Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Prisaca "SACARA" republica Moldova

Mesajde Adi Hodis » 18 Oct 2015, 22:31

Petrule, nu pune la suflet ironiile.
Mai bine uita-te aici, https://www.youtube.com/watch?v=4PBdlLuKkcI
poate vei gasi ceva interesant referitor daca merge s-au nu stupii cu mai multe caturi suparpuse.
Mai multe video aici,
http://www.pchelhom.ru/index/0-4
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde nicus » 18 Oct 2015, 22:31

Petru, omenirea nu o putem schimba si din ce am vazut nici tu nu ti ai propus acest lucru.
Aceasta este pagina ta personala, cine vrea sa ti spuna buna ziua, sa te intrebe ceva sau sa ti atraga atentia la ceea ce faci o poate face.
Deasemenea, poate posta oricine, orice si mai ales despre orice, daca sunt mesaje care crezi ca nu isi au locul aici le poti raporta.

O seara buna!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde MIHAI BALS » 18 Oct 2015, 22:51

spre deosebire de...multi,EU...stiu ce vorbesc!
ca...nu ne intersectam,e altceva!
deci:
-el are MINIM 9 rame de albina pt iernare,dar...intr-un an prost!
-el pune MAXIM 2,5 ml tactic/100 ml ulei de parafina!
-el nu pune sare de lamaie,otet,etc in siropul de stimulare pt toamna,ca...nu crede el ca e bine,trebuie sa-i demonstreze cineva...care are stupi mai buni ca ai lui!
-el are caucaziana,dar...caucaziana e cam zgarcita la albina de iernare(vezi MINIM 9 rame)!
-ETC
MIHAI BALS

Mesajde petru MD » 18 Oct 2015, 22:52

multumesc celor care ma sustin iar celor care tot incearca sa ma ea peste picior SANATATE..... ce am de spus o sa spun si ce,o sa pot sa arat o sa fac.....
sanatate si,mult noroc
petru MD

Mesajde nae » 18 Oct 2015, 23:09

Petrule, vine iarna - timp mohorat/emotii cu iernarea - mai o poza , mai un film , o gluma reusita sau nu, putin sarcasm...
Nu suntem asa rai ...
Salut.
nae

Mesajde petru MD » 18 Oct 2015, 23:12

nae scrie:Petrule, vine iarna - timp mohorat/emotii cu iernarea - mai o poza , mai un film , o gluma reusita sau nu, putin sarcasm...
Nu suntem asa rai ...
Salut.

sunteti persoana care ridica dispozitiea :D
multumim si sanatate
petru MD

Mesajde paul » 18 Oct 2015, 23:17

MIHAI BALS scrie:spre deosebire de...multi,EU...stiu ce vorbesc!
deci:
-el are MINIM 9 rame de albina pt iernare,dar...intr-un an p***t!
-el nu pune sare de lamaie,otet,etc in siropul de stimulare pt toamna,ca...nu crede el ca e bine,trebuie sa-i demonstreze cineva...care are stupi mai buni ca ai lui!
-el are caucaziana,dar...caucaziana e cam zgarcita la albina de iernare(vezi MINIM 9 rame)!
-ETC

Fara sa fiu rau,fara sa fiu invidios asa cum insinua cineva, fara sa fiu (am fost) fan Mihai Bals, ce e gresit in postarea de mai sus ??? :o
Apropos, poate nu avem toti aceeasi reprezentare in ceea ce priveste ramele cu albina pentru iernare. Eu, de ex., inteleg o rama cu albina pentru iernare asa cum a aratat Mirel. Indoim-as ca vorbim de 9 asemenea rame ! ;)
Si nu-i singura indoiala ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde MIHAI BALS » 18 Oct 2015, 23:22

petru,
-mesajele mele(cele de mai sus),spun:
---bine ai venit printre noi!
(asa stiu eu sa urez!,daca as face-o altfel...n-as fi eu!)
sau:
---daca nu ma interesai...taceam!

in alta ordine de idei:
-TOTI,am avut tendinta,la 30j de ani,sa...umflam un pic lucrurile!
(acum,la...mai multi,facem un pic pe militianu...stim sa amendam!)
hai,
te salut!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 18 Oct 2015, 23:24

paul scrie:
MIHAI BALS scrie:spre deosebire de...multi,EU...stiu ce vorbesc!
deci:
-el are MINIM 9 rame de albina pt iernare,dar...intr-un an p***t!
-ETC

Fara sa fiu rau,fara sa fiu invidios asa cum insinua cineva, fara sa fiu (am fost) fan Mihai Bals, ce e gresit in postarea de mai sus ??? :o
Apropos, poate nu avem toti aceeasi reprezentare in ceea ce priveste ramele cu albina pentru iernare. Eu, de ex., inteleg o rama cu albina pentru iernare asa cum a aratat Mirel. Indoim-as ca vorbim de 9 asemenea rame ! ;)

as....m-am linistit!
...am mai scapat de un fan!!!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 18 Oct 2015, 23:59

nicus scrie:Petru, omenirea nu o putem schimba si din ce am vazut nici tu nu ti ai propus acest lucru.
Aceasta este pagina ta personala, cine vrea sa ti spuna buna ziua, sa te intrebe ceva sau sa ti atraga atentia la ceea ce faci o poate face.
Deasemenea, poate posta oricine, orice si mai ales despre orice, daca sunt mesaje care crezi ca nu isi au locul aici le poti raporta.

O seara buna!

nikos,asa e,nu putem schimba oamenii,ai dreptate,dar totusi hai sa-i ajutam sa depaseasca anumite complexe.
spre deosebire de Petru,caruia ai de ce sa-i spui buna ziua...ca ARE casa lui,cum vezi tu lucrurile?
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 19 Oct 2015, 00:02

petru MD scrie:multumesc celor care ma sustin iar celor care tot incearca sa ma ea peste picior SANATATE..... ce am de spus o sa spun si ce,o sa pot sa arat o sa fac.....
sanatate si,mult noroc

gura pacato.ului adevar graieste!
EA... peste picior,vrei?
vreau si eu!
MIHAI BALS

Mesajde nicus » 19 Oct 2015, 00:09

Mihai, tocmai vad ca l ai salutat pe Petru in cel mai original mod posibil. Adica acela al tau.
Eu zic asa: in urma activitatii tale pe acest forum ramane cu siguranta expresia "un bals" si cu asta si eu as fi mandru.
Poate va veni si randul meu, dar sa fii sigur ca nu s aici doar pentru ca n am avut loc altundeva. ;)

O saptamana frumoasa pentru toti trantorii si inca odata, bine ai venit Petrule!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde petru MD » 19 Oct 2015, 00:10

paul scrie: Eu, de ex., inteleg o rama cu albina pentru iernare asa cum a aratat Mirel. Indoim-as ca vorbim de 9 asemenea rame ! ;)

uite paul iti spun ce ii legat doar despre famiile in iernare in rest habar nam cum si ce itelegi
am vazut ramele lu mirel e super numai iti spun asa un lucru prectik nu din apicultura ce ii mai usor sa incalzesti aeru ? apa ? sau gheata? daca ai inteles intrebarea singur iti,raspunzi,dece,nu scot ramele din cuib ( nu reduc) si cum sta alina pe rame ( nui ca la mirel)
petru MD

Mesajde MIHAI BALS » 19 Oct 2015, 00:18

petru MD scrie:
paul scrie: Eu, de ex., inteleg o rama cu albina pentru iernare asa cum a aratat Mirel. Indoim-as ca vorbim de 9 asemenea rame ! ;)

uite paul iti spun ce ii legat doar despre famiile in iernare in rest habar nam cum si ce itelegi
am vazut ramele lu mirel e super numai iti spun asa un lucru prectik nu din apicultura ce ii mai usor sa incalzesti aeru ? apa ? sau gheata? daca ai inteles intrebarea singur iti,raspunzi,dece,nu scot ramele din cuib ( nu reduc) si cum sta alina pe rame ( nui ca la mirel)

ALTA:
STAI,ca trag!
(nikos,daca gresesc,poti folosi buretele!)
deci:
-petrica E CONVINS ca albina,iarna,sta mai bine pe rame FARA MIERE!
asa e?

petrica,asta al nostru,daca are dreptate,ce facem?
MIHAI BALS

Mesajde pustu » 19 Oct 2015, 02:51

paul scrie:Si nu-i singura indoiala ! ;)

80 kg !!! :shock: Tu-ti dai seama ? :shock: :shock: :shock:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde petru MD » 19 Oct 2015, 08:24

cind o sa fie ceara sub rame???????

o,sa faca ceara sub rame in trei cazuri cind nu o,sa ai ba spatiu deasupra , o sa fie familiea putin mai slaba si atunci nare putere singura sa se urce i catu de sus ( atunci trebue de ajutat sa se ridice) si pate sa faca avind si spatiun si albine destula da sa fie primavara rece( asta atunci cind iernezi pe un cat si catu 2 il pui mai tirziu)
petru MD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?