Daca esti ''glumet'' trece-o la avatar nu ma cita aiurea ...
Bine, fac doua flotari , sunt un rau .
andrei_calinescu scrie:ceva glucidica pentru primavara, mai ales la roi.
cobi scrie:andrei_calinescu scrie:ceva glucidica pentru primavara, mai ales la roi.
Te salut Andrei,
Glucidica o pastrezi in galeti sau faci turta tipica de 1 kg de acum? Pana cand dai hrana solida in primavara? Spor in toate!
asd scrie:Roaba si betoniera: cele mai folosite utilaje din gospodarieNu mi-a fugit mintea la asa ceva. Am folosit masina de gaurit cu mixerul.
andrei_calinescu scrie:......... sa nu mai umblu in primavara sa le stric propolisul.
cobi scrie:andrei_calinescu scrie:......... sa nu mai umblu in primavara sa le stric propolisul.
E un lucru foarte adevarat. Umbland in iarna, deja nu mai poti avea sistemul clopot, doar daca ai un capac f etans si e greu...de aici consum mai mare si uzura. La polistireni ce aerisire folosesti iarna? Glucidica e simpla (apa-zahar)? Multumesc.
andrei_calinescu scrie:
O pastrez in butoaie de 30 l. La debut de noiembrie, la pun doua turte deasupra ramelor, sa nu mai umblu in primavara sa le stric propolisul.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 47 vizitatori