lucky5strike scrie:Cei care participa prima oara chiar ar fi indicat sa aiba un fel de ecuson, ajuta sa ne stim...
CATALIN scrie:Te cred..si imi pare rau......poate vom avea live cu ajutorul lui pustiu....prima parte
CATALIN scrie:lucky5strike scrie:Cei care participa prima oara chiar ar fi indicat sa aiba un fel de ecuson, ajuta sa ne stim...
Toti ar trbui sa purtam....ajuta sa ne amintim
lucky5strike scrie:CATALIN scrie:lucky5strike scrie:Cei care participa prima oara chiar ar fi indicat sa aiba un fel de ecuson, ajuta sa ne stim...
![]()
Auzi Cataline, eu-s mai carnivor si... restaurantul e pe profilul meu... dar ar fi bine sa aveti ceva si pentru "vegetarieni" gen Ves, Peter, stii tu...
lucky5strike scrie:CATALIN scrie:lucky5strike scrie:Cei care participa prima oara chiar ar fi indicat sa aiba un fel de ecuson, ajuta sa ne stim...
![]()
Auzi Cataline, eu-s mai carnivor si... restaurantul e pe profilul meu... dar ar fi bine sa aveti ceva si pentru "vegetarieni" gen Ves, Peter, stii tu...
ves.lucian.zabrani scrie:Cataline ... ma superi !!!
Am zis ca PASARE CA PORCU NU-I !!!
lucky5strike scrie:Asta deja devine traditie! Baieti, sa fiti vrednici!
CATALIN scrie:Te cred..si imi pare rau......poate vom avea live cu ajutorul lui pustiu....prima parte
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori