Dragos2006 scrie:Andrei am pamant , animale , casa , toate in mediul rural. Eu traiesc traditional , pt. mine nu este si nu va fi un lux , doar un mod de viata. Imi produc singur mâncarea.
Cu ce costuri? Cumperi cerealele?
Dragos2006 scrie:Andrei am pamant , animale , casa , toate in mediul rural. Eu traiesc traditional , pt. mine nu este si nu va fi un lux , doar un mod de viata. Imi produc singur mâncarea.
mircea_tm scrie:sa revenim la topic...![]()
la depozitul Agrana din Timisoara, zahar la sac de 50 kg= 2,60 ron kg-ul.
nicus scrie:andrei_calinescu scrie:Daca nu ar fi industrialul lumea la nivel planetar s-ar putea hrani din traditional?
Intrebarea imi aduce aminte de topicul initiat de State, "la oras sau la tara".
Andrei nu stiu daca s ar putea sau nu la nivel planetar, insa ceea ce stiu este ca in RO nimeni nu te ingradeste deocamdata.
Insa, oamenii asa cum au fost pacaliti cu credite, televizoare, etc. asa sunt pacaliti cu viata pe graba si implicit alimentatia precara.
Le este greu sa mearga sa cumpere originalul (cat mai exista), sa si faca o paine in casa (la masina)..etc, prefera sa umple cosul in 30 de minute fiindca deh.. nu mai este timp..
balasbebe scrie:Circula zvonul ca ar fi un F 42 mai slab, adica are mai multa apa in el. Poate de aceea si pretul este mai mic, sub 3 lei parca ultima data a fost 2,6 lei
mausica scrie:balasbebe scrie:Circula zvonul ca ar fi un F 42 mai slab, adica are mai multa apa in el. Poate de aceea si pretul este mai mic, sub 3 lei parca ultima data a fost 2,6 lei
Zvon nu e pt ca chiar exista aceste F adica:
Hungrasweet F17, F30, F40, F42, F50
insa luat cu documentatie aferenta direct de la sursa....stii ce ai luat. si dintre toate f-urile daca nu ma insel f40 e cel mai bun dtpdv
Mircea_63 scrie:
Mausica, vorbiti despre lucruri diferite. F17, F30...F50 nu se refera la dilutie sau contnutul de substanta uscata. Numarul de dupa F (fructoza) indica procentul de fructoza din amestecul de zaharuri.
balu scrie:Ne producem singuri mincarea, nu dam cu sapa, de unde stim ca e mai bun porumbul nostru decit cel cumparat. Toate maninca porumb, si apoi noi pe ele ...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 69 vizitatori