Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Prisaca "SACARA" republica Moldova

Mesajde petru MD » 07 Oct 2015, 21:50

pustu scrie:
petru MD scrie:... spatiu dat la timp ...

Am dat spatiu prea devreme si prea tarziu . Abia astept sa dau spatiu la timp . Ma inveti tu pana la primavara :lol: :lol:

iubeste albina si ea iti va spune :D :D :D
petru MD

Mesajde pustu » 07 Oct 2015, 22:00

petru MD scrie:dani ceva nui inteles???

Eu am inteles . Am crezut ca nea Nae nu a inteles .
petru MD scrie:iubeste albina si ea iti va spune :D :D

De iubit o iubesc numai ca ajung rar la ea . Dar si cand ajung ... o iubesc de ii sar capacele :lol: :lol: adica nu mai am timp de povesti :oops:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde ignatov andrei » 08 Oct 2015, 14:27

petru MD scrie:o sa ma starui sa fac tot ce va fi posibil din partea mea si,multumesc pentru incurajare numai ca mai este ceva la mijloc)) moldova e mult mai mica ca romania si e normal ca si concurenta e mult mai mare
cred ca mati inteles ce avrut sa spun....

Si mai este ceva, Petru:
- sunt colegi pe acest forum, nu putini, care nu merita sa le spui nimic despre apicultura. Te iau in ras!
ignatov andrei

Mesajde geangu » 08 Oct 2015, 14:39

Iau in ras cei care sunt pe forum numai de dragul contrelor si la capitolul apicultura sunt zero barat. Omul acesta face apicultura mult peste media Romaniei si cine se pricepe isi da seama dintr-o privere despre ca este vorba .
geangu

Mesajde Dragos2006 » 08 Oct 2015, 15:58

Lucreaza foarte bine si se apropie de tehnica apicultorilor dinspre Stepa Calmuca si a celor din LipetsK. Cred ca este un model de lucru pe care voi trece si eu , in fapt deja am inceput.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Avram » 08 Oct 2015, 17:26

petru MD scrie:iubeste albina si ea iti va spune :D :D :D

Petru ... frumos ai spus-o pe asta ! ;)
Imi place si aia cu farmacia in stupina - asa si trebuie !

Respectele mele.
Sa gandesti e dificil.De aceea majoritatea oamenilor judeca.
Avram

Mesajde Mircea_63 » 08 Oct 2015, 20:55

Petre, tu ai ceva vechime pe forum, insa nou ca participant activ. Ce iti voi spune, poate stii deja, dar incerc sa te ajut.
Astfel: pe "Pagini personale" adica aici pe pagina ta, daca este vre-un mesaj care te deranjeaza, iti pare ca e in afara discutiei si nu iti convine sau poate are un limbaj care te deranjeaza, dai click pe triunghiul din dreapta sus al mesajului, se va deschide o casuta de dialog care va fi citita numai de moderatori si in care ceri stergerea, eventual spui ce nu iti convine, iar mesajele de pe pagina ta si care nu le vrei acolo, vor fi sterse.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde petru MD » 08 Oct 2015, 21:15

ignatov andrei scrie:
petru MD scrie:o sa ma starui sa fac tot ce va fi posibil din partea mea si,multumesc pentru incurajare numai ca mai este ceva la mijloc)) moldova e mult mai mica ca romania si e normal ca si concurenta e mult mai mare
cred ca mati inteles ce avrut sa spun....

Si mai este ceva, Petru:
- sunt colegi pe acest forum, nu putini, care nu merita sa le spui nimic despre apicultura. Te iau in ras!

sanatosi sa fie ei si saiba cit au )))) fiecare isi ara cit de tare bare vintu prin urechi :D
petru MD

Mesajde petru MD » 08 Oct 2015, 21:18

Dragos2006 scrie:Lucreaza foarte bine si se apropie de tehnica apicultorilor dinspre Stepa Calmuca si a celor din LipetsK. Cred ca este un model de lucru pe care voi trece si eu , in fapt deja am inceput.

Nusti nici despre modelu din Lipetsk nici Stepa Calmuca dar amti facut curiosi sa caut ceva destre asta
si neu nufac nimic deosebit . fac tot ce fac si altii numai poate uneori mai,la timpu potrivit)))
petru MD

Mesajde petru MD » 08 Oct 2015, 21:19

Avram scrie:
petru MD scrie:iubeste albina si ea iti va spune :D :D :D

Petru ... frumos ai spus-o pe asta ! ;)
Imi place si aia cu farmacia in stupina - asa si trebuie !

Respectele mele.

multumesc
p.s. altfel nu facem treaba cu albinutele
petru MD

Mesajde petru MD » 08 Oct 2015, 21:27

Mircea_63 scrie:Petre, tu ai ceva vechime pe forum, insa nou ca participant activ. Ce iti voi spune, poate stii deja, dar incerc sa te ajut.
Astfel: pe "Pagini personale" adica aici pe pagina ta, daca este vre-un mesaj care te deranjeaza, iti pare ca e in afara discutiei si nu iti convine sau poate are un limbaj care te deranjeaza, dai click pe triunghiul din dreapta sus al mesajului, se va deschide o casuta de dialog care va fi citita numai de moderatori si in care ceri stergerea, eventual spui ce nu iti convine, iar mesajele de pe pagina ta si care nu le vrei acolo, vor fi sterse.

multumesc
petru MD

Mesajde Florin Dobre » 08 Oct 2015, 23:25

Bun venit printre noi Petru!
Se vede treaba ca esti deja magnet. 80 media ciuleste urechile oricarui stupar. :lol:
Ma bucur ca am putut conversa in live.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde petru MD » 08 Oct 2015, 23:27

Florin Dobre scrie:Bun venit printre noi Petru!
Se vede treaba ca esti deja magnet. 80 media ciuleste urechile oricarui stupar. :lol:
Ma bucur ca am putut conversa in live.

nu e in fiecare an asa ))) dar orce munca e rasplatita))))
petru MD

Mesajde FLORINELU » 09 Oct 2015, 07:34

te salut si eu Petre si iti urez un bun venit la pagini personale. am si eu o intrebare la tine daca binevoiesti sa-mi raspunzi: care este rolul acelor prelungitoare de 4-5 cm. dintre lada si podisor,si cand le pui,toamna,vara tarziu,primavara? banuiesc eu ceva dar as vrea sa ma convingi tu sa-mi fac si eu in iarna asta. multumesc.
FLORINELU

Mesajde petru MD » 09 Oct 2015, 08:25

FLORINELU scrie:te salut si eu Petre si iti urez un bun venit la pagini personale. am si eu o intrebare la tine daca binevoiesti sa-mi raspunzi: care este rolul acelor prelungitoare de 4-5 cm. dintre lada si podisor,si cand le pui,toamna,vara tarziu,primavara? banuiesc eu ceva dar as vrea sa ma convingi tu sa-mi fac si eu in iarna asta. multumesc.

aveti invedere briu ca re la,trinit pe cac in ultimu filmulet??? cind sa fzcut stupipii a fost sa fie doar ca podisos pentru aer la transportat acum le folosesc ca spatiu pentru hranitor si ili port tot timpul la acele stupuri noi ( ultimile aratate in film) aceeas destinatie numai,ca e ceva mai schimbat
sanatate...
petru MD

Mesajde petru MD » 12 Oct 2015, 01:05

petru MD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?