Ioan Guist scrie:In aer curat
lucky5strike scrie:Ioan Guist scrie:In aer curat
Antrenament de pastoral... ca la carte.
Intrebarea... pe unde??
crystyan:
va salut.imiplace tot dak facetzi si pastorala si mai bine dar imi place poza aceea de toamna cu gardul viu de protectie contra vanturilor si a curentiilor de aer reci.poza aia cred k ar kam trebui sa o aratatzi mai mult asa sa vada toata lumea k inseamna mult protectzia la stupi pe timp de iarna multzi nu stiu asta dupa cate am observat k aproape nimeni nu sia facut gard de protectzie doar la florin vanatorul am vazut.oricum mult conteaza gardul de protectzie cine nu are sasi faca urgent...
andrei_calinescu:
Domnule Pupemea,
Va intreb ca am sanse sa ajung in situatia d-voastra: sa ma doua vetre.
Intre ele ar fi cam 40 km.
Cum le administrati, sta cineva in permanenta la Dragasani, cum le controlati, imi imaginez ca nu girati cele 2 vetre singur.
Intreb doar ca sa ma inspir. Multumesc anticipat.
jonny_it:andrei_calinescu a scris
Domnule Pupemea,
Va intreb ca am sanse sa ajung in situatia d-voastra: sa ma doua vetre.
Intre ele ar fi cam 40 km.
Cum le administrati, sta cineva in permanenta la Dragasani, cum le controlati, imi imaginez ca nu girati cele 2 vetre singur.
Intreb doar ca sa ma inspir. Multumesc anticipat.
Pot fi si mai multe, totul e sa ai pe cineva de incredere in zona respectiva (sa ii tii la cineva) si sa iti scoti costurile suplimentare datorate deplasarii de la o vatra la alta.
Eu pana nu demult foloseam 3 vetre, mici si situate la o distanta de 6 km. Acum numai 2 deoarece nu mai am foarte multe familii.
yrynel_clau:
Dle pupe ati inscris bijuteria pana sa mareasca astia taxele ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 58 vizitatori