calin bondaru scrie:interesant...as merge si eu daca termin treaba!
paul scrie:calin bondaru scrie:interesant...as merge si eu daca termin treaba!
Nu merg !
Cred ca realizezi ce tinta as fi ???
Ar trage Dragoshelu si Andrei cu toata munitia din dotare !Nu ca nu m-as descurca, dar, n-are rost sa-mi stric duminica!
LE ... initial, as fi mers ! As fi venit si cu prietenul meu . Chiar negociasem bugetul de shopping cu nevasta-mea pentru o parcare la Mall, pentru ea si fiu-miu si eu sa fi venit la curs.Nu ca m-ar fi interesat subiectul ci doar ca sa mai cunosc si eu dintre colegi. Dar, cand am vazut cum se pune problema in ultima perioada pe forum,pentru ca unii nu pot face deosebirea dintre real si virtual, mai bine ... pas.
Dragos2006 scrie: Prin urmare il voi lua cu mine si pe fiul cel mare deoarece consider ca pentru un tanar cresterea reginelor reprezinta o sursa de venit importanta , mai ales ca perioada de productie coincide cu vacanta de vara.
Florin Dobre scrie:Dragos2006 scrie: Prin urmare il voi lua cu mine si pe fiul cel mare deoarece consider ca pentru un tanar cresterea reginelor reprezinta o sursa de venit importanta , mai ales ca perioada de productie coincide cu vacanta de vara.
Faina treaba! Deocamdata eu ii antrenez carca la incarcat/descarcat stupi. Contracost bineinteles.
Dragos2006 scrie:Florin Dobre scrie:Dragos2006 scrie: Prin urmare il voi lua cu mine si pe fiul cel mare deoarece consider ca pentru un tanar cresterea reginelor reprezinta o sursa de venit importanta , mai ales ca perioada de productie coincide cu vacanta de vara.
Faina treaba! Deocamdata eu ii antrenez carca la incarcat/descarcat stupi. Contracost bineinteles.
Nu-l mai baga la ridicat stupi grei ca ajunge ca mine , la 40 de ani am coloana terminata.
paul scrie:[quo Dar, cand am vazut cum se pune problema in ultima perioada pe forum,pentru ca unii nu pot face deosebirea dintre real si virtual, mai bine ... pas.
paul scrie:!
Nu ma intereseaza sa cresc regine !
Dragos2006 scrie: Si cum iti propui sa-ti dezvolti stupina ? sai macar sa ti-o mentii.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori