mausica scrie:cristian bh scrie:lucky5strike scrie:Panza e de la sine inteles ca tre sa fie 1,3-1,5.
Ai tu asa subtire?
1,8 e bine zic!
1.6
Eu am panze de 1,25 mm. Diablo de la Freud.
mausica scrie:cristian bh scrie:lucky5strike scrie:Panza e de la sine inteles ca tre sa fie 1,3-1,5.
Ai tu asa subtire?
1,8 e bine zic!
1.6
petru71 scrie:Oameni buni, va multumesc pentru sugestii.
Ideea e ca vreau un disc de max. 1,8 mm pentru a mai reduce cantitatea de rumegus.
Nu ma gandesc sa ma apuc de spintecat cu un disc de 1.5-1.8, ca nu cred ca-i ok.
@Lucky: Multumesc pentru MP-uri, da' nu stiu cum se face ca la mine-n comuna gasesc CMT-uri portocalii de min. 2.8.
Pe comanda poate-mi aduce de 2.2. Peste o luna...De 1.5/250 mm n-au, ca-i mult prea periculos.
@cristian bh: Multumesc tizule. Totusi, din ce mi-au spus meseriasii, la 250 mm diametru, 40-60 de dinti sunt mult prea multi pentru spintecat. Realitatea este ca se incarca dintii ca naiba (la un CMT 250 mm/Z60 - dupa doua zile de calareala cam trebuie dat jos, ca-i ostenit...).
@mausica: motorul e 2.2 kW, monofazat.
Numai bine !
Pitar
Adi Hodis scrie:
Eu folosesc panza cu 1,25 mm grosime a pastilei vidia,
Adi Hodis scrie:...
Eu folosesc panza cu 1,25 mm grosime a pastilei vidia, in special la spintecat. Merge bine si niciodata nu am avut probleme. Uneori o folosesc si la retezat dar pentru operatia asta prefer alta scula.
cristian bh scrie:Adi Hodis scrie:
Eu folosesc panza cu 1,25 mm grosime a pastilei vidia,
Cat e diam exterior si cat e pretul,.?.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori