BRUMITA scrie:De cate ori deschid laptop ul si intru pe forum, langa mine vine repede si motanul KIKI.
Simte si motanul ca aici este caldura de la miscarea ghemului
Sanatate..
BRUMITA scrie:De cate ori deschid laptop ul si intru pe forum, langa mine vine repede si motanul KIKI.
andrei_calinescu scrie:Mai oameni buni , chiar atat sunteti de urati pe interior?
mellis scrie:BRUMITA scrie:De cate ori deschid laptop ul si intru pe forum, langa mine vine repede si motanul KIKI.
Simte si motanul ca aici este caldura de la miscarea ghemului
Sanatate..
BRUMITA scrie:E, acum data viitoare vreau sa dau cu ulei de parafina 300ml si 2 sticlute de varachet.
Acum intreb: e bine ?
BRUMITA scrie:Curios afar din cale
Florin Dobre scrie:Cred ca-i cu ochii pe Paul si cu gheara pe Mihai.
paul scrie:andrei_calinescu scrie:Mai oameni buni , chiar atat sunteti de urati pe interior?
Cu ce suntem urati Andrei ?
Ne intrebam si noi ... de ce concentratia pe care a facut-o doamna Lucretia este prea mica si prilej de ironie fina (cica), iar concentratia pe care a facut-o Petru este in regula, chiar daca-i la jumatate ???![]()
![]()
![]()
Am fi frumosi daca am inghiti pe nemestecate ?
paul scrie:Are stofa de ... moderator !
MIHAI BALS scrie:BRUMITA scrie:E, acum data viitoare vreau sa dau cu ulei de parafina 300ml si 2 sticlute de varachet.
e cam putin,acum.
eu as pune 1 sticluta/100ml parafina.
BRUMITA scrie: Stiti ce e curios, ca paduchii astia erau la stupii cu matcile italiene, la ceilalti nu.
Florin Dobre scrie:BRUMITA scrie:Curios afar din cale
Cred ca-i cu ochii pe Paul si cu gheara pe Mihai.
BRUMITA scrie:MIHAI BALS scrie:BRUMITA scrie:E, acum data viitoare vreau sa dau cu ulei de parafina 300ml si 2 sticlute de varachet.
e cam putin,acum.
eu as pune 1 sticluta/100ml parafina.
Asa am sa fac, macar pe final sa ma redresez![]()
Stiti ce e curios, ca paduchii astia erau la stupii cu matcile italiene, la ceilalti nu.
MIHAI BALS scrie:Florin Dobre scrie:BRUMITA scrie:Curios afar din cale
Cred ca-i cu ochii pe Paul si cu gheara pe Mihai.
Florin,de...x ani,cresc numai motani,asa vrea nevasta,am 1 sau 2 motani in permanenta,crescuti TOTI,de la 0!
la 1-2 ani max,DISPAR!
sunt satul de MOTANI!
in schimb,la caini,am 3 cateluse,tot de la 0 crescute!
andrei_calinescu scrie:paul scrie:andrei_calinescu scrie:Mai oameni buni , chiar atat sunteti de urati pe interior?
Cu ce suntem urati Andrei ?
Ne intrebam si noi ... de ce concentratia pe care a facut-o doamna Lucretia este prea mica si prilej de ironie fina (cica), iar concentratia pe care a facut-o Petru este in regula, chiar daca-i la jumatate ???![]()
![]()
![]()
Am fi frumosi daca am inghiti pe nemestecate ?
Nu ma bag la concentratii, nu sunt farmacist.
Eu folosesc VF.
Cand e vorba de sanatatea albinelor, nu ma gandesc la comoditatea mea.
Anul asta e irelevant pentru infestatia cu Varroua. La anul nu se stie...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 47 vizitatori