Ce va/v-ar determina sa va lasati de apicultura??
Mierea....se lipeste ... cleioasa...pe cuvantul meu... nu o mai suport.Fac alergie.
teinegru64 scrie:Ce va/v-ar determina sa va lasati de apicultura??
Mierea....se lipeste ... cleioasa...pe cuvantul meu... nu o mai suport.Fac alergie.
mausica scrie:teinegru64 scrie:Ce va/v-ar determina sa va lasati de apicultura??
Sa dea Domnul sa te lipesti cat mai des si mai mult,poate scapi de alergie![]()
ves.lucian.zabrani scrie: Am mers pana la el acasa SPECIAL ca sa pun mana pe un MER !!!
Si acuma am numai MER-uri !!!
![]()
![]()
yulian scrie:Acum intrebarea este: ce v-ar determina sa va lasati.
teinegru64 scrie:Am avut multe meserii...mecanic avioane...mecanic vapoare...mecanic industrie chimica...mecanic albine.Chiar cred ca a venit timpul pentru ala meserie.
mellis scrie:thomas scrie:Voi traiti din asta si este un motiv in plus ca sa reincepi. Eu n-as mai investi atatia bani, nu-mi permit deocamdata, chiar daca stuparesc ca hobby. Nici la jumate nu cred ca am ajuns cu recuperarea lor.
De cati ani faci apicultura Thomas?
Cate familii mai ai?
Sanatate.
teinegru64 scrie:Ce va/v-ar determina sa va lasati de apicultura??
yulian scrie:Mai nou vad tot felul de plansete pe forum cum ca nu e bine in apicultura, se merge tot mai rau, nimeni nu mai produce nimic...si totusi...albinele sunt in continuare zi de zi in viata noastra...a multora. Stiu, toti am fost incepatori, toti am avut ani rai, toti am pierdut familii din varii motive si totusi, multi rezistam, multi ne lasam...
Acum intrebarea este: de ce vreti sa va lasati...ce v-ar determina sa va lasati.
Momentan, singurul lucru care m-ar determina este sa (Doamne-fereste) sufar de o boala fizica care sa nu-mi mai permita continuarea activitatii..in rest cred ca m-as descurca.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 84 vizitatori