pustu scrie:petru MD scrie:... spatiu dat la timp ...
Am dat spatiu prea devreme si prea tarziu . Abia astept sa dau spatiu la timp . Ma inveti tu pana la primavara![]()
iubeste albina si ea iti va spune
pustu scrie:petru MD scrie:... spatiu dat la timp ...
Am dat spatiu prea devreme si prea tarziu . Abia astept sa dau spatiu la timp . Ma inveti tu pana la primavara![]()
petru MD scrie:dani ceva nui inteles???
petru MD scrie:iubeste albina si ea iti va spune![]()
petru MD scrie:o sa ma starui sa fac tot ce va fi posibil din partea mea si,multumesc pentru incurajare numai ca mai este ceva la mijloc)) moldova e mult mai mica ca romania si e normal ca si concurenta e mult mai mare
cred ca mati inteles ce avrut sa spun....
petru MD scrie:iubeste albina si ea iti va spune![]()
![]()
ignatov andrei scrie:petru MD scrie:o sa ma starui sa fac tot ce va fi posibil din partea mea si,multumesc pentru incurajare numai ca mai este ceva la mijloc)) moldova e mult mai mica ca romania si e normal ca si concurenta e mult mai mare
cred ca mati inteles ce avrut sa spun....
Si mai este ceva, Petru:
- sunt colegi pe acest forum, nu putini, care nu merita sa le spui nimic despre apicultura. Te iau in ras!
Dragos2006 scrie:Lucreaza foarte bine si se apropie de tehnica apicultorilor dinspre Stepa Calmuca si a celor din LipetsK. Cred ca este un model de lucru pe care voi trece si eu , in fapt deja am inceput.
Avram scrie:petru MD scrie:iubeste albina si ea iti va spune![]()
![]()
Petru ... frumos ai spus-o pe asta !![]()
Imi place si aia cu farmacia in stupina - asa si trebuie !
Respectele mele.
Mircea_63 scrie:Petre, tu ai ceva vechime pe forum, insa nou ca participant activ. Ce iti voi spune, poate stii deja, dar incerc sa te ajut.
Astfel: pe "Pagini personale" adica aici pe pagina ta, daca este vre-un mesaj care te deranjeaza, iti pare ca e in afara discutiei si nu iti convine sau poate are un limbaj care te deranjeaza, dai click pe triunghiul din dreapta sus al mesajului, se va deschide o casuta de dialog care va fi citita numai de moderatori si in care ceri stergerea, eventual spui ce nu iti convine, iar mesajele de pe pagina ta si care nu le vrei acolo, vor fi sterse.
Florin Dobre scrie:Bun venit printre noi Petru!
Se vede treaba ca esti deja magnet. 80 media ciuleste urechile oricarui stupar.![]()
Ma bucur ca am putut conversa in live.
FLORINELU scrie:te salut si eu Petre si iti urez un bun venit la pagini personale. am si eu o intrebare la tine daca binevoiesti sa-mi raspunzi: care este rolul acelor prelungitoare de 4-5 cm. dintre lada si podisor,si cand le pui,toamna,vara tarziu,primavara? banuiesc eu ceva dar as vrea sa ma convingi tu sa-mi fac si eu in iarna asta. multumesc.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori