l-am remarcat si eu !!! la anul il voi urmari daca il cauta albinele sau nu !!! tinem legatura !!!
ma interesez ce faita este !!!
gabi_bujor scrie:...
Se preseaza prin insurubarea piulitelor, dupa care se infileteaza holzsuruburile.
Ce zici, e solutie de puturos sau e mai multa munca degeaba?
gabi_bujor scrie:Si in cazul in care spui tu nu mai folosesc tijele?
Unde se pun acele adaosuri?
proapis13 scrie:ves.lucian.zabrani scrie: faptul ca am rezistat tentatiei poate fi semnul ca poate am trecut de " febra debutantului " !!!
poate am reusit sa ma transform din debutant in incepator !!!
Mai mult ca sigur,insa dupa aceea pun pariu ca te-ai luptat cu temerile,dovada e ca ai scris aici
salve
gabi_bujor scrie:Mi-am adus aminte cand am vazut poza cu pomul care "papa fier"...
Am un mar de vara, numai bun de altoit in despicatura, pe care l-am gasit chiar pe linia uni gard din plasa de sarma.Vecinul legase mai de mult te tulpina lui o sarma de 3mm grosime, "ca sa rezolve mai treburi deodata"!!! Cand l-am transplantat la mine in curte, in toamna asta, sarma era intrata cam 70-80% in tulpina lui, si infasurata de vreo trei ori!!! Initial am vrut sa o desfac, pentru ca e destul de jos amplasata si as fi vrut sa-l tai pt altoit ceva mai sus.
Tu ce zici pot s-o las acolo, sau s-o desfac?
Daca tai tulpina sub acesta sarma raman cu un ciot de 12-15cm.
Numai bine la toata familia!
ves.lucian.zabrani scrie:pe forumul vechi are Adi Hodis poze cu topitorul lui !!! ceva sanatos , nu gluma !!! tare ma gandesc sa-l copiez !!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori