valter scrie:John , pe tine cine te-a invatat albinaritul?
teinegru65 a scris:pupemea a scris:
Recolta
Putem sa pun pariu ca va aparea acesta poza in pagina ta .Felicitari.
balanescuadrian:
ati rupt-o pe spatele albinelor....
andrei_salaj:
grea viata nene pupe....eu iti urez sa le duci cu bn pe toate..sa te ajute Domnul...sa te vad la batranete intr-o livada...langa vreo 30 de stupi...cu laptopul pe genunchi..scriindu-ne noua pe forum...!!!!
yrynel_clau:
Domnule Pupe va urmaresc aproape toate postarile (pe cat posibil) si va admir pentru corectitudinea dumneavoastra si mai ales pentru modul de a fi ca om. Sunt un ancepator in ale apiculturii,am investit in stupi , am cunfectionat un container pe 6 picioare cu 54 cutii + o micuta incapere cu pat pt. dormit.Acuma de 4 ani de zile am anvatat cate ceva din tainele apiculturii, albinele imi sunt foarte dragi si totusi ca sa mai continui imi trebuie un transport sa fac pastoralul.Ca un experimentat apicultor ce sunteti dati-mi va rog un sfat.... merita sa mai bag bani si in transport sau mai bine vand totul si ma las de pastoral ?Ma gindesc sa opresc 8 -10 familii pe vatra pentru hobi si sa-mi vad de serviciul meu (care nici el nu prea este bine platit).
pupemea a scris:
Nu sunt ruda cu hagi tudose.
Anul asta am fost surprins de evenimente.
Asta e peria mea.Are ceva ani in carca.
la anu iau alta.Sigur
Eu l-as pune, pe cel care ne jecmaneste la pretul miereii sa dea cu peria pe rame, pana o aduce in faza din poza. Macar atat sa-ti dea bani mai multi pe miere la engros, cat sa-ti cumperi in fiecare an cate o perie nou nouta, si una de rezerva.
Pana atunci cumpara o gasca, ca este mai ieftin si o sa ai 2 bucati de aripa. Numa bine. Eu cred ca o gasca, este mai ieftina decat 2 perii.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori