.mosule,nu ai nr luiTDI-a ramas mitica'n(tei negru poati confirma) pana zona Bacau(papucul defect hai sa-l ajutam)..ii dau nr respectiv=ii spun ca TDI sta la roman-la stupina...au rez problema,probabil tot colegii di forum,ei stiu...merg de la Onesti la Bacau,opresc sa umflu o rota la dacia 1310,acolo gasesc un tip de Bc=a mers pe pana ,roata praf=cauciucul "varza" nu putea sa ajunga'n bacau...am scos rez mea si am dus omul acasa,deci se poate....Tg JIU sept 2015,la iesire spre Baia de Aram,semalizez trag dr-bag avaria(sotiea se simtea rau)..opreste'n fata mea un tip cu nr deGJ si incepe sa tune si sa fulgere-verzi si uscate(am vrut sa sun la 112)..intre timp a iesit un tip de la cafenea si la potolit