Trantorul@ scrie::lol:
P.S. O sa-mi fac si io "fan club" ORIZONTAL .... care ii faci sa duduie un pic mai repede doar ca tre sa lucri cu ramasi nu mai poti arata asa cum arata activu ca tre sa te tot inghedoi cu scoate/baga rama
![]()
Cin' se supara il lasam pana ii trece .
Mircea_63 scrie:Trantorul@, tu ai mare dreptate. Oricat de activi si verticali am fi, in final tot la orizontal si ladoaie mari ajungem cu totii.![]()
Dar pana atunci...
activ scrie:Mircea_63 scrie:Trantorul@, tu ai mare dreptate. Oricat de activi si verticali am fi, in final tot la orizontal si ladoaie mari ajungem cu totii.![]()
Dar pana atunci...
Până atunci ... "strada" vorbește.
De pus in rama.
activ scrie:Cel mai nou posesor de MEA ... Lucian din Zabrani.
Lucian din Zabrani ... bine ai venit în "clubul" SELECTde posesori de MEA !!!
Mircea_63 scrie:Trantorul@, tu ai mare dreptate. Oricat de activi si verticali am fi, in final tot la orizontal si ladoaie mari ajungem cu totii.![]()
Dar pana atunci...
ves.lucian.zabrani scrie:Teiule ,,, te sun azi !!! Ca ieri ... nu ai fost pe receptie !!!
ves.lucian.zabrani scrie:Eu am DEJA !!! De ieri !!! Azi ajunge la Zabrani MEA-ul meu !!! Popularea ,,, la primavara !!!
kiloz scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Eu am DEJA !!! De ieri !!! Azi ajunge la Zabrani MEA-ul meu !!! Popularea ,,, la primavara !!!
Din pacate, ai facut un pas inapoi!Si cu timpul o sa regreti treaba asta.
kiloz scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Eu am DEJA !!! De ieri !!! Azi ajunge la Zabrani MEA-ul meu !!! Popularea ,,, la primavara !!!
ves.lucian.zabrani scrie:kiloz scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Eu am DEJA !!! De ieri !!! Azi ajunge la Zabrani MEA-ul meu !!! Popularea ,,, la primavara !!!
Kiloz boratom , prietenul meu , eu am NUMAI MER-uri si nu renunt la ele pentru nimic in lume !!!
Dar daca am fost rugat sa experimentez acest model ... nu puteam sa refuz !!!
Kiloz , ai fost , esti si vei ramane tot timpul prietenul meu !!!
![]()
![]()
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori