mellis scrie:O iernare cu horn - in toata puterea cuvantului
Multumesc de lamurire - hrana primavara in mijlocul cuibului - fara deranj..
Interesant..
Sanatate.
Mellis,
Nu e horn. Totul e ermetic vis-a-vis de solutia asta.
mellis scrie:O iernare cu horn - in toata puterea cuvantului
Multumesc de lamurire - hrana primavara in mijlocul cuibului - fara deranj..
Interesant..
Sanatate.
rihmond scrie:Aceste coturi se folosesc la scurgerile lavoarelor,se poate scoate petul si punem un dop .
maximotgv scrie:Puteti da mai multe detalii despre acel sistem de hranire cu sticla? Sticla are dop si in dop sunt una sau mai multe gauri? ce dimensiune au aceste gauri? Este suficienta suprafata unui dop de sticla pentru hranire? Se foloseste doar pentru stimulare? In cat timp consuma o sticla de 1 l? Va intreb pt ca am si eu gauri date in partea din spate a stupilor si prin acele gauri fac tratamentele contra varroua (pe pavilion) si ma gandesc ca l-as putea folosi si pentru astfel de sticle. Multumesc
maximotgv scrie:Puteti da mai multe detalii despre acel sistem de hranire cu sticla? Sticla are dop si in dop sunt una sau mai multe gauri? ce dimensiune au aceste gauri? Este suficienta suprafata unui dop de sticla pentru hranire? Se foloseste doar pentru stimulare? In cat timp consuma o sticla de 1 l? Va intreb pt ca am si eu gauri date in partea din spate a stupilor si prin acele gauri fac tratamentele contra varroua (pe pavilion) si ma gandesc ca l-as putea folosi si pentru astfel de sticle. Multumesc
andrei_calinescu scrie:rihmond scrie:Aceste coturi se folosesc la scurgerile lavoarelor,se poate scoate petul si punem un dop .
Asa e Rihmond, dar ce rost are? Sticla nu e destul de dop?
Plus ca e manopera in plus si orice e in plus e inutil.
rihmond scrie:andrei_calinescu scrie:rihmond scrie:Aceste coturi se folosesc la scurgerile lavoarelor,se poate scoate petul si punem un dop .
Asa e Rihmond, dar ce rost are? Sticla nu e destul de dop?
Plus ca e manopera in plus si orice e in plus e inutil.
Si daca avem un catelus care se joaca cu peturi,riscam sa provocam furtisag!!??
mellis scrie:Vorbim de cot racord cu garnitura de cauciuc? Cainii jucausi - cateii - nu au ce cauta printre stupi!
Sanatate.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 65 vizitatori