Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fenomenul "Colectiv"

Mesajde B.K » 05 Noi 2015, 10:27

nae scrie:
B.K scrie: Ca primar si-a facut datoria la maxim...

Ai tinut un om ars in brate !?, un mort ?, o ''RUDA'' ? :shock:

''fenomenul Colectiv''...
Inainte sa scrieti pareri aruncati doi peri , chiar pubieni, in foc si inchipuitiva ca e copilul VOSTRU ...

Pana vineri Ro mergea BINE , ACUM merge p***t !?, subit . :shock:
Nu va doare LOGICA ?
(demisia TARDIVA- de RAHAT si ''volubilitatea '' neamtului/de RAS mi-au ''anulat '' decizia sa mai postez o vreme ; nu sunt mandru dar profit )

Nu contest . Daca a gresit pentru tragedia Colectiv, sa plateasca , deocamdata cu functia. Am mai spus , el e doar un pion pe tabla de sah(cine stie sah intelege ce vreau sa zic). Ca a facut ceva pentru sectorul nostru e o chestie distincta , asta o stiu locuitorii sectorului 4 si se si vede , insa pentru actiuni ilegale sa plateasca si el alaturi de mai marii nostri conducatori. Sunt unul care am iesit in strada aseara ptr ca asa am simtit , atat eu cat si multe cunostinte/prieteni , pentru ca asemenea evenimente negative sa nu se mai intample. Nu stiu cati dintre voi mergeti in Centrul Vechi , sunt cred 50 de carciumi. Fac pariu ca niciuna nu are autorizatii ISU . Fereasca Dumnezeu de un incendiu asemanator ptr ca nu vor fi 30 de victime , vor fi cu sutele.

O zi buna tuturor !!!
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2015, 12:17

cornelioandanciu scrie:Spune-i lui Rugina ca nu are dreptate. O tara fara industrie este MOARTA !

oare cata "industrie" o avea Islanda .... si cat de moarta o fi ??!!

"tara" nu inseamna "fabrici" si "uzine" decat poate ptr cei care nu pot mai mult decat "noi muncim noi nu gandim"

Tara inseamna oameni cu mentalitati constructive, oameni care privesc in viitor si totodata dispusi sa-si faca un viitor, atat pentru ei cat si pentru urmasii lor.
Fişiere ataşate
11219213_538580226291628_2417461683425324553_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2015, 12:27

dedicatie pentru Paul, Shrek, Donbazil,
Fişiere ataşate
12190125_10153731716437354_5293836745316563303_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2015, 12:57

Referitor la actiunile BOR

Interesant articol: http://adevarul.ro/news/societate/video ... index.html

Problema la care toţi cei din conducerea BOR ar trebui să se gândească şi să mediteze începând de astăzi, cu maximum de atenţie şi mai apoi să acţioneze în urma concluziilor meditaţiei, nu la supărarea că românii au strigat, ci să identifice răspunsul la întrebarea CE i-a făcut să strige „Jos Patriarhul”! Şi ce pot face!
Cristian IONITA

Mesajde B.K » 05 Noi 2015, 13:07

Acum 10 minute am auzit 3 mame cu copiii in parc discutand evident despre cine ar putea sa ne conduca: "ar fi bine sa vina cineva din afara politicii , sa nu fie legat de sistem" zise una dintre ele. Sunt de acord si banuiesc ca multi dintre voi sunteti.....dar cine ar putea sa fie acea persoana??...cat va reusi sa reziste...?
Imi amintesc de multi candidati independenti care au iesit primari , deputati , senatori. Chiar Piedone a candidat ptr primaria sect 4 ca independent , insa mrejele sistemului i-a acaparat rapid......din pacate!!!
B.K

Mesajde teinegru64 » 05 Noi 2015, 13:35

Mamele tale nu au...auzit de un vasluian.Constantin Tanase. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2015, 13:45

avem prim ministru interimar: http://www.stiripesurse.ro/adevarul-des ... 72255.html

referitor la mamici .... inca o data de confirma ca selectia naturala nu are prea mult de-a face cu cea bazata pe inteligenta.
Cristian IONITA

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 13:59

Auziti ce se vorbeste prin targ ... Daca as fi zis eu despre "manifestanti" ca-s doar niste oi dirijate, mi-ati fi sarit la gat si m-ati fi acuzat de .... lambade ! :oops:
Cristoiu: Mulţimea e manipulată de SRI

Autor: Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 07:59
protest bucuresti
Protestele de stradă din România au continuat şi chiar s-au amplificat după demisia Guvernului. Motorul acestor mişcări este, potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, chiar Serviciul Român de Informaţii, care ar urmări să-i ofere lui Iohannis propriul guvern, prin alegeri anticipate.

"Dacă te uiți cu atenție la Site-urile, ziarele și televiziunile Noii Securități, în frunte cu Digi Tv, cea întrecută la rating și de Parprika Tv, dar care are de unde da mii de euro ofițerilor acoperiți, vei descoperi o manipulare a mulțimilor de către SRI pentru a pune presiune pe PSD în următoarele direcții:

1. Să accepte alegeri anticipate, favorabile Partidului Meu, altfel spus PDL-PNL.

2. La o adică dacă așa ceva nu e posibil, dat fiind că parlamentarii își vor apăra privilegiile, să accepte formarea unui Guvern de tehnocrați alcătuit din oamenii ai SRI și din clientela PNL și a lui Klaus Iohannis.

Oricum tot ce se întîmplă acum e rodul colaborării dintre SRI și PNL pentru a-i da lui Klaus Iohannis Guvernul Meu, un Guvern alcătuit din mediocrități în genul Favoritei, pe numele ei de buletin Alina Gorghiu. (...)

Se vorbește insistent în Presa SRI de resetarea clasei politice. De ce să nu vorbim însă și de o resetare a Serviciilor secrete ale României? Sunt Noii Securiști – ofițerii din Servicii – altfel decît politicienii români, decît oamenii de afaceri români, decît jurnaliștii români și decît Fetele de pe Șoseaua de centură, care au și ele nevoie de o resetare, ca să pară noi șoferilor turci?"
, scrie Ion Cristoiu pe blog.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 14:50

Sa ridice mana sus ala care nu vrea sa traiasca mai bine in tara asta...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2015, 15:29

dar cei care sunt dispusi sa si faca ceva ptr asta?

cum ar fi de exemplu sa nu profite de privilegii??!!
Cristian IONITA

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 15:37

Ce ma bucur ca nu-s eu singurul Gica Contra ... :oops: :oops: :oops:

Scena politică este zguduită de cutremur după cutremur. Dezastru colectiv, tineri care și-au pierdut viața într-un mod cumplit, demisii, guverne, o întreagă România stă pe un butoi de pulbere. Ce va urma după demisia lui Victor Ponta? Aflăm răspunsul într-o analiză făcută de Radu Călin Cristea pentru DC News.

Iată analiza pe care Radu Călin Cristea a făcut-o în exclusivitate pentru DC News:

Demisia Premierului Victor Ponta închide un ciclu din politica românească. Se încheie o guvernare de stînga ce a adus progres economic și un anume calm social prin multe măsuri de dreapta. Politic vorbind, demisia lui Ponta a fost grăbită de varianta imorală a conviețuirii cu UNPR. Poate că dacă, acum cîteva zile, Oprea și, îndeosebi, Piedone – imediat după sinistrul de la "Colectiv", alegeau calea demisiei de onoare, nemulțumirea tulbure a unei părți a cetățenilor n-ar fi atins punctul critic al identificării țapului ispășitor. Așa funcționează psihologia maselor de la G. Le Bon încoace.

Demisia lui Ponta a deschis supapa ce va elibera tensiunea socială produsă de o enormă diversitate de probleme. Mi-aș fi dorit să înțeleg mai clar dacă, în cazul dat, "capul lui Moțoc" corespunde cu capul lui Ponta. Mă îndoiesc. Teamă mi-e mai ales de turbulența brută a unor tineri ce se înrolează inconștient, dar frenetic, în mase de manevră ce pot fi ațîțate de la o scînteie, ca bureții de la "Colectiv".

Nu (doar) demisia lui Ponta a cerut strada, ci un sistem antisistem, radierea actualei clase politice, bulversări radicale în societate. Totul – în regim de extremă urgență. Se vorbește cu înflăcărare revoluționară despre „generația facebook" care ar fi înțeles nevoia de schimbare a societății. Să fim serioși. Nu mă simt deloc încurajat să pariez cu ochii închiși pe această generație care, pe cît am apucat s-o cunosc, trăiește mai mult într-o realitate paralelă, iar solidarizările ei atît de spectaculoase nu sunt decît suma unor acute singurătăți personale. Să nu vorbim, așadar, vorbe.

Alegeri anticipate? Ar schimba pe cine cu cine? Alegerile sunt fotografia unui moment din istoria societății, iar clasa politică este produsul unei anumite culturi democratice. Cu greu pot fi grăbite sau încetinite aceste ritmuri ale naturii sociale. În niciun caz – acum - prin anticiparea alegerilor. Ar ieși același lucru, altfel coafat. Ne-am mai fript o dată cu votul uninominal. Vrem să transformăm iarăși electoratul într-un poligon de încercare a ideilor din capul politicienilor?

Victor Ponta nu pleacă de la Guvern pentru că niște sute de exaltați se indignau marți seara, la Brașov, din cauza nesimțirii lui Piedone de la București. Ponta pleacă pentru că, acum, i se pare onorabil să procedeze astfel. Poate că același simț al onoarei putea să-i dea ghes cu prilejuri mai potrivite. A ales să se întîmple acum. Cariera sa politică se va reseta și Victor Ponta va putea reveni în politica mare în cîțiva ani. Cifrele seci ale statisticilor oficiale europene, ale agențiilor internaționale de rating, ale instituțiilor financiare occidentale arată că Ponta a condus trei ani de zile un executiv ce lasă principalii indicatori economico-financiari la cote bune. Renunțarea lui Ponta la șefia PSD și, iată, a Guvernului sunt deciziile sale. Au surprins cam pe toată lumea, unii le-au socotit pripite, alții – chiar injuste față de electoratul care a investit în el începînd din anii de glorie ai USL. Rămîn alegerile sale și doar timpul ne va lămuri cît au fost de inspirate și oportune. Restul e politică. Adică demagogie. Populism și fățărnicie. Sună ceasul războinicilor de după război.

Mi-e frică de un singur lucru: ca sufletele copiilor morți la "Colectiv" să nu fie invocate ca muniție în jocurile politice. Ar fi maxima impertinență de care am fi capabili. Cineva, Președintele Iohannis, a făcut deja un pas în această direcție afirmînd că "a fost nevoie să moară oameni pentru ca această demisie (a lui Ponta, n.m.) să se întîmple". E una din cele mai oribile fraze pe care le-am citit vreodată în politica românească. Încă mai sper că Președintele nu a înțeles ce a spus.

Notă: Titlul de home page și lead-ul aparțin redacției.

- See more at: http://www.dcnews.ro/dupa-o-demisie_488 ... YXYpY.dpuf
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde B.K » 05 Noi 2015, 16:13

Paul, personal nu cred asa ceva , oamenii au iesit in strada nu ptr ce s-a intamplat la Colectiv ci pur si simplu au rabufnit , nu mai rezista , sunt oameni cu copii dupa ei , oameni care castiga 700-800 lei pe luna , sunt oameni care vor sa traiasca decent Despre ce manipulari vorbim??? Am observat zilele astea ca la scris si la povestit ne pricepem de minune . Care mai de care s-a intrecut in cuvinte pe blogutile personale.
B.K

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 18:36

Da mai Paule, am vazut si eu afirmatia lui Iohannis, e de tot rahatul. Si mai cred ca nu se impunea taman demisia unui guvernl. Pentru ce s-a intamplat in acest club, era suficient sa raspunda autoritatile locale.

Dar nu la din astea m-am gandit cand am deschis topicul.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2015, 18:56

lucky5strike scrie: ... Pentru ce s-a intamplat in acest club, era suficient sa raspunda autoritatile locale.

...

serios .... si de ce anume mai precis ar fi suficient sa fie limitata responsabilitatea doar la autoritatile locale?

http://www.tolo.ro/2015/11/05/in-2014-c ... latit-din/

- uite cum incep sa se mai desteleneasca itele .... ISU a facut controlale .... si ca sa nu fie chiar asa fara "privilegii" (tu Radut stii cel mai bine asta) aveau si target la strans "sponsorizari"

---
Cristian, deschide-ti nene... topic special, unde sa-ti rontai convingerile sau indoielile, uite niste idei: - "La Ionita...", - "Cu ochii-n saispe!", - "In gura miticilor!" - "Sur eux, sur leur mere..." S: Mic avertisment pentru offtopic... L5S
Cristian IONITA

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 19:38

lucky5strike scrie:Dar nu la din astea m-am gandit cand am deschis topicul.

Dar, la ce te-ai gandit cand ai deschis topicul ?
paul

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 19:50

B.K scrie:Paul, personal nu cred asa ceva , oamenii au iesit in strada nu ptr ce s-a intamplat la Colectiv ci pur si simplu au rabufnit , nu mai rezista , sunt oameni cu copii dupa ei , oameni care castiga 700-800 lei pe luna , sunt oameni care vor sa traiasca decent Despre ce manipulari vorbim??? Am observat zilele astea ca la scris si la povestit ne pricepem de minune . Care mai de care s-a intrecut in cuvinte pe blogutile personale.

B.K.-ule, eu tot timpul te-am banuit ca esti un tip istet ! :)
Pai, hai sa derulam evenimentele ... initial a fost ceva de genul hai sa aprindem o lumanare, apoi ... un mars al tacerii (sic), si mai apoi ... ne oprim la Guvern si incepem sa urlam jos Ponta, de sanchi dam si o tura pe la primaria sector 4, dupa care ocupam Piata Universitatii.
Ponta demisioneaza, Piedone demisioneaza ... turma urla. Unii aveau pancarte gen ... ANAF nu suntem animale ;) , altii ... jos sistemul ;), altul ... Gina, ai love yu ! :shock: Fiecare cu durerea lui !
Despre ce vorbim ??? B.K.-ule, te cred, o manipulare presupune o subtilitate eleganta ! ;)
Ultima oară modificat de paul pe 05 Noi 2015, 19:53, modificat 1 dată în total.
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE