Dragos2006 scrie:Prezent la datorie cu fratelo. Este posibil sa mai vin cu inca o echipa , ramane de vazut cat.
Baietii de la ''Dik, Na, Na, Na!" band?
Vin si io , sa moara Gilbert !
Dragos2006 scrie:Prezent la datorie cu fratelo. Este posibil sa mai vin cu inca o echipa , ramane de vazut cat.
Dila Daniel scrie:M63,nu am patit tati nimic...doar ca de,in sezon,..mai rar pe net.
Recuperam la iarna pe forum cu taina,si incepem cu ...Craiova! asa-i?![]()
Peter(Dani),sa iti aduc aminte cand eu tratam si bagam mana in ei...si tu la mare si pe unde ai mai stat prin concediu,de ma rugam de tine sa mai vi si pe la stupi???
acum vaita-te tati!![]()
Da in fine,sa nu vorbim aici de albine,ci de chef de chef!
CATALIN scrie:ma batea gandul...sa nu zica nea MIRCEA ca nu iubesc eu stuparitul
MIHAI BALS scrie:asta e GRATIS,din partea localului,ca facem vanzare,nu?
MIHAI BALS scrie:CATALIN scrie:ma batea gandul...sa nu zica nea MIRCEA ca nu iubesc eu stuparitul
asta e GRATIS,din partea localului,ca facem vanzare,nu?
CATALIN scrie:MIHAI BALS scrie:CATALIN scrie:ma batea gandul...sa nu zica nea MIRCEA ca nu iubesc eu stuparitul
asta e GRATIS,din partea localului,ca facem vanzare,nu?
nu Mihai...asta era un tricou pe care voiam sa-l personalizez pentru mine in ziua intalniri si postarea vrea sa fie ca o perie pt Bosuu Mare...
ps. ceva de genu...nu vii si dumneata la MIAO
CATALIN scrie:...SURPRIZE.....
CATALIN scrie:O mica barfa ar suna asa.....
priviti cu atentie, persoanele necunoscute...pot fi cei pe care multi si-ar dori sa-i vada in carne si oase
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori