paul scrie:... jetul ala cu care ma ameninti va fi doar o palida picurare cu intermitente !
Pana pe 25.11'15 e bine ?
Pe 26 fac 45 Kg
Chiar n-am scuze .
paul scrie:... jetul ala cu care ma ameninti va fi doar o palida picurare cu intermitente !
lucky5strike scrie:Parerea mea e ca sunt prea multe fantome, momai si somnambuli prin Parlament.
daffid mihailov scrie:Incepuse bine si la subiect topicul. Pentru astfel dediscutii sterile aveati Poiana lui Iocan. Aici se numeste Colectiv. In memoria celor care au murit, as dori sa lasati politica putin si sa luati un fenomen asa cum e el, sincer, chiar daca nu va raspunde Noului Ierusalim, pe care toti il viseaza. Poate nu aici pe Pamant.
Pacat...
paul scrie:daffid mihailov scrie:Incepuse bine si la subiect topicul. Pentru astfel dediscutii sterile aveati Poiana lui Iocan. Aici se numeste Colectiv. In memoria celor care au murit, as dori sa lasati politica putin si sa luati un fenomen asa cum e el, sincer, chiar daca nu va raspunde Noului Ierusalim, pe care toti il viseaza. Poate nu aici pe Pamant.
Pacat...
Eu zic ca ... tu confunzi !
Topicul cu ... memorii era ala cu Tragedia peste Romania !
Aici se discuta despre asa zisul fenomen generat de tragedie. Adica, despre crasa manipulare a opiniei publice (a unei parti) speculandu-se starea de emotivitate generata de evenimentul nefericit !
nicus scrie:
E ceva total diferit de ceea ce a fost. Au murit copii acestei tari, precum s a intamplat si la revolutie.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 26 vizitatori