proapi:
http://cms.mobile.ro/ro/inform/tax_calculator.html
Chiar daca este o taxa eco e mica.
Paletizarea cere un standard egal al stupilor, daca e ME se pot incarca 100 pe 2 randuri, sau nu?
proapi:
http://cms.mobile.ro/ro/inform/tax_calculator.html
Chiar daca este o taxa eco e mica.
Paletizarea cere un standard egal al stupilor, daca e ME se pot incarca 100 pe 2 randuri, sau nu?
Cristian IONITA:
ohoho ... sa te poarte sanatos nenea pupe .... fain rau carutu' aista
cristi_vidican:
Am dat ieri un search pe google sa vad unde il mai gasesc pe pupemea... si am dat peste acest forum. M-am bucurat ca un copil. Pupemea, nu-ti dai seama cat de multi au invatat de la tine cum sa lucreze mai eficient cu stupii. Chiar si noi care nu prea mergem cu stupii in pastoral.
Cel mai mult mi-a placut la tine maxima de jos "Rezistenta la ispita este masura caracterului unui om"
Chiar e tare!
Dila Daniel:
...no comment!
...Ba comment ca nu pot sa ma abtin!
Un ultim anunt(cu ifa)- jos palaria!
Un camion cu macara(cel cumparat)- jos palaria!
Un om(oare cine)-jos palaria!
cristi_vidican:
Pupemea,
Candva pe proapicultura ai spus: .Matca fecundata in august si data in sept. nu roieste la salcam chiar daca o "inghesui" bine.
Se aplica acest principiu si la o matca neselectionata, sau doar la matcile tale (care stim ca sunt de valoare)?
Isi va mai pastra tendinta de a nu roii si mai departe in cursul anului, sau dupa salcam exista probabilitatea de a roii?
valter:
as fi vrut sa renunt la a posta,totusi;
toata consideratia pentru faptul ca esti un exemplu pentru multi visatori din romania apicola;
iti doresc sanatate, verificari tehnice usoare la mertan si motorina subventionata...
continua sa ne ambitionezi.
cristi_vidican a scris:
Pupemea,
Candva pe proapicultura ai spus: .Matca fecundata in august si data in sept. nu roieste la salcam chiar daca o "inghesui" bine.
Se aplica acest principiu si la o matca neselectionata, sau doar la matcile tale (care stim ca sunt de valoare)?
Isi va mai pastra tendinta de a nu roii si mai departe in cursul anului, sau dupa salcam exista probabilitatea de a roii?
valter_ a scris:
as fi vrut sa renunt la a posta,totusi;
toata consideratia pentru faptul ca esti un exemplu pentru multi visatori din romania apicola;
iti doresc sanatate, verificari tehnice usoare la mertan si motorina subventionata...
continua sa ne ambitionezi.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori